Jump to content

Sremska Mitrovica 2015

246 replies to this topic

#21 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 11 April 2015 - 10:39

Eh, drago mi je da je odziv dobar , bice nas , to je vazno , ako neko proceni da mu je daleko za squt , neka dodje kako zna , kolima , avionom , kamionom , nema veze , nemojte samo helikopterom , nesto su im u zadnje vreme lose svecice , pa....ma, snadjite se , vazni su ljudi , a masina ce biti za probu ....

#22 Grale

Član

• Senior Members
  • PipPipPip
  • 1,500 posts
  • MestoKC
  • VozimDitech

Posted 11 April 2015 - 10:42

Bome, dobra ideja, spakirati pod sic neki veći akumulator još. Svejedno stvari neke posebno ne trebate nosit jer se ide na jedan dan, a i to stane u ruksak.

Eto da se ja odmah ogradim od mogućeg ne dolaska, pošto je to još jako daleko vremenski.
Sto drugih stvari se može dogoditi do onda i u to vrijeme, a zasigurno bi mi trebala barem 3 slobodna dana za tu avanturu ukoliko bih dolazio.

A do onda možda i štef registrira dragstera, pa imam suputnika možda :D

#23 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 11 April 2015 - 11:47

Grale, bilo bi lepo da i vas upoznamo licno. Ja cu se potruditi da dodjem, kako god, sa skuterom pod sobom il na prikolici, a vi gledajte da nadjete vremena i nacina da dodjete. Valda mozemo to sebi priustiti makar jednom godisnje ako ne vise.

#24 Stefan p

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,132 posts
  • MestoLopare,Republika Srpska
  • VozimSprint Exactly

Posted 11 April 2015 - 19:13

View PostLauda, on 10 April 2015 - 22:28, said:

Ja imam zelju da idem, a siguran sam i Stefan P isto misli. E samo ne zelim ko prosle godine da se prijavim odmah da idem pa na kraju da se iskomplikuje.
Sada me ceka ugradnja kita i razrada pa debelo stelovanje...ako masina bude spreman do datuma dolazimo vjerovatno :)

@goggyso
I ja imam oko 140km do SM u jednom pravcu...ako ja sa kinezom planiram gaziti to, nemoj onda brukati SR-ku i udobnost njenog sjedista...ne znas ti sta je kinesko sjediste :P

Slazem se Laudom,ako budu masine spremne dolazimo.Bas sam neki dan kada sam isao da produzim polisu uzeo i zeleni karton,da nebi prestavljao problem kao prosle godine....

#25 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 11 April 2015 - 22:58

Znam ja jako dobro razliku izmedju kineskog, u mom slucaju Falcon-ovog i SRkinog sedista. Falconovo je vece, sedlastije i mekse, SRkino je ko klocna, malo, tvrdo i ravno ko lenjir. Ali resio sam da ga prepravim, uskoro ce kod tapacirera, ima da ga napravim da bude ko kraljevska fotelja.

#26 zaxxx

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 301 posts
  • MestoBeograd
  • VozimAprilia SR3

Posted 14 April 2015 - 11:38

Naravno da dolazimo!

#27 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 12 June 2015 - 18:59

Evo , predlazem da fiksiramo datum za druzenje u SM ...Gledajuci kalendar , zadnja nedelja Jula ...26 Jul ... cini se najpogodniji , to je spic leta , najmanja verovatnoca je da ce biti neko lose vreme , a ako bi eventualno bilo, opcioni datum je sledeca Nedelja - 2 Avgust ...

#28 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 12 June 2015 - 19:21

Do tada imamo sest ili sedam nedelja , pa svi mozemo da planiramo svoje obaveze , dovoljno je vremena da se pripremimo... Svi su dobrodosli :welcome1: da nas bude sto vise , da se skupimo izmedju 11 i 12 sati kao i prosle godine na naplatnoj rampi , lako je za naci , na tom putu sa slabim saobracajem organizujemo mali interni DRAG ( priznajte da nanm se svidelo svima ono u NS-u ) , probamo masine , pa , kad ogladnimo odemo opet kod onog mog Miroslava u RIBOLOVAC ( ili mozemo na neko drugo mesto ) u onu debelu `ladovinu na `ladno pivo i sokove , ko sta vec `oce i vrhunski mesani rostilj...najbolje po principu kao prosle godine ...oni znaju koliko nas ima i koliko mozemo pojesti ( iskustvo , majstori svog zanata ) , toliko nam spreme , pijemo ko sta hoce i koliko moze i zbirni racun podelimo na sve nas ...to je prosle godine bilo nekoliko stotina dinara , al ` je bilo vrhunski ...valjda mozemo odvojiti koju stotinu za to ...kad mozemo za skutere garnituru -dve rolnica , mozemo i za ovo ...

Upravo danas sam procitao sa nekih ledja sa majce odlicnu maksimu : KAD SE PROPADA , NEK` SE LEPO ZIVI ! ... :rile:

#29 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,756 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 12 June 2015 - 20:04

Ja bih predlozio sredinu avgusta - 15. ili 16. da bude. Ako bude bilo sta ranije nema sanse da cu moci doci.
Kako god, sta masa izglasa neka tako i bude :)

#30 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 12 June 2015 - 21:19

Što se mene tiče može Jul, koji god, ceo jul sam na godišnjem. Samo još da sredim SRku da se ne brukam. U ovom stanju je neupotrebljiva... a možda i karb nataknem, samo nek ide nekako, hehe

#31 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 12 June 2015 - 21:49

Pa, sta joj je sad ? Isla je sasvim dobro u NS-u ...A, i ovako i onako si mi duzan revans za ona 3 metra sto si me ostavio ...Ako ti nesto znaci , imam ja da ti posaljem od Yuga dvogrli WEBER , al ` nece ti ni on pomoci , ja duvam gume na 5 bara , pa cemo da vidimo ( ako mi pre toga ne otpadne zadnji tocak ) ...hehehe... :biker_scooter:

#32 Grale

Član

• Senior Members
  • PipPipPip
  • 1,500 posts
  • MestoKC
  • VozimDitech

Posted 12 June 2015 - 22:24

Meni datum paše, para će nadam se bit, samo ako bude suputnika :D

#33 Stefan p

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,132 posts
  • MestoLopare,Republika Srpska
  • VozimSprint Exactly

Posted 12 June 2015 - 23:17

View PostLauda, on 12 June 2015 - 20:04, said:

Ja bih predlozio sredinu avgusta - 15. ili 16. da bude. Ako bude bilo sta ranije nema sanse da cu moci doci.
Kako god, sta masa izglasa neka tako i bude :)

Slazem se,jedino tad mogu doc sa Laudom...

Edited by Stefan p, 12 June 2015 - 23:27.

#34 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 12 June 2015 - 23:33

View PostALIEN SM, on 12 June 2015 - 21:49, said:

Pa, sta joj je sad ? Isla je sasvim dobro u NS-u ...A, i ovako i onako si mi duzan revans za ona 3 metra sto si me ostavio ...Ako ti nesto znaci , imam ja da ti posaljem od Yuga dvogrli WEBER , al ` nece ti ni on pomoci , ja duvam gume na 5 bara , pa cemo da vidimo ( ako mi pre toga ne otpadne zadnji tocak ) ...hehehe... :biker_scooter:
Muka živa, neznam ni ja šta joj je, kako napredujem sa tuningom tako me sve više zeza. Nauka je to, a ja izgleda nisam položio diplomski za taj fakultet. Ako je vratim na pređašnji setap, razočaraću se, taman je počela da ide onako kako sam očekivao, i Mario je probao i konstatovao da je sad (bila) 30% bolja nego u NS, i zaista jeste, konačno, ali ne zadugo. Doduše nije da ne ide, ali me nervira što prekida i trokira na leru i sve do 5k, ja tako neću i nemogu da je vozim, smara me.

#35 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 13 June 2015 - 01:10

View PostGrale, on 12 June 2015 - 22:24, said:

Meni datum paše, para će nadam se bit, samo ako bude suputnika :D
E ovo me raduje da cujem!
Moracemo praviti klasu za injection :)

#36 Grale

Član

• Senior Members
  • PipPipPip
  • 1,500 posts
  • MestoKC
  • VozimDitech

Posted 13 June 2015 - 01:17

Pričali smo štef i ja već par puta o tome, ja bi onda trebo bit il na godišnjem il na birou, tako da obaveza neću imat vjerojatno drugih :D

Štef će valjda sredit dragstera do onda i nać vremena.

To nam je nekih 300-tinjak km, nebi trebo bit problem, osim za dupe :P

Mada kažem, neću ništa obećavat, 50% su šanse za mene.

#37 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 13 June 2015 - 01:49

E to bi bilo realno, drag klasa za PJet/Ditech. Ovako u klasi sa karburatorcima nismo ravnopravni. Samo, malo nas je.

#38 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 13 June 2015 - 01:59

View Postgoggyso, on 13 June 2015 - 01:49, said:

E to bi bilo realno, drag klasa za PJet/Ditech. Ovako u klasi sa karburatorcima nismo ravnopravni. Samo, malo nas je.
Eto, ako ima neki pj agregat viska, ja cu rado okaciti na neki od mojih skutera :D

#39 taNok

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 95 posts
  • MestoBeeGee
  • VozimAprilia SR1

Posted 13 June 2015 - 09:13

Na skup dolazim 99% samo odlucite vreme i mesto.. Matorka se turpija svakim danom i sprema za sledeci drag, a ako se iskombinuje prevoz dolazi cela ekipa i tera se vise klasa :)

#40 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 13 June 2015 - 10:58

Bogami, kako vidim, biće nas mnogo više nego u NS. Tako i treba, potrajaće drag trke satima, biće to praznik za sva čula, naročito posle kad zasednemo u ladovinu pa po roštilju, hehe
Aco, spremaj se kao sudija, imaćeš puno posla..

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users