Jump to content

Sremska Mitrovica 2015

• This topic is locked This topic is locked
246 replies to this topic

#241 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 01 September 2015 - 09:15

Pa ja sam planirao snimati kao i u NS ali su me dopali papiri pa sam dao Zori fon da snima, a ona slikala. jbg..

#242 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 01 September 2015 - 22:21

ahaaah, kakva slika :)

http://forum.pyrothe...19510_thumb.jpg

Svaka čast fotografu, to krece pena na usta kada sam shvatio da sam najsporiji od svih prisutnih skutera :D

Attached Thumbnails

• Attached Image: 2015-08-30 14.54.29.jpg

#243 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 02 September 2015 - 00:16

View PostAcaPostar, on 01 September 2015 - 22:21, said:

ahaaah, kakva slika :)

http://forum.pyrothe...19510_thumb.jpg

Svaka čast fotografu, to krece pena na usta kada sam shvatio da sam najsporiji od svih prisutnih skutera :D
Sorry Aco, zvali su me paparaco. Volim da uhvatim spontane kadrove. :)

#244 Motorce

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 03 September 2015 - 18:42

Момци и девојке, свака част! :0takoje:
Одличан и садржајан скуп, сјајне фотке и снимци, организација на високом нивоу (за разлику од неких других форума на којима учествујем).

Не могу баш да похватам ко је ко и чија је која тркалица, али то свему даје додатну мистерију :evilgrin0010:

Поздрав из жежак* Ниш!

*жежак=врућ, али има свакојаких, па да не схвате ово као неки предлог :P

#245 taNok

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 95 posts
  • MestoBeeGee
  • VozimAprilia SR1

Posted 04 September 2015 - 07:01

Jel ima neki spisak vremena ? :)

#246 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 04 September 2015 - 10:12

nismo vreme merili

#247 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 04 September 2015 - 10:51

Ja moram na kraju da dodam da je skup, kao i svaki, na zavidnom nivou, u svakom pogledu. Fascinira me to što smo jedna veoma složna i kompaktna ekipa, iako 90% komuniciramo preko tastature, stičem utisak kao da se svi znamo dugi niz godina, gotovo da smo stari prijatelji, iako sam neke ljude prvi put upoznao lično. Šteta je što smo toliko raštrkani po pitanju mesta stanovanja, ali zato ovaj forum prosto briše kilometre. Zamišljam kako bi bilo da smo svi tu negde blizu, na par kilometara, kakvo bi to tek druženje bilo, uff mislim da bi od "kašikanja" svi morali na dodatni tuning.
Da su nas sitnom mrežom pecali, nebi skupili ovako dobre, kvalitetne i druželjubive ljude na jednom mestu. Eh, kad bi nam država bila takva, gde bi nam bio kraj. Zorka se skompala sa Acinom boljom polovinom, a naročito sa Mišinom Oljom, kao da se znaju sto godina, a drugi put se sreću, i pri tom ne vise na forumu. I one povukle malo taloga od nas tunera, čudne su to veze. Sa nekim ljudima se čak dosta često čujem telefonom, i sve to stvara osećaj jednog kvalitetnog prijateljstva iako smo desetinama pa i stotinama km daleko. Ali i pored toga, kad se sretnemo na skupu, neverovatno je koja je srdačnost između svih, kao da smo rod rođeni. Što je najbitnije, uzajamno pomaganje oko neočekivanih problema sa mašinama na skupu kao i podešavanja i tuniranja je za respekt, bez obzira na eventualno rivalstvo na drag stazi, na prvom mestu je ljudskost i spremnost da se pomogne drugu u nevolji.
Zbog svega toga, svaki naredni skup treba posetiti obavezno, jer ovakvo druženje ostavlja more utisaka i budi želju za što skorijem ponovnom susretu.
Dao bog još više datuma i druženja, živa reč je toplija od pisane.
Živeli.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users