Nema tu nešto razrade, stari su i cilindar i klip, obratite pažnju na napajanje gorivom, pogotovo što je jače predpaljenje sada... Školski primeri su, ako je ispoštovan stepen kompresije, nema razloga za brigu..

Keeway matrix
Started by Dzoni, May 30 2015 05:38 PM
67 replies to this topic
Posted 15 June 2016 - 20:41
Posted 12 July 2016 - 15:03
Imam jedan problem, sipali smo na gaspromu-u 100 oktana gorivo i to nekoliko puta, medjuti juce kako smo sipali to gorivo motor nece da upali i kad je jedva upalio poceo cudno da se ponasa, kao da se filter za vazduh zapusio ,trokira i nece u obrtaje, kao da ima blokadu pred rezonancu i tu kuca. Izmenjali smo 2 airboxa-a i probali sa KN-om i ista prica, nema vazduha nikako, a nikakva postavka se nije menjala u karburatoru samo od jednom kako smo sipali to gorivo. Skinu sam filter i skuter prodisao ali cim se stavi filter nece da ide, ima ler sve ok al kad se gas stisne nece. Menjali smo svecice i nista. Skuter je vec presao preko 250km sa tom postavkom i sve norlmalno isao kako sad od jednom da nece, jos nesto to gorivo smo izvadili i sipali u drugi skuter sad taj skuter nece da upali.....
Edited by Dzoni, 12 July 2016 - 15:04.
Posted 12 July 2016 - 15:05
Dobro, znaci problem je u gorivu, voda ili sta vec, nije ni bitno..
Skini karb i izduvaj kompletno sve dizne i sva crevca, skini i isperi rezervoar. Svecicu ocisti, naspi novo gorivo i vatra
Sent from my GT-I9192
Skini karb i izduvaj kompletno sve dizne i sva crevca, skini i isperi rezervoar. Svecicu ocisti, naspi novo gorivo i vatra

Sent from my GT-I9192
Posted 22 July 2016 - 18:58
Uh uh uh, bež'te deco s'prozora... a da vi merite sledeci put, ali na skuteru, ne u Audiju...
Kineski blok sa sve pripadajucim ac primarom i sekundarom je sposoban da izvrti 100gps-a al kad bi se radilica zavrtela 12000 obrtaja.
Posto sam ja sklapao cilindar, znam u kakvom je stanju karika.
A isto tako sam vam rekao (tebi i bati) da zbog pomerenog ugla paljenja, sve preko 10000 obrtaja ce topiti klip.
Takodje, ovaj cilindar sa tecnigas trekom i nece raditi na visljim obrtajima.
Nesto tu nije u redu, ne valjaju vam ti gps-ovi
Sent from my GT-I9192
Kineski blok sa sve pripadajucim ac primarom i sekundarom je sposoban da izvrti 100gps-a al kad bi se radilica zavrtela 12000 obrtaja.
Posto sam ja sklapao cilindar, znam u kakvom je stanju karika.
A isto tako sam vam rekao (tebi i bati) da zbog pomerenog ugla paljenja, sve preko 10000 obrtaja ce topiti klip.
Takodje, ovaj cilindar sa tecnigas trekom i nece raditi na visljim obrtajima.
Nesto tu nije u redu, ne valjaju vam ti gps-ovi

Sent from my GT-I9192
Posted 22 July 2016 - 19:58
snimam sutra
Posted 22 July 2016 - 20:07
Ja bih voleo da sam tako caroban majstor, al' znam da carolije nisu moguce 
Oprezno kod budes snimao, nadjite neki duzi deo ravnog puta.
Sent from my GT-I9192

Oprezno kod budes snimao, nadjite neki duzi deo ravnog puta.
Sent from my GT-I9192
Posted 24 July 2016 - 08:47
Ide li snimak 100-ke sa kinezom ? Ili imamo još jednu lovačku za katanac ...
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users