Ovde se vidi da je neko prepakovao cdi i bobinu,to je radilo posao,medjutim kasnije se javio problem,desavalo se u pocetku kao mala preskakanja varnice a kasnije sve vise i vise dok skuter jednostavno nije mogao raditi ni na leru.iako je problem bio ocigledan trazio sam ga u magnetu,pikapu,prekopavao po zicamajer se cinilo kao da negde gubi masu,ali zamenom cdi-ja i bobine originalnom piaagio problem je resen.stavljena je dukatijeva struja kao i regulator napona.
Ovaj kit je bio na njemu kada sam ga uzeo,u pitanju je mallosi sport.skuter je isao do 80 po satu koji takodje nije sa njega nego sa mc 2 modela ali o tome kasnije u temi.
Posle nekih 100 km od kupovine desilo se ovo
Neznam zbog cega je to bilo delovalo je kao da je dobro ustelovan,neko kaze da je curila voda neko od sitnih komada prasine posto nije imao filter vazduha nego samo sunjer preko rupe,prethodni vlasnik ga je verovatno vozio bez filtera,kod mene to nije islo tako.Uglavnom i to je reseno stavljen je novi kit samo je ostala stara glava.
Nemam dosta slika od novih delova koje sam stavio ali posto ovaj skuter ima naviku da me zajebaa bice uskoro :)cim bude rastavljen.
Karburator na njemu je bio weber 12 koji ide na free koliko znam,kasnije sam stavio dellorto 17.5

Nemam ni snimak kako je skuter tada isao,jer sam svaki dan nailazio na novi problem i stalno se kudao jedno 30 dana,svaki dan nesto drugo.ali nekako sam se sprecio da ga ne zapalim pa sam dosta toga popravio.