Gogi svaka čast na kupovini.. Vala da je ona Uvecova odradila svoje- bogami jeste!! Red je bio za novu kacigu, što zbog sigurnosti i zaštite to i zbog modernijih oblika kacige itd... Voziš moderan skuter pa nije u redu da na glavi imaš nekog dinosaurusa od kacige...
Ova Noh deluje ok... imaš zaštitu za bradu od vetra, ventilaciju, i po meni jako bitne naočare... Kvalitet kontam da je ok za te novce
Ovu drugu za po gradu ne bih komentarisao...sta ce ti to pored ove Noh
Sent from my iPhone using Tapatalk
2
Predstavite svoju kacigu!
Started by Yooalexandar, Sep 29 2015 10:24 PM
49 replies to this topic
Posted 09 November 2017 - 00:41
Posted 09 November 2017 - 07:24
Plus u ovoj kineskoj izgleda kao Dart Vader... khhhhh... khhhhh ....
Posted 09 November 2017 - 09:52
Ova crvena je za drndanje svaki dan, nije šteta ako padne ili se izgrebe u gepeku, lako se stavlja-skida, za lokalnu upotrebu odlična. Pre kupovine nisam imao predstavu o kvalitetu, na slikama deluje ok mada s obzirom na cenu nisam ništa posebno ni očekivao. Kažem, to mi je zamena za onu biciklističku koju sam nosio po vrelim danima da mi mozak ne proključa po gradu. S obzirom da se po gradu vučem jedva 50 tj gledam da bude 45 da me ne upecaju plavci, mala je verovatnoća neke padavine, navikao sam da predviđam razvoj situacije u saobraćaju po gradu pa na svaki sumnjiv manevar drugih učesnika bremzam i sklanjam se na vreme, a i da padnem pri maloj brzini ova će toliko odraditi, nije baš od papira.
NOX je prilično ozbiljna kaciga za te pare, kvalitetno urađena, moja preporuka, ali jbeno je svako malo stavljati je i skidati sa glave i nemogu da je spakujem pod sedište, što mi u gradu jako smeta, neću da je nosim na ruci u svaku radnju i na posao u kancelariju, dakle ona je za dužu vožnju van grada.
NOX je prilično ozbiljna kaciga za te pare, kvalitetno urađena, moja preporuka, ali jbeno je svako malo stavljati je i skidati sa glave i nemogu da je spakujem pod sedište, što mi u gradu jako smeta, neću da je nosim na ruci u svaku radnju i na posao u kancelariju, dakle ona je za dužu vožnju van grada.
Posted 24 March 2018 - 14:27
Evo da prijavim, u Beč-u sam igrom slučaja i reših da obiđem Luous-ov giga store, jer sam u potrazi za kacigom..
Naletih na N86 u mojoj XL veličini po 199e, sa full opremom, pinlock, naočare itd. Međutim u S veličini je već 149e.. Isto tako ima N87 u XL veličini za 229e ali mat crna. Dalje fine fonude Scorpion i Xlite modela, Scorp sam nalovio za 156e lepa ali manji model bez naočara i zavesice pod bradom, kao i pinlock stakla, dakle samo ready.. Isto tako ima ovih većih Scorp modela sa pumpicom ali 1620g težine.. a cena isto 230-240..
Da napomenem ovo su sve akcije, nismo ni gledali one koje nisu na akciji.. Xlite 803 je majka mara, brutalno dobra i lagana, sada na akciji po 600e.. itd
I sasvim slučajno ugleda buraz ovu N87 plavo crno belu u XL veličini za isto 229e, to je 40e popusta sada.. Tako da sam prelomio, ovu sam pazario..
Naletih na N86 u mojoj XL veličini po 199e, sa full opremom, pinlock, naočare itd. Međutim u S veličini je već 149e.. Isto tako ima N87 u XL veličini za 229e ali mat crna. Dalje fine fonude Scorpion i Xlite modela, Scorp sam nalovio za 156e lepa ali manji model bez naočara i zavesice pod bradom, kao i pinlock stakla, dakle samo ready.. Isto tako ima ovih većih Scorp modela sa pumpicom ali 1620g težine.. a cena isto 230-240..
Da napomenem ovo su sve akcije, nismo ni gledali one koje nisu na akciji.. Xlite 803 je majka mara, brutalno dobra i lagana, sada na akciji po 600e.. itd
I sasvim slučajno ugleda buraz ovu N87 plavo crno belu u XL veličini za isto 229e, to je 40e popusta sada.. Tako da sam prelomio, ovu sam pazario..
Posted 24 March 2018 - 15:53
Bravo, odlican izbor! mislim da je kod nas na sajmu trenutno 36000din nisam siguran jer su mi se sve cifre izmesale a onu koju sam slikao ne vidi se cena!
X lite 800 jeste Mama ali je jos uvek malo skuplja za nas obicne, mada sma na sajmu video 700 seriju, cini mi se za 40+k dinara ali nisam stigao da je probam...
Neka je sa srecom!
X lite 800 jeste Mama ali je jos uvek malo skuplja za nas obicne, mada sma na sajmu video 700 seriju, cini mi se za 40+k dinara ali nisam stigao da je probam...
Neka je sa srecom!
Posted 24 March 2018 - 19:43
Dobra kupovina! Da ti sluzi samo kao ukras na glavi i da je nikad ne istestiras. Sta ce Pita sad da gazi na dragu kad nema tvoj starog vizira vise?
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Posted 24 March 2018 - 20:22
Ahh hvala, najzad i ja da zapatim pravu kacigu, a ne samo ove igračke...
Posted 25 March 2018 - 09:24
zilke17, on 24 March 2018 - 19:43, said:
Dobra kupovina! Da ti sluzi samo kao ukras na glavi i da je nikad ne istestiras. Sta ce Pita sad da gazi na dragu kad nema tvoj starog vizira vise?
Dobra kupovina, siguran sam da ćeš biti zadovoljan....
Zilke, gazićemo tradicionalno stare vizire u sećanje...
Posted 24 September 2020 - 11:02
Kaciga je Nexo FF389 mat crna. Udobna je, za ovalni je oblik glave, ima ugrađene sunčane naočare, mehanizam je odličan i radi posle dosta godina korištenja. Ima dah deflektor, zavesicu za bradu, pinlock je ready, pumpicu za naduvavanje. Pumpica prestaje da radi prvi put kada operete postavu koja se inače komplet vadi napolje. Do brzine od 110-120 je Ok posle toga počinje buka. Bila je 80e na popustu u Polo motorrad u Nemačkoj. Bila je i karbon verzija za duplo više novca. To je otprilike to
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users