Auu momci, svaka vam čast. Ako je i uživo vidljivost bila takva kao na snimku, ja neznam kako ste vi uopšte videli gde vozite, pa još i trkate. Stvarno za ovako nešto treba 00, ja nebih ni pomislio izaći na stazu.
Temperatura je bila prilicno niska, mislim da je to najveci razlog sto su ti trebale velike dizne.
Хвала да, било је хладно целог викенда, али је пред трку било хладније него то јутро на загревању, и ја часком провртео дизну, и сва срећа да јесам, иначе би.мотор блокирао...
goggyso, on 29 September 2015 - 11:21, said:
Auu momci, svaka vam čast. Ako je i uživo vidljivost bila takva kao na snimku, ja neznam kako ste vi uopšte videli gde vozite, pa još i trkate. Stvarno za ovako nešto treba 00, ja nebih ni pomislio izaći na stazu.
Хвала уживо је видљивост била већа, када посматраш са стране, али у трци ми се маглио визир кациге, па још сам целу трку провео спакован иза оклопа који је био сав у капљицама, па још и замагљен, тако да је реална видљивост (из моје позоције) била заиста слаба, само мало боља него на снимку али није то ништа сметало, јер стазу заиста донро познајем напамет, и имам репере које пратим - линије, рупе, пукотине, итд..
Ја сам навијао за кишу, и прижељкивао је целе прошле недеље -кишу сам и добио, тако да сам ја презадовољан викендом
A jbt jedino ste vas dvojica przili ostali su svi vozili opusteno...
Једино ми, да..
И то само зато што сам ја као манијак запео да победим, јер бих у том случају био вицешампион државе, и налазио бих се у много бољој позицији када је у питању прикупљање спонзора за класу 125 sр, али шта да се ради, кад нисам био довољно брз
И сам Кењер ми је после трке пришао и реко да га нико у животу није намучио као што сам га ја сад у краљеву гњавио, али све у свему, ја сам презадовољан викедно и овом сезоном.
Свуда сам направио нови лични рекорд стазе, сваки пут сам био бржи и бржи, иако сам увек био последњи, смањивао сам разлику за првима и уживао у сваком кругу, јер то волим
Eheh bas verujem da je tako, garant se zapitao koji je ovom q.. da jurca po ovoj vodurini...
Svakako ste odlicno vozili, ne znam jer ima negde snimak sa 125sp ? Kako su oni vozili ?
Хвала, нашао сам један снимак са њихове трке, али никао нисам успео да га скинем са facebook-a, покушаћу сутра преко рачунара, када одем код друга они су возили одлично, гледао сам ту трку, и маштао како сам и ја сад ту на стази, са њима
Три такмичара из мото класика (између осталог и бели БТ) су се појавила у класи 125sр на старту трке, из мени непознатог разлога, али функционери МСС су тако тражили, тако да сигурно постоји нешто..
Да да, бт је из класика,(класа МК125 јер има стх машину). мислим да је било у питању попуњавање класе 125sр, или тако нешто, нећу да причам напамет
У сваком случају, далеко је спорији био од априлија, то се јасно види
Pozdrav svima , konacno sam uhvatio malo vremena da vam prenesem utiske sa zadnje trke ove sezone. Motori su spremni , cilindri su stigli sa dorade od Bate , Urosev cilindar je jos malo doradjen , ja sam poslao drugi cilindar da se uradi jer stari jednostavno nije mogao da se spasi . sve je spakovano kako treba , samo testirati i ustelovati , a tu je bilo malo muke jer nas je Bata terao da podbacujemo 0.1mm dihtung ispod cilindra kada je sve vec sklopljeno i da produzavamo auspuh .
Pred samu trku smo se setili jednog napustenog kruga fabrike pa smo malo vezbali i unistavali kocnice i vec unistene gume
U petak popodne smo postavili tendu i prebacili motore na stazu
U subotu smo se spremili za prvi trening , izasli smo na stazu , i od samog pocetka sam imao problem jer mi je prenos 18/43 bio prekratak jer je sada drugi cilindar na motoru , prvi trening nisam mnogo ni vozio da ne bih napravio havariju jer na pravcu imam punu 6 brzinu 200m pred kocenje i motor vrti u prazno , Urosu je motor dobro isao i prenos je bio dobro ustelovan , jedini problem su bile gume jer su gotove
Za kvalifikacije sam malo produzio prenos pa sam vozio 18/42 , situacija je bila malo bolja ali opet mi je motor vrteo u prazno mnogo pre kocenja , Bata me je ubedjivao da produzim jos prenos ,inace je ovaj prenos duzi od fabrickog i da produzim auspuh na flansi za 2-3 cm zbog cilindra , ali nije bilo vremena za to. Gume naravno prave najveci problem , upaljene su i ne drze ni malo , a vec su vozene 2011 godine . Inace je bio i dalje prisutan problem da su skoro svi bili brzi na pravcu tj da im je motor bolje isao , ali to opet nije do mene nego do Bate , jer koga vise voli njemu je brzi motor
Drugi kvalifikacioni trening je prosao sa malo vecim problemima , meni je motor dobio ogromne vibracije i nesto je pocelo da se cuje u masini , posle cega sam otisao u box i nisam zavrsio trening do kraja , Uros je imao problem sa lezajevima u zadnjem tocku koji su se raspali tako da i on nije odvezao do kraja trening
Na red je dosla popravka motora , ustanovili smo da su meni otisli lezajevi radilice , kod Urosa je brzo resen problem , zamenjeni lezajevi u tocku . Skinuli smo masinu sa mog motora , pa brzinski otisli u radionicu da sklapamo . Posle nekih 3 sata smo sklopili agregat i promenili sve sto je trebalo . Auspuh naravno nisam stigao da produzim , samo sam montirao jos jedan dihtung 0.1mm pod cilindar i to je to .
Odneli smo agregat nazad u box i namontirali i vec je bilo oko 22h u subotu , pa smo otisli kuci da bi se spremili za nedelju .
U nedelju nas je docekalo uzasno vreme . Veoma hladno , kisa je padala bez prestanka . Ja sam bio u problemu jer nisam imao kisne gume , tako da nisam ni stigao da vozim warm-up , i inace nikada nisam vozio po kisi . Pred samu trku sam kupio kisne gume i namontirao i Gajic mi je dao savet da vozim kao po suvom , samo malo nezniji da budem na kocenju Ali lako je njemu da prica , a mene uhvatila vec trema .
Krenuli smo u predstart , kisa i je i dalje padala bez prestanka , jos smo u predstartu morali da cekamo jedno 15-ak min dok se sve pripremi za pocetak trke .
Izasli smo na start gde smo isto cekali dosta zbog lose organizacije .
Sve je spremno , nervoza veca nego ikada , pali se semafor , i 2 vozaca krecu pre gasenja semafora , takozvani Jump-start , za koji se inace dobija kazna , ali direkcija trke je oducila da vozimo jos jedan warm-up krug iz samo njima poznatih razloga .
Trka konacno pocinje , dobro sam startovaro , na kraju pravca pred prvu krivinu vec ne vidim gde ostali koce zbog ogromne kolicine vode , tu su mi vec malo odmakli .
U sledecem krugu vec stizem Miskovica i obilazim ga na uzbrdici pre boxa , dalje jurim za Vitom da ga stignem , dok su vodeci vec odmakli .
I dalje ne mogu da se naviknem na gume i nikako ne mogu da se opustim jer znam da je kisa i da ima mnogo vode na stazi , ali iz kruga i krug vozim sve bolje i bolje , i konacno sam se opustio jer gume drze kao blesave , tj kao po suvom , neverovatan osecaj Posle par krugova Vita koji je bio ispred mene pada , tako da dolazim na 5 mesto . Posle toga sam malo usporio i zavrsio sam trku na petom mestu , sa kojim sa prezadovoljan . Uros je odlicno odvezao celu trku , i uspeo je da stigne na trece mesto posle borbe sa Rakicem , inace je Uros celu trku imao problem sa kvacilom koje je pocelo da proklizava i iz kruga i krug je bilo sve gore , ali je na kraju uspeo .
Kis je zavrsio trku na drugom mestu iza Gajica
Sve u svemu smo zadovoljni kako se zavrsila sezona, naravno da je moglo i bolje , ali sledece godine idemo dalje , Uros ce voziti 125 , ja sam nabavio r6 za 600 hepening klasu koji trenutno pripremam , ali videcemo , sve zavisi od finansija , mozda budem opet vozio 125sp sa drugim motorom ali otom potom , jer se jos uvek nista ne zna . Stay Tuned
Svaka čast Sale na izveštaju...to se ceni!! Pretpostavljam da znaš koliko ovu temu šampionata ljudi ovde na forumu vole da čitaju....
Prijatno si me iznenadio konstatacijom da si zadovoljan sa 5im mestom...Bravo, jer za vožnju po kiši i to prvi put taj plasman je i više nego dovoljan i dobar...mogao si pržiti i dalje pa da klizneš negde i ne završiš trku...ovako si bogatiji za još jedno iskustvo na stazi u kišnim uslovima!!!
Svaka čast Urošu, koliko primećujem sve je bolji i bolji....
Batine uradke ne mogu puno komentarisati jer ne znam šta je čovek radio...Stavljanjem dihtunga ispod cilindra smanjuješ uglove kanala a samim tim vršnu snagu dobijaš na manjim obrtajima...U sprezi sa tim Bata dodaje da produžiš auspuh čime takođe spuštaš rezonancu auspuha na manje obrtaje....Bilo bi lepo znati neke podatke, za koliko je cilindar projektovan, u kom rasponu auspuh radi itd itd....naravno, govorim za tebe da bi to bilo korisno znati!!
Znam da su to tajne u tim krugovima, i da se kriju kao zmija noge...
Svaka cast na prezentovanju dogadjaja! Rado citam ovako kvalitetne postove. Pohvale za ucestvovanje i plasman, kao i za prvu voznju po kisi...nije to mala stvar.