Jump to content

Rukavice Speeds X-Way Man

3 replies to this topic

#1 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 27 November 2015 - 12:51

Da predstavim letnje moto rukavice Speeds X-Way Man black koje sam kupio za sebe u L veličini..

link ka rukavicama na Racing Planetu:
http://www.racing-pl...ml#.Vlgot158q_s

Mislim da je najbolje u tezama da ih predstavim

- tvrda zaštita za čukljeve na pesnici
- kožom prošiveni delovi
- udobne iako imaju te tvrde zaštite
- veličina savršeno odgovara redovnoj, inače nosim sve L i ovaj L mi je dobar
- izuzetno mekane što omogućava stisak pesnice i lako pomeranje svih prstiju
- produženje sa čičak trakom duž ruke
- čičak traka velika i jaka

Attached Image: 20151126_190619.jpg Attached Image: 20151126_190640.jpg Attached Image: 20151126_190632.jpg

Attached Image: 20151126_190709.jpg Attached Image: 20151126_190738.jpg Attached Image: 20151126_190721.jpg

Svi treba da shvatimo koliko je Moto oprema važna u zaštiti najvitalnijih delova tela
- ruke (dlanovi i laktovi)
- noge (kolena i člankovi)
- glava
- kuk
- leđa (kičma i ramena)

i da prihvatimo da nema vožnje bez rukavica, moto jakne i naravno kacige, ako je već previše toplo za neke moto patike i pantalone...

O vožnji u kratkoj majci i šorcu, ne daj bože papučama ne smem ni da razmišljam i samo se naježim kad to vidim...
.
.

#2 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,767 posts

Posted 27 November 2015 - 13:07

za te pare su baš dobre, ja nisam očekivao da će biti ovako kompletne i usavršene

#3 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 27 November 2015 - 14:12

Dobro izgledaju za te pare. Za ruke, kolena, laktove nesto obavezno treba imati ali je najbolje full odelo tj najsigurnije.

Posto ja vozim samo leti a tad i nije bas za moto jaknu vec duze vreme planiram da narucim onaj gladijator. Prodaje se na ebay-u po 40-50e, stitnici su super odradjeni a izmedju ima ona kao neka mrezica koja obezbedjuje velik protok vazduha i bude prijatno ispod toga..

Ima cak par rivjua na jutjubu bilo je slucajeva da su ljudi padali sa 70-80-90km/h sa litarskih motora i nista im nije bilo, sad neki posle pada bacaju te protektore a neki su padali i vise puta i svaki put ih sacuvao.

http://www.aliexpres...2280387447.html

#4 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 27 November 2015 - 17:11

Svaka cast za predstavljanje. Nekako svi izgubimo iz vida taj znacaj i srcem krenemo u tuning a zapravo prva i osnovna stvar je bezbednost i protekcija.. Lepo je videti teme o bezbednosti!

Rukavice mi deluju vrhunskog kvaliteta, mada moram priznati da do sada nisam obracao paznju na navedenu marku. Mislim da je davno proslo vreme skupih brendova i da je tehnologija savladana pa se za pristupacne parice moze sebi pribaviti oprema zavidnog nivoa.

Iskreno, ja motor vozim 10 meseci godisnje i uvideo sam koliko kvalitetna oprema moze da cuva vozaca kako od vremenskih uslova tako i od nezeljenih posledica u saobracaju. Mislim da nije opravdanje (koje sam ranije imao) nositi obicne sinteticke rukavice u izgovoru "ja ne vozim cesto". Uvideo sam da je za 30eura, a evo i Pita nam je dokazao, moguce kupiti vrhunske visenamenske rukavice, sa protektorima. Kada ih uporedimo sa obicnim rukavicama od 1000din koje traju 1 sezonu uz primerenu upotrebu i paznju, shvatamo da dobar proizvod moze da nam i ustedi novce obzirom da ce trajati vise sezona!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users