Da predstavim letnje moto rukavice Speeds X-Way Man black koje sam kupio za sebe u L veličini..
link ka rukavicama na Racing Planetu:
http://www.racing-pl...ml#.Vlgot158q_s
Mislim da je najbolje u tezama da ih predstavim
- tvrda zaštita za čukljeve na pesnici
- kožom prošiveni delovi
- udobne iako imaju te tvrde zaštite
- veličina savršeno odgovara redovnoj, inače nosim sve L i ovaj L mi je dobar
- izuzetno mekane što omogućava stisak pesnice i lako pomeranje svih prstiju
- produženje sa čičak trakom duž ruke
- čičak traka velika i jaka
Svi treba da shvatimo koliko je Moto oprema važna u zaštiti najvitalnijih delova tela
- ruke (dlanovi i laktovi)
- noge (kolena i člankovi)
- glava
- kuk
- leđa (kičma i ramena)
i da prihvatimo da nema vožnje bez rukavica, moto jakne i naravno kacige, ako je već previše toplo za neke moto patike i pantalone...
O vožnji u kratkoj majci i šorcu, ne daj bože papučama ne smem ni da razmišljam i samo se naježim kad to vidim...
.
.
1
Rukavice Speeds X-Way Man
Started by Pita, Nov 27 2015 12:51 PM
3 replies to this topic
Posted 27 November 2015 - 12:51
Posted 27 November 2015 - 13:07
za te pare su baš dobre, ja nisam očekivao da će biti ovako kompletne i usavršene
Posted 27 November 2015 - 14:12
Dobro izgledaju za te pare. Za ruke, kolena, laktove nesto obavezno treba imati ali je najbolje full odelo tj najsigurnije.
Posto ja vozim samo leti a tad i nije bas za moto jaknu vec duze vreme planiram da narucim onaj gladijator. Prodaje se na ebay-u po 40-50e, stitnici su super odradjeni a izmedju ima ona kao neka mrezica koja obezbedjuje velik protok vazduha i bude prijatno ispod toga..
Ima cak par rivjua na jutjubu bilo je slucajeva da su ljudi padali sa 70-80-90km/h sa litarskih motora i nista im nije bilo, sad neki posle pada bacaju te protektore a neki su padali i vise puta i svaki put ih sacuvao.
http://www.aliexpres...2280387447.html
Posto ja vozim samo leti a tad i nije bas za moto jaknu vec duze vreme planiram da narucim onaj gladijator. Prodaje se na ebay-u po 40-50e, stitnici su super odradjeni a izmedju ima ona kao neka mrezica koja obezbedjuje velik protok vazduha i bude prijatno ispod toga..
Ima cak par rivjua na jutjubu bilo je slucajeva da su ljudi padali sa 70-80-90km/h sa litarskih motora i nista im nije bilo, sad neki posle pada bacaju te protektore a neki su padali i vise puta i svaki put ih sacuvao.
http://www.aliexpres...2280387447.html
Posted 27 November 2015 - 17:11
Svaka cast za predstavljanje. Nekako svi izgubimo iz vida taj znacaj i srcem krenemo u tuning a zapravo prva i osnovna stvar je bezbednost i protekcija.. Lepo je videti teme o bezbednosti!
Rukavice mi deluju vrhunskog kvaliteta, mada moram priznati da do sada nisam obracao paznju na navedenu marku. Mislim da je davno proslo vreme skupih brendova i da je tehnologija savladana pa se za pristupacne parice moze sebi pribaviti oprema zavidnog nivoa.
Iskreno, ja motor vozim 10 meseci godisnje i uvideo sam koliko kvalitetna oprema moze da cuva vozaca kako od vremenskih uslova tako i od nezeljenih posledica u saobracaju. Mislim da nije opravdanje (koje sam ranije imao) nositi obicne sinteticke rukavice u izgovoru "ja ne vozim cesto". Uvideo sam da je za 30eura, a evo i Pita nam je dokazao, moguce kupiti vrhunske visenamenske rukavice, sa protektorima. Kada ih uporedimo sa obicnim rukavicama od 1000din koje traju 1 sezonu uz primerenu upotrebu i paznju, shvatamo da dobar proizvod moze da nam i ustedi novce obzirom da ce trajati vise sezona!
Rukavice mi deluju vrhunskog kvaliteta, mada moram priznati da do sada nisam obracao paznju na navedenu marku. Mislim da je davno proslo vreme skupih brendova i da je tehnologija savladana pa se za pristupacne parice moze sebi pribaviti oprema zavidnog nivoa.
Iskreno, ja motor vozim 10 meseci godisnje i uvideo sam koliko kvalitetna oprema moze da cuva vozaca kako od vremenskih uslova tako i od nezeljenih posledica u saobracaju. Mislim da nije opravdanje (koje sam ranije imao) nositi obicne sinteticke rukavice u izgovoru "ja ne vozim cesto". Uvideo sam da je za 30eura, a evo i Pita nam je dokazao, moguce kupiti vrhunske visenamenske rukavice, sa protektorima. Kada ih uporedimo sa obicnim rukavicama od 1000din koje traju 1 sezonu uz primerenu upotrebu i paznju, shvatamo da dobar proizvod moze da nam i ustedi novce obzirom da ce trajati vise sezona!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users