Pozdrav ljudi , evo da predstavim moju (jeb**icu) koja me j*be zguza do suza zadnjih godinu dana , ( malo sale nije na odmet

) . Evo ovako upitanju je Aprilia SR 50 iz 97" vodeno hladjenje stealth. Za celo leto nije vozen ukupno ni mesec dana , kako sam ga kupio nije radio , bio je puko dihtung i pomesao vodu u cilindar , sve sam to lepo ocistio kupio nove dihtunge sredio spakovao upalio i vozio od prilike 10 dana i odjednom PAOOO izleteo osigurac bolcne i sje*ao karike , nema veze narucim ja nov cilindar i klip i karike za stari pa nek se nadje ako nedaj boze zatreba . Stavio nov cilindar sve spakovao vozio se par dana , eto sranja opet propiskila vodena pumpa otiso semering , nema veze narucim ja i to opet cekam nekoliko dana za delove , napokon stigne to ja sav srecan popravim je krenem da se vozim rikne mi regler (regulator napona) nema veze ja sav u kue*c narucim i to opet cekanje nekoliko dana da i to stigne . Kad je to stiglo ja i to napakujem i sad kao srecan nema sta valjda vise da rikne , taman krenula i skolska godina (ova trenutna) krenem ja skuterom u sk , kaze drugarica hajde da me provozas neki krug , sto da ne hajde krenemo da se vozimo skuter od jednom izgubi gas na trenutak i opet primi ja se malo iscimam al kao hajde nije mu nista mozda je svecica . Krenem iz skole kuci skuter da vuce JOK BAJO MOJ :( kako sam ga upalio tako je sam skuter nabio negde oko 1/4 gasa i sam ide cim pipnem rucicu za gas krene da se cuje booooo i ugasi se . Dovucem ja skuter kuci nekako i evo vec ima 3 meseca kako se jeb*m sa njm u garazi ali ne znam sta mu je . Kupio sam mu i novi CDI ali prc nije ni to , stavim stari kit nije ni to isto se ponasa trokira puca i gasi se , odkuvao karburator nije ni on , proverio semeringe radilice nisu ni oni , skidao cak i namotaje i magnet nije ni to sve super izmerio instrumentom sve regularni naponi , proverio lamelice na oko mi se cini da su ok i one . i evo danas opet krenuo da ga popravljam , krenem da nastelujem karb dok radi kad me je spucala struja preko karburatora nisam znao sta me je snaslo , i nikako mi nije jasno odakle struja u karburator

tako da ljudi ako neko zna sta mu je neka kaze ili ako neko sumlja na nesto neka kaze poludecu vise zivota mi moga , slike cu ubaciti do veceras
P.S Izvinite ako sam vas smorio i sto je ovako dug tekst ali morao sam sve lepo da opisem .