Jump to content

Burgman 400

• This topic is locked This topic is locked
27 replies to this topic

#21 steeef

2t bb & 4t i.e.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 2,198 posts
  • Mestokc

Posted 19 February 2016 - 21:01

htel sam rec u vezi tih majstora koi se vode u kupovinu skutera..svaka masina je razlicita na maksijima i proizvodi drugacije zvukove bilo da je zdrava ili da je neki problem u pitanju,tak da adekvatan bude jedino onaj koi radi s takvim masinama pa ima iskustva u rijesavanju problematike..
za koi god da gledas a ima preko 25 ili 30 hiljada km obavezno pitaj dal su stelani ventili prema tvornickom manualu i ove osnovne stvari (ulja,filteri itd)..

kolko ti taj beverly ima km,koja godina?

#22 SlobaKnezevic

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 119 posts

Posted 19 February 2016 - 21:05

Pa pise da ima 20 000
2001 godiste je. Skapirao sam da mi je 90% voznje u gradu i bev je skroz super za to. Voleo bi da imam para za 250ie ali sta da se radi. Zadovoljicu se sa 200ccm.
Videcu provozacemo motor ako se dobro ponasa lepo vuce ne dimi i ako mi se svidi tj sve bude na mestu to je to. Dace ga za 1 000e sto mi odgovara. Nista bolje nema za te pare.
Burgmana uzivo kad sam video...jbt...sa njim moras parking kao za auto da trazis

#23 SlobaKnezevic

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 119 posts

Posted 21 February 2016 - 23:16

Uzet beverly 200 :)
Za mene prava mera. Ako mi nije uvaljen les super. Prezadovoljan sam za sad.

#24 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 21 February 2016 - 23:21

View PostSlobaKnezevic, on 21 February 2016 - 23:16, said:

Uzet beverly 200 :)
Za mene prava mera. Ako mi nije uvaljen les super. Prezadovoljan sam za sad.
Cestitam. Ocekujemo minimum da otvoris temu i da vidimo slike, a vremenom, utiske iz voznje :)

Neka je sa srecom, cuvajte jedno drugog i puno bezbednih kilometara!

#25 SlobaKnezevic

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 119 posts

Posted 21 February 2016 - 23:24

Hvala puno. Otvoricu cim se malo bolje upoznamo. Sad cu testove da navalim da ucim da polozim za A2 onda slede utisci iz voznje. Paso ga je veceras doterao iz smederevske palanke i njegovi utisci su super. Kaze da bas lepo super se ponasa itd :)

#26 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 21 February 2016 - 23:33

neka je sa srećom i da te dugo i pouzdano služi... imao sam jednog na probi i priznajem da jako lepo ide

#27 SlobaKnezevic

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 119 posts

Posted 21 February 2016 - 23:41

Hvala :). Na oko je kao nov. Lepo radi lepo vuce i ravnomerno ubrzava. Ne dimi. Lepo pali. Cuju se samo na variomatu metalnod metal udara kad je na leru ali to mi se i na kymcu culo,to su one plastikice male nzm kako se zove to uglavnom mislim da je to. Vizir u super stanju. Givi kofer. Ceradu za pokrivanje sam dobio takodje. Nadam se da me nisu presli. Platio sam ga 1050€. Mislim da je ok cena. 2003 je godiste

#28 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,756 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 22 February 2016 - 00:19

Cestitam na kupovini. Sada nam mozes konacno predstaviti svoj skuter u "Moj Skuter" sekciji pa cemo tamo nastaviti diskusiju, a ovu mozemo zakljucati s obzirom da je realizovana kupovina. :)

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users