Jump to content

Kymco Super 9 sport AC

124 replies to this topic

#121 ivangrdic

Mlađi član

• Banned
  • PipPip
  • 93 posts

Posted 06 September 2017 - 12:05

Moze, puno hvala !

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

#122 ivangrdic

Mlađi član

• Banned
  • PipPip
  • 93 posts

Posted 03 October 2017 - 07:56

Skido auspuh i i cujem da mi nesto u njemu kao kamencic. Jel moze to van nekako?

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

#123 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 03 October 2017 - 08:25

u auspuhu imas katalizator, nemoj da se opterecujes time, svakako ce osetiti ako bude krenuo da gubi performanse zbog neprotocnosti, do tada ne diraj...

van tesko, mnogo je pregrada i raznoraznih tunela

#124 ivangrdic

Mlađi član

• Banned
  • PipPip
  • 93 posts

Posted 16 August 2018 - 11:03

Pozz,
Evo mene ponovo sa starim problemom. Znaci, skut pali i vozi bez problema i onda nakon sto ga ugasim nakon pol sata vise ne baca iskru. To mi se desava povremeno. Nekada upali nakon sat vremena, nekada upali tek drugi dan. Kada god upali radi najnormalnije bez gubitka snage ili da mi se gasi. Znaci stvar mi je samo u iskri. Kada je dobije radi bez greske. Problem mi se zna pojaviti dva dana za redom i onda mjesec, dva, kako kada normalno pali i onda opet dan dva problem. Jos nisam otkrio u cemu bi mogla biti stvar..

Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk

#125 ivangrdic

Mlađi član

• Banned
  • PipPip
  • 93 posts

Posted 14 July 2019 - 12:29

View Postivangrdic, on 16 August 2018 - 11:03, said:

Pozz,
Evo mene ponovo sa starim problemom. Znaci, skut pali i vozi bez problema i onda nakon sto ga ugasim nakon pol sata vise ne baca iskru. To mi se desava povremeno. Nekada upali nakon sat vremena, nekada upali tek drugi dan. Kada god upali radi najnormalnije bez gubitka snage ili da mi se gasi. Znaci stvar mi je samo u iskri. Kada je dobije radi bez greske. Problem mi se zna pojaviti dva dana za redom i onda mjesec, dva, kako kada normalno pali i onda opet dan dva problem. Jos nisam otkrio u cemu bi mogla biti stvar..

Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk
Samo da javim da je problem riješen. Stvar je bila u CDI-u.. uzet cdi preko ali expressa za 25 kn i evo vec 2000km radi bez greške. Vjerovatno u starom cdi-u od starosti već elektroliti lagano odlaze.

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users