Jump to content

Keewey hurrican 70cc

607 replies to this topic

#181 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 07 April 2013 - 19:50

Posto je vreme u pm , pravo novembarsko :) al se ne dam da mi pokvari raspolozenje :D bejah malo do "garaze" da uporedim tvrdocu matore bele malossi i prve iz serije C4Tune [ poslao NesaBG u zameni] ...

Posted Image

Malo je kraca al je zato zica deblja i cini mi se da je 10% tvrdja od bele malossi...dobro sad ova je i matora ,vozena par sezona al je zrela za zamenu...pred kraj prosle godine sam mora da stavljam lakse ronice po 0.10gr svakih mesec dana...proba ce pokazati dal je C4Tune ok jer sam ostavio istu tezinu ronica u variomatu...

#182 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 08 April 2013 - 00:18

Ta moja (bivsa) je, po navodima proizvodjaca,+17%. E sad ne znam u odnosu na koju su je merili ali meni nije mnogo pomogla na starom setup-u u odnosu na fabricku. Pomerila mi je obrtaje za 200rpm-a.

Edited by Nesa BG, 08 April 2013 - 00:18.

#183 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 12 April 2013 - 12:45

Kad neko ima visak slobodnog vremena pa ne zna sta ce sa sobom ... :D
Kako od plasticne case i prirucnog materijala napraviti Dopllerovu pecurku :) Matori fuss majstor u akciji Posted Image

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Proizvod nije finisiran i gotov za upotrebu .Ne znam dal ce biti nekad probana i upotrebljena al i ne izgleda lose :mmyahoo: Jedno znam-od zicanih RMS-a i uopste takvog tipa filtera je 200% bolja...

#184 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 12 April 2013 - 12:56

auu bata Cvele daj pojasni kako to funkcioniše...

#185 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 12 April 2013 - 13:35

opaaa pa to je dabl lejer?? :D a jel podesiva za otvorenost??
odlično cvele...služiće svrsi sigurno, e sad što nije fensi šmensi kao dopplerova ko ga j*be...ovako ostaje 25eur za roštilj..

#186 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 12 April 2013 - 14:35

View PostMario, on 12 April 2013 - 12:56, said:

auu bata Cvele daj pojasni kako to funkcioniše...
Jbm li ga ce vidimo kad je budem probao.Lepo se plastika, sto se srafi na karb,uklopila u gumenu prirubnicu
[ vodovod i kanalizacija :mmyahoo: ] a ona plasticna izresetana cev upada u falc sa unutrasnje strane i drzi je zalepljeni gumeni prsten .Duzina te cevi je i granicnik za" izresetani" limeni poklopac, kome je po obodu zalepljena guma zbog boljeg dihtovanja..Sundjer ide u dva sloja a par limenih traka obezbedjuju da ga negde ne pogubim.Protocnost vazduha je ok.Ma vrganj u pm :D

#187 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 12 April 2013 - 14:42

View PostPita, on 12 April 2013 - 13:35, said:

opaaa pa to je dabl lejer?? :) a jel podesiva za otvorenost??
odlično cvele...služiće svrsi sigurno, e sad što nije fensi šmensi kao dopplerova ko ga j*be...ovako ostaje 25eur za roštilj..
Jes Pitomire lejer pa puca :mmyahoo: Busna je ko reseto pa je i protocna .Onaj busni poklopac se mislim da zamenim zicanom resetkom pa da ide sundjer u dva sloja pa opet resetka...Sa 25 e ima da naranim pola 4uma samo se resetka menja onom drugom ... :D

#188 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 12 April 2013 - 21:07

odlična idej, sad je pitanje koliko će biti tiši od klasične gljive

#189 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 14 April 2013 - 22:40

View PostMario, on 12 April 2013 - 21:07, said:

odlična ideja, sad je pitanje koliko će biti tiši od klasične gljive
Dok ne nabavim odgovarajucu iglu ili bilo kakvu pa da je "obradim" ,nece pecurkica u upotrebu...

View PostNesa BG, on 08 April 2013 - 00:18, said:

Ta moja (bivsa) je, po navodima proizvodjaca,+17%. E sad ne znam u odnosu na koju su je merili ali meni nije mnogo pomogla na starom setup-u u odnosu na fabricku. Pomerila mi je obrtaje za 200rpm-a.
Odlicno se pokazala tvoja "bivsa" :D popravila je stanje u prenosu za 10-ku...Kako nisam nista menjao u variomatu od jesenas,ostala je kombinacija 3x4 +3x4.2 i skocili su obrtaji kroz ubrzanje za preko 500 u + na 10150-10200,mozda malo previsoko al nisam imao vremena da rasturam i vracam teze rolnice,mada cupa sasvim lepo pa mu mozda i ne trebaju..ima dana...Karb nisam nista dirao sem podesavanja nivoa goriva pa i tu treba malo finog "adjustmenta'' da se odradi...
Odlucim da najzad uradim video al nece me i gotovo ...ima kamerica neki zaje*** ugao snimanja pa nisam nikako mogo da ga ubodem da valja :D Moracu opet da se bavim preradom nosaca i ima da nabavim onaj laser na privesku da mu podesim ugao...
Uradio sam vise snimka al kako su svi shit jer se vidi samo asfalt ispred skutera evo par malo seckanih... prvi je kod podesavanja ugla..

Ovaj drugi je jos gori,vozikao sam se tu po komsiluku skoro 10min a snimnjeni materijal 00 ....evo isecenih 20-ak sek...

i jedan print- scren iz videa...
Posted Image

Ma bice snimka makar jedan od ova dva nosaca zalepio za nos :)
Posted Image

#190 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 14 April 2013 - 22:46

Bas mi je drago da ti odgovara.

#191 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 14 April 2013 - 23:05

cvele ja sam video da ih stavljaju u kacigu na ono platno sa unutrasnje strane vizira, pa snima sve sto ti gledas... Kolko vidim super je kvalitet snimka, jel to od onog sa kp?

#192 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 14 April 2013 - 23:09

View PostNesa BG, on 14 April 2013 - 22:46, said:

Bas mi je drago da ti odgovara.

:D

View Postbojan681, on 14 April 2013 - 23:05, said:

cvele ja sam video da ih stavljaju u kacigu na ono platno sa unutrasnje strane vizira, pa snima sve sto ti gledas... Kolko vidim super je kvalitet snimka, jel to od onog sa kp?
Ma ja nosim jet kacigu pa je tu problem...jes- to je od lika sa KP-a ,a slika je stvarno odlicna za 2MP ...

#193 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 15 April 2013 - 11:37

odličan je zvuk i snimak...toliko koliko nama treba u ove svrhe...Uglavnom vide se obrtaji 10.140 i čuje se lepo...ajde drugi snimak će biti bolji...

#194 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 15 April 2013 - 13:06

super je bata Cvele ta centralna, taman kako naiđu malo topliji dani ima da se otpusti koju stotku pe će da bude odlična...

#195 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 15 April 2013 - 15:15

View PostMario, on 15 April 2013 - 13:06, said:

super je bata Cvele ta centralna, taman kako naiđu malo topliji dani ima da se otpusti koju stotku pe će da bude odlična...
I to sto kazes :D
Juce zaboravim da iskontrolisem svecicu,ipak sam radio u karbu izmene nivoa a srafovi za stel ostali u istom polozaju ko jesenas...medjutim moja "race" svecka ko lutka,nema potrebe da se igram snjim...jbg razumemo se PHBG i ja odlicno :D
Posted Image

#196 zoksi

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 861 posts
  • MestoNis

Posted 15 April 2013 - 16:39

PHBG ti dodje ko brat od strica

#197 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade
  • VozimKymco People S50 2T, Peugeot Elyseo 2T 70cc. Malaguti Madison S250

Posted 15 April 2013 - 18:23

Cvele, ja sam kamericu lepio trakom za kacigu ali i za retrovizor, probaj jedan od tih metoda

#198 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 15 April 2013 - 18:30

e stvarno se razumete...boja kao iz časopisa!

#199 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 15 April 2013 - 19:12

View Postzoksi, on 15 April 2013 - 16:39, said:

PHBG ti dodje ko brat od strica
Jes vala i to dosta mladji :D pa ga radim kako ocu :D

View PostBlack Adder, on 15 April 2013 - 18:23, said:

Cvele, ja sam kamericu lepio trakom za kacigu ali i za retrovizor, probaj jedan od tih metoda
Fala za savet ,vidis ovo sa retrovizorom mi nije palo na pamet ...malo sam isprobavo i ima u kompletu jedan nastavak koji moze BAS da se zakrivi jer ima hod od 90*...bice odlican...

View PostPita, on 15 April 2013 - 18:30, said:

e stvarno se razumete...boja kao iz časopisa!
Ima da pocnem ko Mario da radim farbanje svecice po zelji :)

#200 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 16 April 2013 - 21:04

Devet puta sam gadjao ugao kamerice ... jbo ga ja ...na kraju ispalo ovako...morao sam da pazim i kako drzim glavu dok vozim :ninjar: na kraju snimka mu pretim :sexe19jx1:
Attached File  DSC00265.JPG-1.jpg   184.69K   63 downloads

Evo snimak po komsiluku...podji -stani...

Moracu da "skratim" ovu antenu sa plovka sto je koristim u brzinometru ...da moze da nastavi jos par cm ulevo ... :rolleyes:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users