Iskoristio bih ovu tema ako je moguce da me u kratkim crtama posavetujete na sta da obratim paznju prilikom kupovine malagutia. Plastike mi nisu toliki problem ali mi je bitna masina da je koliko toliko zdrava za polovni skuter. Takodje mi je vlasnik rekao da jedan stap pusta ulje i da je amortizer malo propao. Semeringe bih odmah zamenio, ako bi to resilo problem pustanja ulja, a amortizer ako bude bilo potrebe. Unapred hvala
1
Malaguti f12 ac
Started by Reloaded, Mar 23 2016 07:00 PM
2 replies to this topic
Posted 23 March 2016 - 19:00
Posted 24 March 2016 - 21:49
Koje je godište Malaguti što gledaš? Bitno se razlikuje kriterijum skutera iz npr 1999godišta i npr 2008god..
Kod novijeg skutera naravno da možeš očekivati da i mašina bude zdrava ali ne znam koliko je to realno očekivati na starom skuteru....Po meni mnogo to je bitnije da motor nije bio skrljan, i da ram nije pokrivljen, volan i vile takođe....To se sve da osetiti u probnoj vožnji....
Sećam se kad sam išao da pogledam jednu Apriliju Sr u Sombor, na priču kupca da je motor u savršenom stanju...Ono se nije mogli voziti koliko je vukao u stranu, a puštanje ruku sa volana je bilo ravno samoubistvu....
Amortizer možeš zameniti, nije skup...ima ih i za 20eur polovnih...Vile takođe središ za male pare, uz novo ulje i par semeringa...
Kod novijeg skutera naravno da možeš očekivati da i mašina bude zdrava ali ne znam koliko je to realno očekivati na starom skuteru....Po meni mnogo to je bitnije da motor nije bio skrljan, i da ram nije pokrivljen, volan i vile takođe....To se sve da osetiti u probnoj vožnji....
Sećam se kad sam išao da pogledam jednu Apriliju Sr u Sombor, na priču kupca da je motor u savršenom stanju...Ono se nije mogli voziti koliko je vukao u stranu, a puštanje ruku sa volana je bilo ravno samoubistvu....
Amortizer možeš zameniti, nije skup...ima ih i za 20eur polovnih...Vile takođe središ za male pare, uz novo ulje i par semeringa...
Posted 25 March 2016 - 22:38
Nisam pitao za godiste, totalno sam prevideo taj podatak. Gledao sam po netu, za vile i amortizer, to mi onda nece biti problem. Zanima me sanacija ili zamena prednje maske, koliko je tesko to uraditi ili naci polovnu prenju masku. Posto je iza prednjeg tocka plastika odlomljena.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users