Pozz drugari,evo dodje vreme da i ja predjem na nesto vece haha Od samog razmisljanja o kupovini maksi skuta u glavi mi je bila ta gilera nexus,po meni pored t maxa jedan od lepsih maksi skuta
Nexusa bih koristio za sve prilike sto bi se reklo,od gradske voznje,do medju gradske,a posle i malo van Srbije
E sad mene zanima vase misljenje o nexusu tj piaggio agregatu,odrzavanju potrosnji...
1
Gilera Nexus 500
Started by Sikii, Mar 26 2016 10:23 PM
5 replies to this topic
Posted 26 March 2016 - 22:23
Posted 27 March 2016 - 01:34
Gledaj Master 500ccm, zahvalan i veoma temperamentan agregat, i ja ga nišanim za sebe, vozio sam ga pa znam.
Posted 27 March 2016 - 10:11
Nisam imao prilike da probam neku 500-ku ali iz raznih tema koje sam citao sam zakljucio da je veoma dobar agregat,a i mislim da je 500cc prava merka,ima snage na pretek,nema problema pri preticanju na auto putu kada se dvoje voze,..
Ti si bese x9 od 500 vozio,koliko se secam pisao si u nekoj temi o maksi skuterima?
Ti si bese x9 od 500 vozio,koliko se secam pisao si u nekoj temi o maksi skuterima?
Posted 27 March 2016 - 22:50
500cc je prava mera, nista ispod..
Evo ti moje preporuke:
Sportski maxi skuteri
1. Yamaha Tmax
2. Gilera Nexus
Udobne fotelje:
1. Suzuki Burgman
2. Piaggio X9
3. Honda Silwerwing
Svestrani skuteri
1. Aprilia Atlantic
2. Kymco Downtown
3. Piaggio Beverly
Svi ovi nabrojani su min 500cc..Ako ti je voznja 80%grad a 20% van grada onda teraj Nexusa jer vidim da si se zagrejao za njega...Ako ces vise terati van grada razmisli o nekom udobnijem skuteru!!!
Evo ti moje preporuke:
Sportski maxi skuteri
1. Yamaha Tmax
2. Gilera Nexus
Udobne fotelje:
1. Suzuki Burgman
2. Piaggio X9
3. Honda Silwerwing
Svestrani skuteri
1. Aprilia Atlantic
2. Kymco Downtown
3. Piaggio Beverly
Svi ovi nabrojani su min 500cc..Ako ti je voznja 80%grad a 20% van grada onda teraj Nexusa jer vidim da si se zagrejao za njega...Ako ces vise terati van grada razmisli o nekom udobnijem skuteru!!!
Posted 27 March 2016 - 23:32
Dodao bih i Malaguti.. u one udobne fotelje na dva točka.
Posted 29 March 2016 - 19:59
Pita, on 27 March 2016 - 22:50, said:
500cc je prava mera, nista ispod..
Evo ti moje preporuke:
Sportski maxi skuteri
1. Yamaha Tmax
2. Gilera Nexus
Udobne fotelje:
1. Suzuki Burgman
2. Piaggio X9
3. Honda Silwerwing
Svestrani skuteri
1. Aprilia Atlantic
2. Kymco Downtown
3. Piaggio Beverly
Evo ti moje preporuke:
Sportski maxi skuteri
1. Yamaha Tmax
2. Gilera Nexus
Udobne fotelje:
1. Suzuki Burgman
2. Piaggio X9
3. Honda Silwerwing
Svestrani skuteri
1. Aprilia Atlantic
2. Kymco Downtown
3. Piaggio Beverly
Pa uglavnom ce biti gradska voznja,ali kazem planiram i nesto dalj
Iskren da budem i nije mi bas toliko vazno da je udoban previse,dok se dupe ne navikne nista nema
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users