Aprilia Habana 50 Custom
Started by Synn, Apr 02 2016 10:39 PM
12 replies to this topic
Posted 02 April 2016 - 22:39
Pozdrav prijatelji!
Vozim je vec neko vreme i prezadovoljan sam masinom. Totalna je fabrika, a od blokada, skinut je jedino prsten iz varijatora. Trenutno ide 75 po navigaciji na mobilnom. Zadovoljan sam kako povlaci iz mesta. Imam u planu da ovih dana skinem slepo crevo sa auspuha i koliko znam, motor osim dizne nema vise blokada.
Kad skontam kao se postavljaju slike, nabacicu nekoliko.
Vozim je vec neko vreme i prezadovoljan sam masinom. Totalna je fabrika, a od blokada, skinut je jedino prsten iz varijatora. Trenutno ide 75 po navigaciji na mobilnom. Zadovoljan sam kako povlaci iz mesta. Imam u planu da ovih dana skinem slepo crevo sa auspuha i koliko znam, motor osim dizne nema vise blokada.
Kad skontam kao se postavljaju slike, nabacicu nekoliko.
Posted 02 April 2016 - 23:07
Habana je poseban motor...po meni inije za neko jurcanje vec vise laganica na kafu..
75 po gpsu je zavidna brzina za fabricku masinu..to bese piaggio blok?
75 po gpsu je zavidna brzina za fabricku masinu..to bese piaggio blok?
Posted 03 April 2016 - 00:42
Sve je vec objasnjeno na forumu:
http://forum.pyrothe...slika-na-forum/
http://forum.pyrothe...je-fotografija/
Okaci slike, pa cemo dalje diskutovati.
http://forum.pyrothe...slika-na-forum/
http://forum.pyrothe...je-fotografija/
Okaci slike, pa cemo dalje diskutovati.
Posted 08 April 2016 - 22:13
Daj slike, meni je taj squt predobar, nisko teziste, gust za voziti, a morini agregat je nevjerojatan, jako startan i brz, odusevio me.
Sredio sam je s gustom, evo kako je izgledala
Sredio sam je s gustom, evo kako je izgledala
Posted 20 May 2016 - 20:15
Zadovoljan sam sa motorom za sada. malo ce biti problem nabavka delova za Morini, ali snacicu se vec nekako.
Nakon sto sam odsekao slepo crevo na auspuhu, dobio sam bolji start, ali je krajnja ostala oko 75Km/h po navigaciji na telefonu. Po njegovom satu to je skoro 90!
Hahaha!
Evo i slika.
Nakon sto sam odsekao slepo crevo na auspuhu, dobio sam bolji start, ali je krajnja ostala oko 75Km/h po navigaciji na telefonu. Po njegovom satu to je skoro 90!
Hahaha!
Evo i slika.
Attached Files
Posted 21 May 2016 - 01:16
Vidi vidi, ja mislio moja.
A daj mi reci posto sada imam istu takvu ko tvoju 2003 godiste, koja je god. ova?
I da li imas hrom zavrsetak auspuha?
Vidim da imas sjediste za 1 osobu, u mene je sada model za 2, mnogo veliko hehe
I zamolio bi te jos samo jednu stvar ako noje problem, da mi uslikas oznaku auspuha, u mene sada pise nesto euro1 i q ne ide naspram verzije iz 2002, a tada nisam gledao sta pise. Ona je startala ko 70ccm.
Agregat jest malo specifican, ali da se naci nekako, ima nekih cudnih rijesenja i tako. A najbolja stvar mi je karb, bolesno ispoliran pozlacen cini mi se klipic.
A daj mi reci posto sada imam istu takvu ko tvoju 2003 godiste, koja je god. ova?
I da li imas hrom zavrsetak auspuha?
Vidim da imas sjediste za 1 osobu, u mene je sada model za 2, mnogo veliko hehe
I zamolio bi te jos samo jednu stvar ako noje problem, da mi uslikas oznaku auspuha, u mene sada pise nesto euro1 i q ne ide naspram verzije iz 2002, a tada nisam gledao sta pise. Ona je startala ko 70ccm.
Agregat jest malo specifican, ali da se naci nekako, ima nekih cudnih rijesenja i tako. A najbolja stvar mi je karb, bolesno ispoliran pozlacen cini mi se klipic.
Posted 21 May 2016 - 11:10
Moja je 1999 godiste. Ima hromirani kraj auspuha, Sediste je krace, ali kad se smestis na onaj kosi deo i naslonis se na kofer, voznja bude savrseno udobna.
To su rekli svi koji su se vozili. Interesantno resenje.
Gde se nalazi oznaka auspuha?

Gde se nalazi oznaka auspuha?
Posted 21 May 2016 - 11:44
ali zato kad cdi prdne treba istovarit 160 eura za novi..zamjenskih nema ko ni polovnis..
skuter je pojava,pravi retro
skuter je pojava,pravi retro
Posted 21 May 2016 - 12:20
Haha cuj to za cdi
Pise ti oznaka auspuha kod gornjeg nosaca na bloku neka slova i brojevi
Pise ti oznaka auspuha kod gornjeg nosaca na bloku neka slova i brojevi
Posted 21 May 2016 - 13:35
Jel ovo?
Attached Files
Posted 27 May 2016 - 18:44
Jest to je to, ali tek sad sam pogledao i u mene je sve isto osim onoga prije made in italy, pise B-1112, a nece u okretaje neda mu auspuh
Posted 28 May 2016 - 00:52
E u to se vec ne razumem.

Posted 01 June 2016 - 23:53
Moja Habana ide 75 po navigaciji a samo joj je skinuto slepo crevo na auspuhu i prsten iz varijatora. Meni vise ne treba.
Bila se zapusila dizna na dan susreta na Spensu. Nakon ciscenja karba, sad vuce jos bolje nego ranije.
Bila se zapusila dizna na dan susreta na Spensu. Nakon ciscenja karba, sad vuce jos bolje nego ranije.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users