Jump to content

Kafa na SPENS- u 29-05-2016

• This topic is locked This topic is locked
159 replies to this topic

#141 qxaxs

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 140 posts
  • MestoSid
  • VozimFirefox 15

Posted 29 May 2016 - 22:39

Lepo druzenje,vidimo se i sledeci put.Drago mi je da sam upoznao nove ljude,pravo druzenje.

#142 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 29 May 2016 - 22:56

Svaka čast, lepo ste se proveli što se vidi po licima prisutnih. Gledam ove Mariove video zapise i zamišljam kako sam ja mogao lepo da lomim ove krivine na FG punim gasom, jer ova budala od SR3 je prosto rođena za tu vrstu egzibicije.. samo da je još rođena da bude ispravna jbg. Sledeći put dolazim SRkom taman i sa Mikunijem umesto PJeta, samo da se kotrlja... danas sam posle sinoćnog i jutrošnjeg besa i auta u raspoloženju sklopku u glavi prebacio na "nek se nosi u 3.. jbe mi se više na šta će ići" i iskulirao uz Formulu 1.

#143 stevo

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 155 posts
  • MestoN.Sad
  • Vozimpantheon

Posted 30 May 2016 - 05:45

Odlicno druzenje!

#144 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 30 May 2016 - 10:57

Moram da pohvalim NRG-a od Nemanje (qxaxs) koji prži uz brdo kao veliki, rekao bih da je 70cc cilindar na njemu, a SC08 čupa iz podruma.... , kao i MIšu ALIEN-a koji je niz most opržio tako svog Yaser-a da je pogoreo zaptivač uaspuha, mene je obišao kao da idem sa biciklom,.... Inače kada sam stabilizovao brzinu iza njega na 3m konstantnog rastojanja, PUG-ov cager je bio tačno u vertikali dole, a to je 90 GPS-a, pa svaka čast za rezultat...

#145 qxaxs

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 140 posts
  • MestoSid
  • VozimFirefox 15

Posted 30 May 2016 - 13:48

View PostMario, on 30 May 2016 - 10:57, said:

Moram da pohvalim NRG-a od Nemanje (qxaxs) koji prži uz brdo kao veliki, rekao bih da je 70cc cilindar na njemu, a SC08 čupa iz podruma.... , kao i MIšu ALIEN-a koji je niz most opržio tako svog Yaser-a da je pogoreo zaptivač uaspuha, mene je obišao kao da idem sa biciklom,.... Inače kada sam stabilizovao brzinu iza njega na 3m konstantnog rastojanja, PUG-ov cager je bio tačno u vertikali dole, a to je 90 GPS-a, pa svaka čast za rezultat...
Hvala za pohvale,jos da je bilo malo pakni na kvacilu bilo bi to i bolje:),A Misi svaka cast.Kafica u hladovini prijatan docek,dok se ne oduzim.

#146 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 30 May 2016 - 14:50

Ne čudi me NRG uopšte, bio sam ponosni vlasnik jednog takvog primerka 50ccm sa SC08, prava mala zoljica, ne preza ni od jačih kad je u pitanju start i pentranje uzbrdo, samo dobro održavanje.. a i lagan je, malen, to mu je prednost.

#147 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 30 May 2016 - 16:33

Ja sam Misu video u proletu sa jos jednim skuterom gore u Kamenici oko 11:30h bas kad sam kretao za Bg

Proleteli su kao munje...

#148 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 30 May 2016 - 20:06

Ja od jutros nisam imao Neta , ne znam zasto , pa tek sad ...nisam slikao , a imao aparat , jbg godine , drugi su slikali ...

Ja moram u reci kad nisam u slici ...

Sacekao Nemanju da dodje iz Sida , on stuigao oko deset , ja spreman, popili na brzinu jednu kaficu , popricali i na put ...odlucimo se da idemo dunavskomstranom Fruske gore , malo je duze za koji km , al` slab saobracaj ...vreme za voznju idealno , ni vrucina , ni hladno ...przili smo oko 60-70 , to nam je bila putna brzina , nismo zurili ...ja sam u Banostru imao mali peh , upadnem u rupu na putu , kratku a duboku , kasno sam video i nisam mogao da eskiviram , posle tog udarca prednji kokpit . plastika km sata se drma ...verovatno od udarca pukao neki stubic , jbg ...Pita nas je video kad smo prozujali kroz Kamenicu , ja njega nisam video ...

Za oko sat stigosmo na SPENS...svaka cast Beogradjanima sto su stigli prvi, a i Mario i Krsta , znate kako oni ...ovaj put nije bilo prikolice , utovara i slicno ...+ za njih ...okupirali tri stola i kahvica , jes ` valjala ....posle dva sata , Postar nam dade sasvim konstruktivan predlog - da se jede ...Aca uvek zna da povuce pravi potez ...klopa , picence pa , ajmo malo na Iriski venac...ja vodio i stalno ih vidim u retrovizoru , u jednom trenutku na pocetku uspona nema ih ...smanjim brzinu , a njih nema, pa nema ...popeti se moram , put je i tako jednosmeran ...stizem na Venac , isparkiram Aliena tako da ga vide kad stignu , tako je i bilo stigose za koji minut , pa saznam da je Aci otpao top ...snasao se , dobro , bez toga bi i moglo , prosle godine u Mitrovici Yooaco otpao karb ...

Iriski venac , poznato izletiste , prepuno , omiljeno novosadjanima , a i drugima ...mi zauzesmo sto u debeloj `ladovini , pa picence...bas je valjalo ...tu ubismo najmanje sat , pa resismo da se razidjemo ...Beogradjani niz Frusku prema Rumi sa njima Nemanja za Mitrovicu i Sid , a ja sa Mariom i Krstom ponovo za NS, ja resio da obidjem neku rodbinu i jos nesto da obavim , dan je i tako bio za to ...na spustu niz Frusku prema NS-u CUJEM GA ... proprdekao je zaptivac na auspuhu opet !!! posle 700 km ! Ubicu se ! Ne znam vise sta da radim ...na prvom semaforu kad je Mario bio pored mene vec je bio jako glasan , rezona vise nema svoju funkciju ...

Naravno , nema sta da gledam , ne mogu nista da uradim , zbog toga se ne ostaje na putu , jedino dok sam vozio kroz grad svi me gledaju u stilu - vid` ludaka ...kako da im objasnim da nisam ja to hteo ...Obavio sta sam imao , posetio rodbinu , ispazario sta sam hteo i nazad ...imam 65 km do kuce ...ovaj moj prdeka li prdeka , al` ide , odlucujem se za dunavsku stranu Fruske gore . lepse je nego preko Iriga i Rume... U Banostru proguta mi gas - prazan rezervoar - iz gepeka vadim pripremljenu dvolitru mesavine , to mi jednostavnije nego na pumpi ...stizem kuci za nesto vise od sat vremena , presao sam 175 km, vreme je bilo idealno...

Lepo smo se druzili , zao mi je sto nisu bili oni koji nisu mogli iz svojih razloga , ali bice ih valjda za kraj Avgusta u SM ...kraj leta je rezervisan za SM ...planirajte ....

#149 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,756 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 30 May 2016 - 22:23

Zaista odlicno druzenje. Slike su odlicne, kao i video snimci. E ono profi zaleganje u krivini by AcaPostar se ne vidja bas svaki dan! B)
Valjda cu i ja imati jednom priliku da "osvojim" tu FG sa Focusom...

Treba poceti polako planirati datum za SM.

#150 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 30 May 2016 - 23:04

Pa valda će biti još bar jedan skup pre Mitrovice. U NS logično, negde npr u Julu, pa da konačno dođu i komšije i da odradimo drag. U SM ćemo turistički.

#151 nenadlaza61

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 199 posts
  • MestoTrešnja-BG
  • Vozimliberty

Posted 01 June 2016 - 20:17

Ja sam posle spensa de sam bio kratko otiso u Becej na smotru ol tajmera (mario stvarno si bio u pravu ovde vise bilo zenskinja i mladjih i oltjjmerki)evo mali snimak lokalne televizije: i posle razgledanja i druzenja polako sam odvozo do kuce i napravio ukupno 327km.http://www.rtv.rs/sr_ci/zivot/magazin/smotra-starih-gospodara-drumova_723069.html ihttps://www.youtube.com/watch?v=Ue0UcmDzmNg

Edited by nenadlaza61, 01 June 2016 - 20:22.

#152 Synn

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 43 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Habana 50

Posted 02 June 2016 - 00:06

Kad sam kretao na spens, bukvalno posle 300m motor se ugasio. Iznervirao sam se pa je bolje sto nisam dosao. Samo bih kvario super atmosferu. Inace kvar je bio u prljavom karbu i zapusenoj dizni. Sve je ociscenom majstor Dule ga je skockao i motor sada leti.
Samo recite mesto i vreme i stizemo. :)

#153 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 03 June 2016 - 18:00

Ne bi ti nikako kvario druzenje vec bi mi tebi uveselili dan. Steta je propusti druzenje, sto se kaze pred nosom. Drago mi je da je habana opet u pokretu.

@nenadlaza svaka cast i moram da priznam da smo potajno iscekivali da te vidimo u retrovizoru u dolasku! Za tebe znamo da si konstanta na druzenjima.

#154 Synn

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 43 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Habana 50

Posted 05 June 2016 - 15:28

:)

#155 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 06 June 2016 - 09:27

Ja sam za Nenadlazu mala beba ...presao sam sve ukupno 175 km i kao mislim da je to neka kilometraza , guzica mi utrnula ko u pavijana ...kako je Laza izdrzao 300+ km zaista ne znam ...a, da ga ubuduce zovemo CELICNA GUZICA ? Hehehehe.... :lol:

#156 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 06 June 2016 - 16:55

Hehe Laza Steel :) mi smo presli oko 250 ukupno

#157 nenadlaza61

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 199 posts
  • MestoTrešnja-BG
  • Vozimliberty

Posted 06 June 2016 - 18:51

Miso ja do tebe kad sam dolazio zadnji put napravio 300km u oba pravca.Aco nisam mogao brze ovaj je malo lenjiji free od crnog a i posle sam vido da mi se kajs dobrano pojeo na 17mm.Jedva presao 30 hilj.to sam tek vido na banstolu jedva guro 40km.Mario bile su madjarice sve retro obucene -TV BEČEJ_ IV Oldtajmer skup u Bečeju okupio rekordnih 300 gostiju Pravijo bi ja manju kilometrazu nego ste vi daleko :) .

Edited by nenadlaza61, 06 June 2016 - 18:55.

#158 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 06 June 2016 - 19:37

Ma da druze, te su tamo svake godine za slikanje, al slaba vajda....

#159 nenadlaza61

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 199 posts
  • MestoTrešnja-BG
  • Vozimliberty

Posted 08 June 2016 - 19:40

Pa i nisu toliko lose(ima i ruznijih) ja i nisam za bolje.

Edited by nenadlaza61, 08 June 2016 - 19:40.

#160 Synn

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 43 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Habana 50

Posted 11 June 2016 - 22:18

Ne mogu one biti toliko ruzne koliko mi mozemo piva da popijemo... :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users