←  Putopisi, predlozi za vožnje

svet-skutera

»

Kafa na SPENS- u 29-05-2016

Locked

Mario's Photo Mario 07 May 2016

ja dolazim sa SF2, naravno... eserka još nije gotova....

Razredni's Photo Razredni 07 May 2016

View Postdajteh, on 07 May 2016 - 07:46, said:

Ajde ako bude dobro vrijeme, mogao bi navratiti na kafu, da budem pravi sudionik, sa purejetom naravno :)
Bilo bi lepo da procaskamo. Od sudjenja nema nista, planiramo klopu pice i uzivanje, trke su nekom drugom prilikom :)

Dajteh's Photo Dajteh 07 May 2016

Auuu nista onda moram srediti pitomiji setup, ide gore SC08 da ne para usi tokom puta :)

ALIEN SM's Photo ALIEN SM 07 May 2016

Eeeeeee, to volim da cujem !!!Kafa ipak , nece biti hladna ....Najvaznije je da se vidimo, nemojte se opterecivati nekim posebnim voznjama , pa posle neki krkanluk ...Ja dolazim , makar sekire padale ...dobro je da je datum fiksiran , vidimo se ...

Sikii's Photo Sikii 07 May 2016

Jaoo sto mi je krivo sto ne mogu doci,tek 17og maja imam polaganje jbg :(

vulicevic's Photo vulicevic 07 May 2016

Drustvo,ja znam da sad mnogo trazim,ali ja sam ko za inat sledece nedelje dezuran na poslu do 12. Jel bi bilo kasno da se krene negde oko pola 1 iz Bg-a?

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Alexandar :D's Photo Alexandar :D 07 May 2016

Momci ja tek 14tog uveče posle takmičenja uOtvorenog kupa Vojvodine idem vrv po restauirane auspuhe za Vmaxa tako da i da je motor spreman komplet ja posle takmičenja a ovo mi je već 3 po redu nisam bas u stanju voziti tako da čekam sledeće druženje

Pakundza's Photo Pakundza 10 May 2016

Samo da obavestim dolazim 99% , ovaj jedan postu su gremlini koji se sve vise i vise trude da ne dodjem . Prvo su mi pre 3 dana pukle karike , zapusavao se karburator 2x i na kraju danas osetim da se bas oseca na benzin kad imam sta da vidim kod nosaca ona mala 2 rupa po' prsta , tako da cu pokusati da se izborim sa ovim napastima i dodjem na druzenje...

Daki91's Photo Daki91 10 May 2016

Ja nikako ne uspevam da namestim djir. Ako neko ima mesta za jos jednog, rado bih se pridruzio. Zahvaljujem

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

Naravno, moj udeo u gorivu i sta vec :)

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

Mario's Photo Mario 10 May 2016

videćemo prognozu još u Subotu, za sada su sve najave za kišu, ali kao što je i Aca rekao, relevantno je dan dva unapred, ostalo je sklono promeni....

ako bude kiše pomerićemo datum druženja

goggyso's Photo goggyso 11 May 2016

Uh, ja bi trebalo da igram indijanski ples za prizivanje kiše, :D pošto je bauštela na bungasu u punom jeku pa ovaj termin ne mogu da ispoštujem.

Dajteh's Photo Dajteh 11 May 2016

Meni su isprognozirali i sunce, i oblake, i kisu, i gromove. A anticiklone nema na vidiku.

Razredni's Photo Razredni 12 May 2016

Evo kako se primice datum sastajanja, sve su prognoze da nece biti kise... naravno sacekacemo i definitivnu potvrdu, petak na subotu ce biti precizna prognoza pa cemo se tada i dogovoriti.

Posto je sve vise clanova koji se interesuju preko pm-a, da se ne bi dopisivali i igrali gluvih telefona a ukoliko ostane dogovor da se vidimo u nedelju u 11 na Spensu, Beogradska ekipa se tredicionalno sastaje u Zemunu u Cara Dusana na okretnici autobusa 17, malo pre novog Pupinovog mosta u nedelju u 08:30. Tu nam je fino prosirenje za parking da se okipimo, pekarica za trkacki dorucak (burek), 2 pumpe za potrebe tankovanja goriva i pumpanje guma, market i trafika.

Pratite temu dogovaracemo se jos...

vulicevic's Photo vulicevic 12 May 2016

Posted Image
Za sad je ovakvo stanje. Valjda ce se prolepsati vreme.

Razredni's Photo Razredni 12 May 2016

Druze to je Beograd, kafa je na Spensu, prati prognozu za Novi Sad

goggyso's Photo goggyso 12 May 2016

heh, treba pratiti prognozu i za startnu i za ciljnu lokaciju, mada je ciljna bitnija.

Zmaki's Photo Zmaki 12 May 2016

Pa dobro,ako malo i pokisnemo do NS,nismo od secera :)

Dajteh's Photo Dajteh 12 May 2016

Ma ebes skup po kisi :) Cekam prognozu za sutra, optimisticno.

Lauda's Photo Lauda 12 May 2016

E vala ovaj maj gori od februara. Nadam se da nece biti kise pa da se vidimo.

vulicevic's Photo vulicevic 12 May 2016

Kad si vec uporan. :D
Posted Image

Locked