Kafa na SPENS- u 29-05-2016
Razredni
07 May 2016
Dajteh
07 May 2016
Auuu nista onda moram srediti pitomiji setup, ide gore SC08 da ne para usi tokom puta

ALIEN SM
07 May 2016
Eeeeeee, to volim da cujem !!!Kafa ipak , nece biti hladna ....Najvaznije je da se vidimo, nemojte se opterecivati nekim posebnim voznjama , pa posle neki krkanluk ...Ja dolazim , makar sekire padale ...dobro je da je datum fiksiran , vidimo se ...
vulicevic
07 May 2016
Drustvo,ja znam da sad mnogo trazim,ali ja sam ko za inat sledece nedelje dezuran na poslu do 12. Jel bi bilo kasno da se krene negde oko pola 1 iz Bg-a?
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Alexandar :D
07 May 2016
Momci ja tek 14tog uveče posle takmičenja uOtvorenog kupa Vojvodine idem vrv po restauirane auspuhe za Vmaxa tako da i da je motor spreman komplet ja posle takmičenja a ovo mi je već 3 po redu nisam bas u stanju voziti tako da čekam sledeće druženje
Pakundza
10 May 2016
Samo da obavestim dolazim 99% , ovaj jedan postu su gremlini koji se sve vise i vise trude da ne dodjem . Prvo su mi pre 3 dana pukle karike , zapusavao se karburator 2x i na kraju danas osetim da se bas oseca na benzin kad imam sta da vidim kod nosaca ona mala 2 rupa po' prsta , tako da cu pokusati da se izborim sa ovim napastima i dodjem na druzenje...
Daki91
10 May 2016
Ja nikako ne uspevam da namestim djir. Ako neko ima mesta za jos jednog, rado bih se pridruzio. Zahvaljujem
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Naravno, moj udeo u gorivu i sta vec
Naravno, moj udeo u gorivu i sta vec

Mario
10 May 2016
videćemo prognozu još u Subotu, za sada su sve najave za kišu, ali kao što je i Aca rekao, relevantno je dan dva unapred, ostalo je sklono promeni....
ako bude kiše pomerićemo datum druženja
ako bude kiše pomerićemo datum druženja
goggyso
11 May 2016
Uh, ja bi trebalo da igram indijanski ples za prizivanje kiše,
pošto je bauštela na bungasu u punom jeku pa ovaj termin ne mogu da ispoštujem.

Dajteh
11 May 2016
Meni su isprognozirali i sunce, i oblake, i kisu, i gromove. A anticiklone nema na vidiku.
Razredni
12 May 2016
Evo kako se primice datum sastajanja, sve su prognoze da nece biti kise... naravno sacekacemo i definitivnu potvrdu, petak na subotu ce biti precizna prognoza pa cemo se tada i dogovoriti.
Posto je sve vise clanova koji se interesuju preko pm-a, da se ne bi dopisivali i igrali gluvih telefona a ukoliko ostane dogovor da se vidimo u nedelju u 11 na Spensu, Beogradska ekipa se tredicionalno sastaje u Zemunu u Cara Dusana na okretnici autobusa 17, malo pre novog Pupinovog mosta u nedelju u 08:30. Tu nam je fino prosirenje za parking da se okipimo, pekarica za trkacki dorucak (burek), 2 pumpe za potrebe tankovanja goriva i pumpanje guma, market i trafika.
Pratite temu dogovaracemo se jos...
Posto je sve vise clanova koji se interesuju preko pm-a, da se ne bi dopisivali i igrali gluvih telefona a ukoliko ostane dogovor da se vidimo u nedelju u 11 na Spensu, Beogradska ekipa se tredicionalno sastaje u Zemunu u Cara Dusana na okretnici autobusa 17, malo pre novog Pupinovog mosta u nedelju u 08:30. Tu nam je fino prosirenje za parking da se okipimo, pekarica za trkacki dorucak (burek), 2 pumpe za potrebe tankovanja goriva i pumpanje guma, market i trafika.
Pratite temu dogovaracemo se jos...
vulicevic
12 May 2016

Za sad je ovakvo stanje. Valjda ce se prolepsati vreme.
goggyso
12 May 2016
heh, treba pratiti prognozu i za startnu i za ciljnu lokaciju, mada je ciljna bitnija.
Lauda
12 May 2016
E vala ovaj maj gori od februara. Nadam se da nece biti kise pa da se vidimo.