←  Putopisi, predlozi za vožnje

svet-skutera

»

Kafa na SPENS- u 29-05-2016

Locked

Dajteh's Photo Dajteh 26 May 2016

Gogi nisi ti dobro razumio, mi cemo se druziti, ali moramo nekome opraviti skuterce da nas vodi na jagnjetinu :D

goggyso's Photo goggyso 26 May 2016

View Postdajteh, on 26 May 2016 - 14:26, said:

Gogi nisi ti dobro razumio, mi cemo se druziti, ali moramo nekome opraviti skuterce da nas vodi na jagnjetinu :D
Aaaa onda ok, heheheheheee

Razredni's Photo Razredni 26 May 2016

Ahahahahaha, menjate naslov!

Jagnje na Spensu :)))

zilke17's Photo zilke17 26 May 2016

Stvarno Gogy, ako Dajteh dolazi mozda nije lose da ti ledja malo istrpe put, a da cujes jos neko misljenje strucnjaka :) covek ima iskustva mozda stvarno resi problem. Ako se bas odlucis za egzibiciju, ja te cekam u Odzacima na roxu :D

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Zmaki's Photo Zmaki 26 May 2016

Blago Vama ljudi, lepo se provedite , konacno da vas vreme posluzi , a ne ko pre dve nedelje.... neki cete da vozite, a neki cemo da popravljamo u nedelju :) :)

Razredni's Photo Razredni 26 May 2016

Pa sta se desilo? Popravljaj odmah pa do subote, da mozemo da se vozimo u nedelju :)

Zmaki's Photo Zmaki 26 May 2016

Generalna :(

Ja ako budem uspeo da oladim nedelju od bauštele, mogu doći jedino autom, neda mi se tovariti SRku na prikolicu, a svi kandidati za saputnike u SO su otkazali saradnju, svako u svojim obavezama. SRkom ne vredi da krećem jer nisam siguran da ću stići, jedino da ponesem sajlu za šlepanje pa da me Zilke šlepa ako ova krepa.

Mario's Photo Mario 26 May 2016

Ovo se sad rimuje

Moram malo i sprdnje da ubacim u tmurnu situaciju. :D

ALIEN SM's Photo ALIEN SM 27 May 2016

Pa, kad moze Aca na putu da uradi laku generalnu , sto ne bi svi mi na platou ispred Spensa...ma, nema veze , sedi u kola , ili kako god bilo ....kahva je primarna ...i zakoljemo nesto u lepinji ...

goggyso's Photo goggyso 27 May 2016

Jest pa da postanemo glavna atrakcija u NS.. skupili se ludaci pa generalku na skuteru ispred Spensa.. sigurno bi izašli na televizor :) ... ako nas marica pre toga ne pokupi, hehehe
To da je kod Pite ispred firme pa ajd još nekako, niko nas ne vidi..

Razredni's Photo Razredni 27 May 2016

Joj, poznats mi situacija. Meni je to danas normalno.. ja eto svakodnevno menjam dizne, to se skupi raje... "postare, a sta mu radis sad?" :)
Kao da igra mečka, svi bi da pridju, pitaju, pipnu...
I svi su odusevljeni kako ide, mozda da je malo manje bučan... i narvno, svi su vozili u mladosti neki tomos, svi su poznavaoci... a ja od njih zavoravim koju sam diznu skinuo a koju da usrafim :)

View PostAcaPostar, on 27 May 2016 - 12:10, said:

Joj, poznats mi situacija. Meni je to danas normalno.. ja eto svakodnevno menjam dizne, to se skupi raje... "postare, a sta mu radis sad?" :)
Kao da igra mečka, svi bi da pridju, pitaju, pipnu...
I svi su odusevljeni kako ide, mozda da je malo manje bučan... i narvno, svi su vozili u mladosti neki tomos, svi su poznavaoci... a ja od njih zavoravim koju sam diznu skinuo a koju da usrafim :)
Pa da, toga se i bojim... više smetača-posmatrača nego nas sa alatom. To me baš unervozi, sve bi ih poslao u 3 lepe..

bojan681's Photo bojan681 27 May 2016

Kako se cini NS tuneri nece biti spremni za nedeljnu egzibiciju, skuter ne ide a imam i neki ispit u ponedeljak, videcemo sta ce biti..

zaxxx's Photo zaxxx 27 May 2016

Ja sam inace za vikend u NS-u tako da cu se potruditi bar na kafu da dodjem! :)

View Postbojan681, on 27 May 2016 - 12:45, said:

Kako se cini NS tuneri nece biti spremni za nedeljnu egzibiciju, skuter ne ide a imam i neki ispit u ponedeljak, videcemo sta ce biti..
Pa ide ti sigurno xx puta bolje od mog a ja ću gledati da se dovučem na SRki do NS, samo 100km u jednom pravcu, nije ti opravdanje, nećemo se trkati za svetski šampionat, samo kafica, druženje...

PS Kad ono treba da budemo ispred Spensa, u koliko h? da izračunam kad da krenem :)

bojan681's Photo bojan681 27 May 2016

Nije samo u tome problem neg ne mogu izgubiti taj dan mnogo vremena na zezanje zbog ispita, mozda navratim cisto do miseluka ako se okupite tamo da vidimo kako ciji motor ide..

Razredni's Photo Razredni 27 May 2016

View Postbojan681, on 27 May 2016 - 12:45, said:

Uh zamisli!

A da skuter ide, onda ne bi ni pominjao ispit :)

Naslov lepo kaze, kafa, druzenje.. dodji peske, poenta je da se vidimo.

ALIEN SM's Photo ALIEN SM 27 May 2016

Ma, da , kahva , sokic , pivo , ko sta hoce , posle nesto u lepinji , malo , bre , ljudi da se vidimo , lanemo koju i razlaz ...drag ostavimo za Mitrovicu s kraja avgusta , pa sta nam Bog da ...

Dodjite squtom , avionom , kamionom, luft- balonom , samo dodjite ...nije vazno kako ...a, ti Boki, nemoj se sad vaditi na ispit ( squt ne ide dobro ? ) , nemoj biti isti ko oni koji se zale na rupe na putu , pa izgube , hehehe...

Aco , ma neka igra mecka nije ni to lose , neka gledaju , zanimljivo je to ...jel` bilo prosle godine da je Yooaci otpao karb ? Hehe, meni pre tri dana na prvom paljenju Matica , pukne i ispali gljivu sa karba metar daleko , poplasili se ljudi ...mogao sam nekog i ubiti ...

Ah, secam se pre tri godine kad sam bio u projektu autogasa, pa prvo sipanje , kaze pumpadzija - tu je gas , benzin je tamo ...a, ja -znam , ja i hocu gas, oni svi zinuli u cudu i zacas se okupilo njih nekoliko i svaki put tako , pa sto pitanja i potpitanja ...

Aj` da ne zagadjujem temu ...sto se tice skupa , ja mislim da je najbolje izmedju 11 i 12 sati , pa procenite kad ko treba da krene ...tradicionalno , spojimo nekoliko stolova iiiiiii onda sve po redu sta i kako hocemo ....

Ja sam u principu spreman , samo neko malo pranje i tankovanje i kad krenem , za sat sam u NS-u ...
Locked