Kafa na SPENS- u 29-05-2016
Razredni
27 May 2016
Da tako je 
Koliko se secam skup je u 11 u basti kafica na platoou Spensa pa kad ko stigne...

Koliko se secam skup je u 11 u basti kafica na platoou Spensa pa kad ko stigne...
Mixer
27 May 2016
Ja i Lauda vas cekamo.. Pokusacemo rezervisati par stolova, posto ce biti guzva ludnica.. Nedelja je a i suncan dan, u kafematu tesko naci 1 sto a kamoli 2 3 4
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
goggyso
27 May 2016
Ja sam danas celo popodne pa do ponoći, uz svesrdnu Ciletovu pomoć, raskupusao instalaciju, našao par loših spojeva, sredio, sastavio.. bolje je ali daleko od savršenog. Kako god, sad bar mogu biti siguran da ću se dokotrljati do NS-a.
Dajteh
28 May 2016
Na zalost necemo moci doci suhi i ja, razlog je vrlo jednostavan, najavljena nam je jaca kisa uz gromove pri povratku.
Razredni
28 May 2016
Ehh, zao mi je sto to cujem, ali bice jos skupova i druzenja gde ce vam biti slicna kilometraza u dolasku...
Lauda
28 May 2016
Poslednjih par dana pratim meteo forume i bas se pise da bi kasno poslepodne na području vojvodine i istočne HR moglo biti jacih grmljavinskih nevremena...

Bas mi zao sto necemo imati priliku da se upoznamo ovaj put i druzimo ovaj put.
Sent from my C5503 using Tapatalk

Bas mi zao sto necemo imati priliku da se upoznamo ovaj put i druzimo ovaj put.
zilke17
28 May 2016
Kakvo sad nevreme kad smo de Goggy i ja spremili da jašemo?!
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Lauda
28 May 2016
Prognoza je za kasno poslepodne i večernje sate. Mislim da nece biti problema

Dajteh
28 May 2016
Ludo je danasnje vrijeme, ja jos nisam pospremio zimsku opremu, a i trebati ce mi sve do 9. mj u rezervi sa sobom, a onda cu je opet aktivno nositi.
Pita
28 May 2016
Ja samo da se zapljunem da ovog puta ne mogu doci...Krivo mi je i ovo je prvi put da propustam druzenje jbga...
Imamo 2 decija rodjendana, jedan uBgu drugi u Nsu tako da nemam sanse ni da doletim na kratko...
Imamo 2 decija rodjendana, jedan uBgu drugi u Nsu tako da nemam sanse ni da doletim na kratko...
Sikii
28 May 2016
Ja takodje necu doci,jer kao sto znate nemam dozvolu 
Sledeci put dolazim naravno

Sledeci put dolazim naravno
Zmaki
28 May 2016
Ja definitivno isto ne dolazim, zao mi je sto se necemo upoznati i druziti, ali sad i zvanicno, skuter nece biti spreman za sutra,kolike god napore ulagao ...nadam se nekom skorasnjem novom skupu
Jos jednom,uzivajte
Jos jednom,uzivajte

goggyso
28 May 2016
Eeeeee.... jesmo baksuzi.
Ja se obradovao, skrpili sinoć SRku, ja danas s bungasa brzo kući da je ulickam, natankujem i popakujem malo alata i po koju svećicu... Kresnem, trknem na NIS da naspem do čepa, resetujem brojčanik, krenem ka praonici i na sred bulevara ničim izazvana počne kanonada, najgora viđena do sada, ne prima gas ni pod pretnjom brusilice, radi samo na leru. Stanem sa strane, resetujem TPS, isto, ne pomišlja da prebaci 2K rpm, čim pipnem gas opet kanonada, i na pola, punom, svejedno..
Mislim da sam izmislio nove psovke koje još nikom nisu pale na pamet, ugasim, pustim je malo da oladi, kontakt... pali na zub.. ali.. samo toliko, gas da primi ni u ludilu. U jednom od momenata pali-gasi, utihne skroz, ni AC pumpa više ne peva, a na displeju onaj jbeni SERVICE. Eee tu smo, da vidimo koji error, kaže br 14 iliti AC pumpa. Pa gde sad da ripi mamicu joj...
Tako sam na +30°C SRku lepo ruku pod ruku ko dva pijana druga iz birtije, polako kući cipelama...
Mislim da vam je sve jasno... A vidim da i mnogi neće moći sutra, pa da odložimo za neki drugi vikend ili...

Mislim da sam izmislio nove psovke koje još nikom nisu pale na pamet, ugasim, pustim je malo da oladi, kontakt... pali na zub.. ali.. samo toliko, gas da primi ni u ludilu. U jednom od momenata pali-gasi, utihne skroz, ni AC pumpa više ne peva, a na displeju onaj jbeni SERVICE. Eee tu smo, da vidimo koji error, kaže br 14 iliti AC pumpa. Pa gde sad da ripi mamicu joj...
Tako sam na +30°C SRku lepo ruku pod ruku ko dva pijana druga iz birtije, polako kući cipelama...
Mislim da vam je sve jasno... A vidim da i mnogi neće moći sutra, pa da odložimo za neki drugi vikend ili...
Lauda
28 May 2016
Pa sta cemo odgadjati vise. Bitno je da se nadjemo, druzimo malo, a masine ce biti nekada posle u prvom planu.
Vidi ako mozes sa autom da dodjes barem.
Vidi ako mozes sa autom da dodjes barem.
Pakundza
28 May 2016
Nazalost ,moracu i ja da dodjem na sledeci susret . opet havarija na rezervoaru ...
Razredni
28 May 2016
Momci, vidimo se u 11. Neko ce doci sa jednom celom karikom, a neko sa propisalom gumicom na loncetu karba 
Ko stigne prvi rezervise stolove... srecno!

Ko stigne prvi rezervise stolove... srecno!