Otvaranje sezone 2016 Beograd
Razredni
08 Apr 2016
Doslo je vreme da se okupimo po prvi put ove godine, pa bilo bi lepo da ne propustimo i ovu priliku..
Tradicionalno, Moto Asocijacija Srbije u saradnji sa Beogradskim udruzenjem motorista, Bj bikers forumom i drugima a pod pokroviteljstvom grada Beograda, agencije za bezbednost saobracaja i mup-a organizuju okupljanje i zvanicno otvaranje moto sezone polovinom aprila u Beogradu.
Akcenat skupa je na informisanju ucesnika i promovisanju bezbednosti, podizanje svesti ostalih ucesnika u sabracaju o motoristima, druzenju i dobrom provodu.
Ove godine je ojupljanje u nedelju 17 aprila, po starom obicaju na platou narodne skupstine u Beogradu. Beogradjani znaju o cemu se radi, ja bih voleo da ugostimo idruge clanove foruma.
Evo originalnog izvoda sa sajta MAS-a:

Dobrodošli na otvaranje Moto Sezone - 17.04.2016. - Beograd
09:00 - Okupljanje Redara
10:00 - Okupljanje Bajkera
11:15 - Obraćanje Organizatora (MAS,BUM,SMS)
12:15 - Defile Beogradom
13:00 - Dolazak na plato ,,Ušće" kod večne vatre, bajkersko druženje....
http://forum.motoaso...p?topic=10508.0
Beogradjani (skuterasi) se tradicionalno okupljaju oko pola 11 na delu platoa blize kamenoj zgradi pošte i kao jedini predstavnici skuter zajednice po pravilu u defileu idemo kao poslednji, sa uzivanjem
Obicno sa bajkerima delimo samo defile, dolaskom na usće imamo prostor za nas i kao malobrojnoji uglavnom smo izdvojeni. Tradicionalno uz probu i razmenu skutera zavrsimo dan na klopi i picu na nekom od splavova..
Svi zaintersovani clanovi foruma mogu ovde da se najave da bi znali koliko skuterasa mozemo da ocekujemo i da se lakse organizujemo za kasnije druzenje... za clanove koji mozda planiraju dolazak iz udaljenih gradova a koji ne mogu da pristignu na vreme do otvaranja defilea, postoji mogucnost prenocista u subotu 16 aprila...
Tradicionalno, Moto Asocijacija Srbije u saradnji sa Beogradskim udruzenjem motorista, Bj bikers forumom i drugima a pod pokroviteljstvom grada Beograda, agencije za bezbednost saobracaja i mup-a organizuju okupljanje i zvanicno otvaranje moto sezone polovinom aprila u Beogradu.
Akcenat skupa je na informisanju ucesnika i promovisanju bezbednosti, podizanje svesti ostalih ucesnika u sabracaju o motoristima, druzenju i dobrom provodu.
Ove godine je ojupljanje u nedelju 17 aprila, po starom obicaju na platou narodne skupstine u Beogradu. Beogradjani znaju o cemu se radi, ja bih voleo da ugostimo idruge clanove foruma.
Evo originalnog izvoda sa sajta MAS-a:

Dobrodošli na otvaranje Moto Sezone - 17.04.2016. - Beograd
09:00 - Okupljanje Redara
10:00 - Okupljanje Bajkera
11:15 - Obraćanje Organizatora (MAS,BUM,SMS)
12:15 - Defile Beogradom
13:00 - Dolazak na plato ,,Ušće" kod večne vatre, bajkersko druženje....
http://forum.motoaso...p?topic=10508.0
Beogradjani (skuterasi) se tradicionalno okupljaju oko pola 11 na delu platoa blize kamenoj zgradi pošte i kao jedini predstavnici skuter zajednice po pravilu u defileu idemo kao poslednji, sa uzivanjem

Obicno sa bajkerima delimo samo defile, dolaskom na usće imamo prostor za nas i kao malobrojnoji uglavnom smo izdvojeni. Tradicionalno uz probu i razmenu skutera zavrsimo dan na klopi i picu na nekom od splavova..
Svi zaintersovani clanovi foruma mogu ovde da se najave da bi znali koliko skuterasa mozemo da ocekujemo i da se lakse organizujemo za kasnije druzenje... za clanove koji mozda planiraju dolazak iz udaljenih gradova a koji ne mogu da pristignu na vreme do otvaranja defilea, postoji mogucnost prenocista u subotu 16 aprila...
Mario
12 Apr 2016
ja dolazim, najverovatnije donosim SF2, Krsta je dobio info pa će se odlučiti već...
dakle u Nedelju u jutro polazimo
dakle u Nedelju u jutro polazimo
goggyso
13 Apr 2016
Blago vama, baš vam zavidim. Lepo se provedite i molim da bude što više slika i video zapisa, da nama koji ne možemo prisustvovati to bude neki lek za dušu.
Razredni
13 Apr 2016
zaxxx, on 13 April 2016 - 09:53, said:
Ja standardno u prvim redovima 

Damireeee???
goggyso, on 13 April 2016 - 10:53, said:
Blago vama, baš vam zavidim. Lepo se provedite i molim da bude što više slika i video zapisa, da nama koji ne možemo prisustvovati to bude neki lek za dušu.
goggyso
13 Apr 2016
Heh, ima toga na spisku... "konj" je bolestan, autom je glupo da vas pratim.. a i poduži spisak obaveza imam da rešim pre prvomajskih praznika.
Razredni
13 Apr 2016
Dobro ako su obaveze, onda razumem, ali sto se tice konjica, ima ih ovde dosta, to ne treba da te brine, samo se pojavi na vreme

goggyso
13 Apr 2016
Pita
14 Apr 2016
Ja stižem na svom sivom konju....
Krstu krećem da cimam...moga doterati tog GPZ-a što ide 190 i troši ko upaljač...to moram da vidim
Goggy, sve razumem i obaveze i poso i kuću i ženu, ali ako uspeš bilo bi super da se pojaviš...
Krstu krećem da cimam...moga doterati tog GPZ-a što ide 190 i troši ko upaljač...to moram da vidim
Goggy, sve razumem i obaveze i poso i kuću i ženu, ali ako uspeš bilo bi super da se pojaviš...
goggyso
15 Apr 2016
jes' taman vam fali fenjeraš... pa kad se čuje piiiizuuuum i na kraju bzz bzz puc puc khhh... evo ga i goggy.

Nesa BG
15 Apr 2016
Juce se cuo sa Acom postarom i ponudio mi je skuterce da i ja jasem nesto u nedelju pa cemo se videti. Hvala Aci a i YoAci.
Razredni
15 Apr 2016
Ajde ajde, samo da se skupimo vise 
Cuo sam se sa Damirom, obecao je da ce doci makar na skup posle defilea, ako mu obaveze dopuste mozda bude i od rane zore sa nama..
Potvrdili su i Tanok i Pakundza...

Cuo sam se sa Damirom, obecao je da ce doci makar na skup posle defilea, ako mu obaveze dopuste mozda bude i od rane zore sa nama..
Potvrdili su i Tanok i Pakundza...
Razredni
16 Apr 2016
Lauda
16 Apr 2016
Niko nije spominjao rostilj ranije...nasao bih i ja prevoz 
Sent from my C5503 using Tapatalk

Sent from my C5503 using Tapatalk
Razredni
16 Apr 2016
Za sutra su najavili 29stepeni! Poslednja sansa da se uvrne 2 broja manja dizna, i narvno da se napravi mesta u stomaku 
Za ekipu koja dolazi do Zemunske garaze, okupljanje najkasnije do 10h!
Cekaju vas dorucak i kafa, predah od puta...
Svi ostali, vidimo se ispred skupstine u 11h, onaj cosak platoa do raskrsnice Bulevara i Takovske/kneza Milosa.

Za ekipu koja dolazi do Zemunske garaze, okupljanje najkasnije do 10h!
Cekaju vas dorucak i kafa, predah od puta...
Svi ostali, vidimo se ispred skupstine u 11h, onaj cosak platoa do raskrsnice Bulevara i Takovske/kneza Milosa.