←  Putopisi, predlozi za vožnje

svet-skutera

»

Otvaranje sezone 2016 Beograd

Locked

Razredni's Photo Razredni 08 Apr 2016

Doslo je vreme da se okupimo po prvi put ove godine, pa bilo bi lepo da ne propustimo i ovu priliku..

Tradicionalno, Moto Asocijacija Srbije u saradnji sa Beogradskim udruzenjem motorista, Bj bikers forumom i drugima a pod pokroviteljstvom grada Beograda, agencije za bezbednost saobracaja i mup-a organizuju okupljanje i zvanicno otvaranje moto sezone polovinom aprila u Beogradu.
Akcenat skupa je na informisanju ucesnika i promovisanju bezbednosti, podizanje svesti ostalih ucesnika u sabracaju o motoristima, druzenju i dobrom provodu.

Ove godine je ojupljanje u nedelju 17 aprila, po starom obicaju na platou narodne skupstine u Beogradu. Beogradjani znaju o cemu se radi, ja bih voleo da ugostimo idruge clanove foruma.

Evo originalnog izvoda sa sajta MAS-a:
Attached Image
Dobrodošli na otvaranje Moto Sezone - 17.04.2016. - Beograd
09:00 - Okupljanje Redara
10:00 - Okupljanje Bajkera
11:15 - Obraćanje Organizatora (MAS,BUM,SMS)
12:15 - Defile Beogradom
13:00 - Dolazak na plato ,,Ušće" kod večne vatre, bajkersko druženje....

http://forum.motoaso...p?topic=10508.0

Beogradjani (skuterasi) se tradicionalno okupljaju oko pola 11 na delu platoa blize kamenoj zgradi pošte i kao jedini predstavnici skuter zajednice po pravilu u defileu idemo kao poslednji, sa uzivanjem :)
Obicno sa bajkerima delimo samo defile, dolaskom na usće imamo prostor za nas i kao malobrojnoji uglavnom smo izdvojeni. Tradicionalno uz probu i razmenu skutera zavrsimo dan na klopi i picu na nekom od splavova..

Svi zaintersovani clanovi foruma mogu ovde da se najave da bi znali koliko skuterasa mozemo da ocekujemo i da se lakse organizujemo za kasnije druzenje... za clanove koji mozda planiraju dolazak iz udaljenih gradova a koji ne mogu da pristignu na vreme do otvaranja defilea, postoji mogucnost prenocista u subotu 16 aprila...

Mario's Photo Mario 12 Apr 2016

ja dolazim, najverovatnije donosim SF2, Krsta je dobio info pa će se odlučiti već...

dakle u Nedelju u jutro polazimo

zaxxx's Photo zaxxx 13 Apr 2016

Ja standardno u prvim redovima :D

goggyso's Photo goggyso 13 Apr 2016

Blago vama, baš vam zavidim. Lepo se provedite i molim da bude što više slika i video zapisa, da nama koji ne možemo prisustvovati to bude neki lek za dušu.

Razredni's Photo Razredni 13 Apr 2016

View Postzaxxx, on 13 April 2016 - 09:53, said:

Ja standardno u prvim redovima :D
To kralju, bas sam nameravao danas da te okrenem :)

Damireeee???

View Postgoggyso, on 13 April 2016 - 10:53, said:

Blago vama, baš vam zavidim. Lepo se provedite i molim da bude što više slika i video zapisa, da nama koji ne možemo prisustvovati to bude neki lek za dušu.
Hjde dodji, sta je problem? Ima ovde konjica za voznju...

Heh, ima toga na spisku... "konj" je bolestan, autom je glupo da vas pratim.. a i poduži spisak obaveza imam da rešim pre prvomajskih praznika.

Razredni's Photo Razredni 13 Apr 2016

Dobro ako su obaveze, onda razumem, ali sto se tice konjica, ima ih ovde dosta, to ne treba da te brine, samo se pojavi na vreme :)

View PostAcaPostar, on 13 April 2016 - 11:54, said:

Dobro ako su obaveze, onda razumem, ali sto se tice konjica, ima ih ovde dosta, to ne treba da te brine, samo se pojavi na vreme :)
Hvala Aco, pravi si drugar.. al nekako jadno se osećam ako ne dojašem ponosno na svom "doratu".. biće i za to vremena..

Pita's Photo Pita 14 Apr 2016

Ja stižem na svom sivom konju....

Krstu krećem da cimam...moga doterati tog GPZ-a što ide 190 i troši ko upaljač...to moram da vidim

Goggy, sve razumem i obaveze i poso i kuću i ženu, ali ako uspeš bilo bi super da se pojaviš...

goggyso's Photo goggyso 15 Apr 2016

jes' taman vam fali fenjeraš... pa kad se čuje piiiizuuuum i na kraju bzz bzz puc puc khhh... evo ga i goggy. :D

Nesa BG's Photo Nesa BG 15 Apr 2016

Juce se cuo sa Acom postarom i ponudio mi je skuterce da i ja jasem nesto u nedelju pa cemo se videti. Hvala Aci a i YoAci.

Mario's Photo Mario 15 Apr 2016

Krsta potvrdio dolazak, još malo pa smo kompletni

Razredni's Photo Razredni 15 Apr 2016

Ajde ajde, samo da se skupimo vise :)

Cuo sam se sa Damirom, obecao je da ce doci makar na skup posle defilea, ako mu obaveze dopuste mozda bude i od rane zore sa nama..

Potvrdili su i Tanok i Pakundza...

Sikii's Photo Sikii 16 Apr 2016

Da se javim i ja da dolazim ali nazalost bez motora

Razredni's Photo Razredni 16 Apr 2016

5kg cevapa i rostiljskih je spremno...

6l pica, 3kg salate, 5vekni hleba...

Attached Image

Attached Image

Nemoj da bi neko slucajno otkazao, ovaj maneken ce biti razocaran :)

Lauda's Photo Lauda 16 Apr 2016

Niko nije spominjao rostilj ranije...nasao bih i ja prevoz :D

Sent from my C5503 using Tapatalk

Mario's Photo Mario 16 Apr 2016

Belgrade calling

Posted Image

Ajde ajde, svi su dobrodosli ;)

Za sutra su najavili 29stepeni! Poslednja sansa da se uvrne 2 broja manja dizna, i narvno da se napravi mesta u stomaku :)

Za ekipu koja dolazi do Zemunske garaze, okupljanje najkasnije do 10h!
Cekaju vas dorucak i kafa, predah od puta...

Svi ostali, vidimo se ispred skupstine u 11h, onaj cosak platoa do raskrsnice Bulevara i Takovske/kneza Milosa.

VlatX's Photo VlatX 16 Apr 2016

I mi sutra imamo prvi sobir ove godine,bice i voznja B)

https://www.facebook...86155488252490/
Locked