←  Putopisi, predlozi za vožnje

svet-skutera

»

Otvaranje sezone 2016 Beograd

Locked

Sikii's Photo Sikii 17 Apr 2016

Evo ja da kazem ukratko svoje utiske o danasnjem druzenju
Sve u svemu meni je bilo super,druzenje na nivou,hrana takodje.Drago mi je da smo se videli sa ekipom iz Novog sada.
Aci postaru i yoaci se jos jednom zahvaljujem na gostoprimstvu
Nadam se da ce biti vise ovakvih druzenja

Razredni's Photo Razredni 17 Apr 2016

Attached ImageAttached ImageAttached Image

goggyso's Photo goggyso 17 Apr 2016

Šta, jel to sve? Dajte ljudi slike i utiske, nemojte da nam pi*ite čežnju. :D

Pita's Photo Pita 17 Apr 2016

Prelepo proveden dan!
Opustena voznja, zezanje s meni dragim ljudima, pregrst motora i miris paljevine i benzina, klopica.....samo za pozeleti!

Aci postaru i Yoaci jos jednom hvala na gostoprimstvu i trudu da ugoste nase guzice...svaka vam cast momci!! :) zivi bili!

Uploadujem snimke i postavljam uskoro!!

zaxxx's Photo zaxxx 17 Apr 2016

Evo i ja moje utiske da iznesem.. Sezona je bas lepo otpocela. Veliki broj motora raznih modela i kategorija je bio na skupu ispred skupstine.. otprilike duplo vise nego prosle godine. Defile kroz Beograd do Usca. Lepa kratka voznjica. Drustvo naravno na nivou. Lepo smo se druzili i zahvaljujuci nasim domacinima Aci postaru i YoAci koji su obezbedili da se osecamo kao kod kuce uz klopu, kaficu, osvezenje i tortu bilo je bas lepo druzenje...

Attached Thumbnails

• Attached Image
  • Attached Image
  • Attached Image
  • Attached Image
  • Attached Image

zaxxx's Photo zaxxx 17 Apr 2016

Evo jos malo slika..

Attached Thumbnails

• Attached Image
  • Attached Image
  • Attached Image

Edited by zaxxx, 17 April 2016 - 21:21.

Mario's Photo Mario 17 Apr 2016

Mi smo stigli oko 20h full oscrpljeni, dan je bio topao i fenomenalno društvo učinilo je da i mi skuter sezonu otvorimo u odličnoj atmosferi.. Domaćini su se nesebično potrudili da sve bude gosrima spremno, doručak, kafa, roštilj, piće... svaka čast Aci poštaru i YoAci kao i njegovim roditeljima koji su nas ugostili u svom dvorištu...

evo slika od mene, ove su ispred skupštine

Attached ImageAttached ImageAttached ImageAttached ImageAttached Image

evo snimak kod polaska

ovu sam jednostavno morao

Posted Image

evo snimci sa defilea

ove su sa ušća

Attached ImageAttached ImageAttached ImageAttached Image

i tu neke rasprave za Vespu

i evo kod Ace u dvirištu

Attached ImageAttached ImageAttached Image

na kraju dana smo probalu jedni drigima skutere, i isprašili pošteno nedeljno popodne komšiluku, da bi se oko 18 uputili polako kući...

ja sam se prvi put vozio po BG-u, za mene je dan bio izuzetan...

živeli

zexns73's Photo zexns73 17 Apr 2016

View Postzaxxx, on 17 April 2016 - 21:20, said:

Evo jos malo slika..

View Postzaxxx, on 17 April 2016 - 21:20, said:

Evo jos malo slika..

ma ovo je super steta sto i u ns nema ovako nesto organizovano

jedino ima zamerku dokle cete nenada da vodite kao mladjeg clana na forumu,postade ko pantic iz tesne koze dozivotni mladji referent :) :) :)

Lauda's Photo Lauda 17 Apr 2016

Svaka cast na druzenju i snimcima, stvarno vas je bilo dosta. Velika pohvala za domacine Aca² :)

Razredni's Photo Razredni 17 Apr 2016

Ja prosto ne mogu da verujem da niko nije slikao 5kg cevapa i kobaja i tortuuu?!

View PostAcaPostar, on 17 April 2016 - 22:44, said:

Ja prosto ne mogu da verujem da niko nije slikao 5kg cevapa i kobaja i tortuuu?!

Hehhe ladno...kad su svi navalili kao prasci na masne džakove...ko će vaditi telefon tad..

Yooalexandar's Photo Yooalexandar 18 Apr 2016

Znaci tema za ostalo meze nece biti upovana :D dosta ljudi, najvise sto sam do sada video je doslo na otvaranje, nisam video na vestima broj motora, ali od kad je krenula kolona, mi smo pricali pa preko 10minuta dok nismo i mu seli na motore za njima, jos da nam neko poveruje da su nas uniformisana lica slikala na uscu :D Mozda zato sto se i nas Gestapo pojavio :) Lepo sam se proveo, eto jednom i da prvi skup bude u Bgd.. Hvala na lepom druzenju!

Pakundza's Photo Pakundza 18 Apr 2016

Moji utisci kao novajlije u ovom drustvu . Druzenje je bilo odlicno , pohvala za svakog clana , . Posebno Aci i ''malom Aci :D '' na odlicnom gostoprimstvu i klopom . Izgleda da sam preuzeo prvo mesto od Nese i Beogradskog fantoma po izgledu na slikama :D . Da ce bog jos ovakvih skupova i druzenja

Mario's Photo Mario 18 Apr 2016

ehh sad sam pregledao sve slike, kako sam mogao klopu da ne poslikam, a tačno se sećam da sam se nakanio da poslikam kobaje , ćevape i salatu onako u ponom izvornom obliku...

na žalost ostala je samo ova od Damir-a gde ne može da se izbori sa par komada u kraju tanjira... priznajem nisam mogao ni ja... bilo je klope i previše..

gledam ove snimke, Pitini su u odnosu na moje svemirska tehnologija, mogao sam sačuvati bateriju MD80 -ke za skirvenu kameru.. :)

goggyso's Photo goggyso 18 Apr 2016

..i niko nije snimao momente kad ste jedni od drugih uzimali i testirali mašine? Ono najzanimljivije, vožnja pa komentar kao kad je Miša lepo objasnio za gaće.
Pa stvarnooo... falio vam je paparaco...

Razredni's Photo Razredni 18 Apr 2016

Uhhh kakav dan! Za pamcenje. Onako odakativno nas je bilo DUPLO vise nego prosle godine, a organizacija prosle godine je iznela cifre od 1000 motora. Ove godine mislim da je saobracaj bio blokiran oko sat vremena kroz ceo centar grada pa preko mosta i dobar deo Novog beograda. Toliko je prolazila povorka...

Prvo, moram da pohvalim Maria, Pitu i Krstu, neverovatno ali stigli su na vreme. Dogovor je bio skup ujutru u 10 u garazi, da se ostavi prikolica i doruckuje. NesaBg je dosao prvi, malo smo pospremili dvoriste i prebrisali makine..

Dakle gosti su pristigli na vreme, siroki osmesi i prepricavanje dozivljaja sa puta, imali su skoro 200km od Sente.
Odusevljenje uz domaci Zemunski burek i malo razgledanje garaze, manevrisanje dvoosovinske prikolice i naravno presvlacenje za paradu...

Do skupa u centru grada imali smo oko 12km voznjice, tamo nas je sacekao blagi šok, bukvalno svi parkinzi i bulevar sa 3 trake u oba smera su bili krcati, a mi po pravilu idemo u koloni medju poslednjima pa smo se orjentisali ka obodu parkiralista pred skupstinom.. kao po atomskom casovniku, Zaxx je tacan i precizan, nalazimo se na unapred planiranom mestu u celoj onoj guzvi. Pri parkiranju srecemo DraganaNS, pridruzuje nam se Pakundza i Damir-Bgfantom, pocinje zurka :)

Deifle je ove godine isao malko izmenjenom trasom, uzivali smo kroz Bulevar, Beogradsku, trg Slavija, Nemanjinu, Savski trg, zeleznicku stanicu, Savsku, sajam, Novi most, Jurija Gagarina, otc buvljak, Milentija Popovica, Usce.. Pitomir je napravio zaista impresivne video zapise, slike govore hiljadu reci... vozili smo se dobrih 40ak minuta, malo sporo u koloni na nekim mestima, Mario je prijavio blagi porast radne temperature u guzvi, bilo je pakleno u Bg, malo preko 30 stepeni...

Po pristizanju kolone na usce, organizovano smo se izdvojili od velikih motora i guzve... pridruzuju nam se NenadLaza, Siki, Bekrija i Marko-Tanok... potrosili smo 2 fante i 2 kisele u sekundi a prici nikad kraja... malo smo prosetali, obisli neke drugare.. ja sam odmah naskocio da maltretiram Peugeota, par krugova na Uscu... toliko smo se zapricali da smo zaboravili da se otkotrljamo do obliznjeg splava na kafu ;)

Po unapred planiranom dogovoru, yooaca je odjahao malo ranije sa skupa,oko 13:30 da podigne meso iz lokalne mesare/pecenjare i pripremi teren. Mi smo oko 14h poveli kolonu ka Zemunu... usput smo imali mali peh na Bekrijinom typhoon-u, pretopla svecica, sve je brzo reseno...

Po dolasku u garazu postavili smo stolove u dvoristu i pozicionirali se za punjenje stomaka. Bilo je impresivno videti toliko modela u dvoristu:
Suzuki VStrom-pita, Suzuki gsx-f DraganNs, Kawa gpz-Krsta, pug sf2 Mario, Sptint sport-NesaBg, Aprilia pegaso-Nesin brat, typhoon-Bekrija, Malaguti Madison-Bgfantom, gy6 custom-Pakundza i uobicajeni primerci za nasu garazu, Acin hurry i moj Zip...

Toliko smo navalili na hranu, eto meni je zao sto nismo ovekovecili fotkama, a zaboravili smo i na kafu kada smo videli cevape i kobaje :)
Prici nikad kraja, Krstovic vodi glavnu rec kao najiskusniji... drago mi je da smo ugostili sasvim slucajno DraganaNs ali se osetilo da fale standardni clanovi, AlienSm, GogySo... neopravdani...

Slag druzenja je dobos torta, poklon yooacine mama Mire. Svi su bili odusevljeni...

Posle tako fino natabanih stomaka, morao sam da povucem prvi potez i isteram zip-a u rentu... svi nesto stidljivi, niko kao nece da proba.. a onda Mario probija led pa isterujemo i Acinog huricana na ulicu.. krece redaljka, po starom dobrom obicaju, dok svi ne probaju ne isteruje se sledeci model iz garaze... svima je bilo fino da se provozaju na drugacijem skuteru, pravili smo poredjenja i komparacije, savtovali jedne druge... Zemunska garaza je dobila pozitivne ocene za predstavljene modele, Pitu je odusvio zip kao prevozno sredstvo za svaki dan, Mario je bio impresioniran stelom Acinog huricana i snagom agregata... jedino je Krstovic imao zamerke na svaki skut gde je seo da proba: "nista to ne ide kao Malaguti" :) Ja sam naravno, opet maltretirao sf2, malo po lokalnim raskrsnicma i dobro poznatim ulicama, uzbrdicama i startovima sa semafora..

I pravo da vam kazem, dan nam prodje u zezanju i voznji, evo pisem vec pola sata, a tada sam imao osecaj da smo tek poceli... malo je jedan dan kada je ekipa ovako dobra...

Ispratili smo drugare iz severnijih gradova nesto pre 18h, dug je put i treba ostaviti vremenske rezerve za laganu voznju...

Zelim da se zahvalim svima koji su dosli, nadam se da vam je bilo ugodno!

Za nas (yooaca i moja malenkost) veliko je zadovoljstvo sto smo vas ugostili u nasem gradu i nasoj garazi! Takodje, zadovoljstvo mi je i smatram uspehom organizovati druzenje bez i jedne kapi alkohola, bez i jednog kvara ili incidenta, a uz dobro druzenje, pregrst klope i sagorelog ulja... na kraju dana, svima su osmesi bili na licu, a stomaci puni!

Zivi bili i ponovo nam dosli!

goggyso's Photo goggyso 18 Apr 2016

Osećam se prozvan.. i počastvovan što ste me se setili, hvala vam puno na tome.. ali ovog puta zaista nije bilo šanse da dođem. Prvo obaveze, ajd manje-više, al glavni razlog je bolesna SRka, ne mogu ja jednostavno da se pojavim autom, ubi me muka, tuga.. kad nisam na svom doratu u društvu svih vas, dragih prijatelja. :( Tako jadno, grozno sam se osećao i u Mitrovici, svi zvižde na svojim makinama a ja ko siroče, onako pokisao, stojim sa strane i rasterujem čežnju.
Evo čvrsto obećavam da ću dati sve od sebe da na sledeći skup, gde god bio, dođem na ili sa (u prikolici) SRkom, moraće zvezdica da zablista punim sjajem i pokaže da je sposobna stići i uteći.. i na stašnom dragu opstati, na vrhu base 70 klase. :)
Vidim super ste se proveli, bio sam u mislima sa vama, ako, tako i treba, dao bog što češće... i kao što reče Aca, malo je kume par sati druženja, kakvi smo, treba nam nedelju dana da se ispričamo, izvozamo, potrkamo i naručkamo.
Locked