Po pravilu odlucio sam se za tuning i pocelo je prvo prikupljanje delova...
Prvo je stigao Naraku komplet, Mf karburator, Stage6 vario, Cdi Mf, bobina Mf, a pazarile su se i nove continental gume.
P1200198.JPG 1.15MB
31 downloads
Slika0037.jpg 331.17K
31 downloads
Slika0063.jpg 194.77K
31 downloads
Slika0064.jpg 207.56K
31 downloads
Slike prvog sklapanja ne mogu da nadjem, bilo je davno ali cu se potruditi da ih pronadjem.
Skuter se bukvalno preporodio posle radova. Dizna je ostala 76, igla podignuta stepen gore, Kn filter, rolnice 6,5g, centralna S6 medium, kais Mf.
Posle nekog vremena je usledilo i novo hladjenje, odnosno Mf ventilvar.
20160325_082059.jpg 1.51MB
32 downloads
Kao i Auspuh Stage6 deep tone. ko ne zna kako izgleda evo i slika.
et-s69313900.jpg 92.06K
25 downloads
Sa ovakvim setupom sam vozio neko vreme uz povremeno kalkulisanje kada je bila smesa u pitanju, rolnice i opruge kvacila. Sit sam se navozao, sigurno 2 godine, do jedne kobne veceri kada je zalepio.
Naime, krenuo sam u voznju jedne veceri, osetno je isao bolje, kao nikada, dusu sam mu vadio bukvalno i pod punim pljuskom na Gazeli je krenuo da slabi sve dok se nije culo krrrr. Ustanem, vidim ispao cep za ispustanje ulja, ulje iscurelo, nisam verovao. Znao sam da je zalepio. Rasklopim ga cim sam dosao i imam sta da vidim, zapekao na pesnici, bolcni i klipu i razbio klip, srecom cilindar samo malo zagreban , glava citava... Clip nije mogao da se skine sa pesnice pa je morala brusilica da radi. Tako obeshrabren uzmem skoro sve delove osim auspuha, bobine i dam u oglas, nedugo zatim ih i prodam skoro po slicnoj ceni...
Dugo nisam znao sta da radim, vozio sam Cpi popcorn sa malossi sportom, multivarom, i LV tt-om ali mi je brzo dosadio i odlucio sam da se vratim na Maxa i ponovo ga sredim. Usledila je kupovina novih istih delova i dokupljivanje raynih drugih delova.