Aprilia SR50r
Started by Knasigt, Dec 11 2017 02:46 PM
3 replies to this topic
Posted 11 December 2017 - 14:46
Eo ekipa poz iz Makedonije , vec neko vreme pratim ovaj forum i danas sam odlucio da pretstavim moji skuter. Radi se o Aprilia SR50r 2017 godiste kupljen nov sa redovan servis bez ikakvih problema do sada. Kroz sezona 2017 pa sve do sada kad se sezona zavrsila skut je osto stock nisam promenio nista , samo sam dodao nove Lennes patosnice i bocna nogara , a planiram uzmet i str8 zatemnjene zmigavce. Za sledecu sezonu sam vec nabavio novi piaggio original kais , polini rolnice od 4.7 i 5.0gr , polini sponge i dizne 60-64. Sad planiram da uzmem novi spuh , radi se o Polini scooter team 2/3 spuha pre sam hteo Yasuni z al zvuk polinija se meni definitivno vise dopada pa zato sam odlucio za polini. Za sada je to mozda cu da uzmem federe kvacila il neki multivar al to planiram za buducnost.U glavno to je to ako neko ima bilo kakva preporuka il ideja sta bi mogao da uzmem da dobijem bolja krajna brzina ako sad po gps ide 75-80. Isto mi mozete reci sta mislite o Polini spuha

Posted 11 December 2017 - 17:32
Lepa Aprilija svakako... da ne mrdneš prstom oko nje...
Iskren da budem Yasuni auspusi su extra kvaliteta, što mogu reći i za Polini brend!
Ako misliš u dogledno vreme stavljati i neki 70cc kit onda bolje pazari odma Yasuni R da ga možeš koristiti i ne 70cc..
Marq Marquez edition, španac na Italijanskom motoru... neki bi rekli nespojivo al ajd...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Iskren da budem Yasuni auspusi su extra kvaliteta, što mogu reći i za Polini brend!
Ako misliš u dogledno vreme stavljati i neki 70cc kit onda bolje pazari odma Yasuni R da ga možeš koristiti i ne 70cc..
Marq Marquez edition, španac na Italijanskom motoru... neki bi rekli nespojivo al ajd...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted 11 December 2017 - 18:09
@Pita nije marquez edition to bilo samo na nekoliko dana sad nema to haha
Posted 11 December 2017 - 18:14
Ako bi nesto menjao u buducnosti reko sam max sta bi je multivar i federe kvacila ne bi uzimao 70cc kit jer mislim da stvaro nemam neki razlog za to skut ide fino samo da ugradim neki fini spuh i to je to

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users