Jump to content

apn4 ms

23 replies to this topic

#21 ljuti

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 16 posts
  • Mestohrv.kostajnica
  • Vozimtomos apn4 ms

Posted 04 July 2016 - 19:33

prijenos mu je original,na motoru nije nista dirano. vlasnik je bio jedan stariji covjek i on ga onako slabasno vozio,i kada je umro nasljednici to samo parkirali iza kuce i tako stojao ko zna koliko,zato su kromirani dijelovi i takvi. da brzine duge posteno,razlika od apenca ogromna,bukvalno mislim da bih 1 od e90 mogao kao 3 od apenca,koliko ima snage da je vuce,a druga ajmeeeeeee

#22 ljuti

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 16 posts
  • Mestohrv.kostajnica
  • Vozimtomos apn4 ms

Posted 12 July 2016 - 12:01

posto nisam mogao otvoriti novu temu u "putovanja",rekoh da ovdje bar postavim.
evo ga doslo je i to na red. razmisljam rekoh ljeto je vec tu moram nekako da ga obiljezim. prijatelj koji zivi u otoku (kod vinkovaca) ode sa svojim tomos 14tls,prako bosne u nedjugorje,dolje neke molitve i stat ja znam sta vec nema i ja taman da iskoristim i da mu se pridruzim. plan je ici iz mog mjesta (hrv.kostajnica) do njega,tu prenocim i ujutro putujemo,prema sarajevu i dolje sto juznije. tamo se on moli jedno 6 dana i onda idemo za split. e iz splita idemo ili prema plitvickim jezerima ili cemo od splita do rijeke,jer tamo imamo dobre prijatelje isto tomosaki vozace. i odna nazad preko gorskog kotora,pa karlovac,glina,sisak i moja kuca. on tu prenoci i ide za Sl.brod i svojoj kuci. takav je plan,motor je ajd reci cemo spreman koliko moze,financije kratke ali puno nam ni ne treba. satore imam,vrece za spavanje takodjer,naci ce se po koja kuna za najjeftiniju salamu,bitno da ima za gorivo. eto bice i kratko-dugacki video snimak nasega putovanja. mali motor ali veliki snovi

https://postimg.org/image/u9gddbifb/

#23 asanin

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 136 posts
  • MestoNis
  • VozimTOMOS

Posted 12 July 2016 - 22:38

Samo napred. :0takoje:

#24 Dajteh

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 3,934 posts

Posted 12 July 2016 - 23:05

Pravi avanturisti, a ruta je respektabilna :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users