Jump to content

Gilera Runner VXR 250

9 replies to this topic

#1 Bosko0909

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 7 posts

Posted 18 July 2016 - 12:04

Pozdrav, evo da i ja predstavim svoj skuter i da kazem nesto o njemu.
Promjenio sam dosta setup-a i boja, ali nakraju sam se odlucio za trenutni setup sa masinom od x9 250 karb i gore polini vario i ostale sitnice Posted Image
Po nekom razmisljanju imao sam i malossi 209 2x i malossi 218 sa svim popratnim dijelovima, ali zasad mi se najvise svida trenutni setup i mislim da cu na njemu i ostati Posted Image
Svaki dio koji sam kupovao sam kupovao nov. U tuning sam se upustio nakon sto sam otisao u Njemacku na mjesec dana i slucajno sam naletio na jedan ducan iskljucivo sa tuning i styling dijelovima za motore i skutere. Ideje su se odmah stvorile pa sam se odmah po povratku u Zagreb bacio na posao Posted Image
Pa evo par slika za pocetak koje su od prije par dana Posted Image
Posted Imagefree image hosting
[img=https://s31.postimg.org/t5s0vsxqz/20160706_210944_1.jpg]free picture upload
Posted Imagetemporary image hosting
Posted Imageupload an image

takoder evo jedna slika prije i poslije uređenja.
Posted Imageimage hosting no account
Evo i jedna starija ali slicna Posted Image svi komentari su slobodni pa tko je voljan neka komentira i naravno da savjet
Posted Imagephoto hosting sites

#2 Bosko0909

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 7 posts

Posted 18 July 2016 - 12:05

Posted Imagepost a picture

#3 steeef

2t bb & 4t i.e.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 2,198 posts
  • Mestokc

Posted 18 July 2016 - 12:11

boleslav pa kak ti to zjeva podnica na spoju sa prednjom maskom? :D
dobar je runner,samo mi se ne svidjaju ovi eloksirani dijelovi,izgledaju rozno haha..spuh takodjer :D

quasari rulz haha

#4 Dajteh

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 3,934 posts

Posted 18 July 2016 - 12:12

Das tuning!!!

Vidio sam par slicnih, ali sad tek shvacam koga su to kopirali, odlicno je sve poslozeno :)

Kako to da nisi ostao na 218 malossi? Nije ti se dalo ici dalje jer je 250-tka gotova stvar, a swap je jednostavan?

#5 Depe

Find Sexy Womans from your town for night

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,239 posts
  • MestoNew York
  • VozimAprilia sr 50 2006.

Posted 18 July 2016 - 16:35

Super ti je motor, da te odlicno sluzi i mnogo kilometara da izvozas sa njim.
Samo jednu stvar ne vidim na njemu retrovizore

#6 Bosko0909

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 7 posts

Posted 19 July 2016 - 15:08

@steefek - haha to je zato sto se neki nisu strpili za slikanje pa je bilo prije nego je sve slozeno kak treba :D pogotovo quasar koji je dopremljen iz pravih ruku :P
@dajteh- nisam ostao jer ipak ovo je bila po meni najbolja varijanta a jos je bila odlicna cijena i iz dobrih ruku od naseg clana steefa je dosla pa nisam morao puno razmisljat :D
@Depe- hvala :) nemam ih jer mi nekako kvare cjelokupni izgled a medu ostalim stvarima navikao sam bez njih vec tako da mi to nije problem :)

#7 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 19 July 2016 - 21:20

Odlicno izgleda a i ne sumnjam da odlicno i ide.

#8 Bosko0909

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 7 posts

Posted 20 July 2016 - 14:37

@Nesa BG- hvala :) ide odlicno stvarno, u planu mi je jos dosta stvari staviti ali sve ovisi koliko ce financije dopustati...
za pocetak je prvenstveno plan naprijed vilice od x9 sa duplim diskovima(serijskim za pocetak) a nakon tog ide oversize i st6 celjusti :)

#9 marac031

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 118 posts
  • MestoOsijek
  • VozimRunner VX 125

Posted 20 July 2016 - 18:32

Vidi se da je motor uređem po nekom vlastitom ukusu i to poštujem, i sklopljen je s nekim smislom, a ne bezveze da je nešto samo nabacano.
Po meni je skuter super, vjerujem da isto tako i ide, mogo bi i neki video nabacit ubrzanja ili slično :D :0takoje:

Samo retrovizori su must have na bilo čemu sa 2 točka :0takoje:

Pratim sa zanimanjem daljnji upgrade :D

#10 Bosko0909

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 7 posts

Posted 20 July 2016 - 19:55

@marac031- hvala na pohvalama :) eto upgrade-a ce sigurno biti jos puno tako da cu tu stavljati sve sto cu stavljati na njega...stavit cu i video kako trenutno ide kroz koji dan ;)

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users