Jump to content

Bez kupoprodajnog vise nikad i nigde...

43 replies to this topic

#21 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 02 October 2016 - 15:13

Pozovi Dunav osiguranje i raspitaj se gde sve imaju svoje tehnucke preglede i ga li uopste vrse takav vid provere.

#22 Dzoni13

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 129 posts

Posted 02 October 2016 - 16:15

Pokusacu da kontaktiram Dunav i da pokusam da nadjem nesto. Ako ne uspem ne znam koliko ce ovaj sajt da mi pomogne. Radi se o Firmi TUV Rheinland Intercert

Ovako izgleda primer sertifikata koji izdaju i kosta 2800 din

Attached File  primer_izgleda_sertifikata_mobility.png   494.84K   20 downloads

Pri kraju pise najveca brzina... Kontaktiracu njih da vidim sta ce reci pa vam javljam

#23 Dzoni13

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 129 posts

Posted 02 October 2016 - 16:16

Zaboravih da dodam sajt na kome sam nasao

http://www.tuvrheinl...polovnih-vozila

#24 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,756 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 02 October 2016 - 16:17

Vec je pisano o tome...
http://forum.pyrothe...brzini-skutera/

#25 Dzoni13

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 129 posts

Posted 02 October 2016 - 16:22

izvinite, trazio sam na sve strane pa vise ne znam ni sta sam ni gde citao. Sutra ih zovem da vidim da li mogu oni da iskopaju tu potvrdu. javljam ;-)

#26 Dzoni13

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 129 posts

Posted 03 October 2016 - 16:25

Zvao sam ovu firmu za sertifikat. Kazu da nije nikakav problem da se dobije bez obzira o kom motoru se radi. Njima na mail posaljes sve podatke motora kopija saobracajne i slika plocice sa motora. Cim jave da imaju podatke o motoru i da mogu da izdaju sertifikat onda se njima uplacuje 2800 i salje se slika na mail. kad stigne mail salju papire na adresu

#27 Dzoni13

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 129 posts

Posted 05 October 2016 - 16:48

Da se vratim na temu. Zvala me vlasnica i rekla da pristaje da izvadi duplikat saobracajne i da idemo odmah na proveru motora. Posto sam se malo raspitivao krim tehnicar proverava motor 1 dan i to je to. ako je sve ok odmah uzimam skuter a ako nije onda odlazi kod njih i vecna mu slava. Posto je rekla da ako je sve ok odmah idemo da odradimo kupoprodajni ugovor i relazi skuter na moje ime. Ja srecan kao Nova godina. Medjutim onda sta je bilo i kako je bilo zove ona mene posle 1-2 sata i kaze da poosto ona zna zenu koja je umesto nje reg. motor da pozovem nju pa onda da mi ona kaze kome je prodala skuter pa kome je taj neko... i tako u beskraj dok nije doso do mene. Sad ja moram kao neki privatni detektiv da idem od coveka do coveka i da se raspitujem da li je motor bio kod njih ili ne.Vise ne znam ko koga :sexe19jx1: ... Ako se sve ne resi do kraja meseca ode on u delove.
Vec pocinjem da pucam na sve strane.... :angry5: :angry5: :angry5:

#28 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 05 October 2016 - 17:17

Kazi ti njoj da ako ti bude komplikovala da ces ga prodati u delove, i da ce ona vecno imati na svom imenu skuter i da ce mozda jednog dana nju oporezivati sto je vlasnica vise vozila... guska

#29 Dzoni13

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 129 posts

Posted 05 October 2016 - 17:21

Pa izgleda da ce do toga i doci. Tablicu necu ni da joj vratim. Neka mi je u garazi kao ukras i kao opomena na trnutnu situaciju. Ali kao sto sam na pocetak napisao da su veoma teski ljudi. Taman kad se ponadas da je malo krenulo na bolje ona te maximalno ukopa

Edited by Dzoni13, 05 October 2016 - 17:22.

#30 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 05 October 2016 - 18:04

čista trgovina.... rekao sam ti ja još u prvom postu, prvo ne zna odakle joj, kao slučajno je dala ličnu drugarici, posle zna ko je u pitanju, pa odmah i drugarica da se umasti, a tu je i najpametniji muž... klasika

ne deluje mi ovo jeftino, ja mislim da ti baš ne možeš ništa da uradiš i da si naišao na teške ljude... i ta njena drugarica je odgovorna što ju je obmanula i registrovala skuter na njeno ime, a i ova tvoja je isto prekršila zakon kada je prodala vozilo a nije napravila kupoprodajni ugovor i time dovela lanac narednih kupaca u zabludu... sreća pa se mali skuter ne oporezuje inače bi mogao da je očepiš i za utaju poreza....

šteta.... budi samo mudar i promoćuran, možda ne bi bilo loše da ideš sa nekim advokatom ili ćaletom ili nekim odraslim ko je pravnik... čisto da vide da ne mogu da se zajebavaju... kažem ti oni tvrde pazar...

#31 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,756 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 05 October 2016 - 18:28

Da, bas. Čekaju da ponudis kintu...
Samo oprezno

Sent from my Xperia ZR using Tapatalk

#32 Dzoni13

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 129 posts

Posted 05 October 2016 - 18:51

Ma ne pada mi na pamet da dam nikome nista... Kako je znala da se opredeli na tako nesto tako neka se vadi iz sutacije a ne da joj drugi resavaju problem. Za 13 god motor nije imao nikad nikakvu kaznu, zadnjih 9 god sigurno jer je bio 1 god kod mene a zadnjih 8 kod prijatelja. Ma dzabe koliko god susio jezik i pricao sa njima ne vredi. Taman ti probude neku nadu opet te zakopaju... Dobro poznata recenica " Od mene mogu samo da dobiju k...c a za ostalo cemo se dogovoriti" :D

#33 Dzoni13

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 129 posts

Posted 05 October 2016 - 19:00

View PostMario, on 05 October 2016 - 18:04, said:

čista trgovina.... rekao sam ti ja još u prvom postu, prvo ne zna odakle joj, kao slučajno je dala ličnu drugarici, posle zna ko je u pitanju, pa odmah i drugarica da se umasti, a tu je i najpametniji muž... klasika

ne deluje mi ovo jeftino, ja mislim da ti baš ne možeš ništa da uradiš i da si naišao na teške ljude... i ta njena drugarica je odgovorna što ju je obmanula i registrovala skuter na njeno ime, a i ova tvoja je isto prekršila zakon kada je prodala vozilo a nije napravila kupoprodajni ugovor i time dovela lanac narednih kupaca u zabludu... sreća pa se mali skuter ne oporezuje inače bi mogao da je očepiš i za utaju poreza....

šteta.... budi samo mudar i promoćuran, možda ne bi bilo loše da ideš sa nekim advokatom ili ćaletom ili nekim odraslim ko je pravnik... čisto da vide da ne mogu da se zajebavaju... kažem ti oni tvrde pazar...
Ma mogu oni da tvrde pazar koliko hoce. Nisam klinac i dobro se drzim za sad. Necu da dozvolim da me zajebavaju. Najvise me nervira to sto moze-ne moze-moze... ko ona baba u klipu hoces-neces.. Od momenta saznanja ovog problema dosta sam se raspitivao sta i kako da postupim u odredjenim situacijama. Imam rezervne planove (nije za javnost) ali ako dodje to toga onda advokad pa da vidimo( i onda cu vas obavestavati sta i kako se desava). Realno moze da mi ga oduzme, to je njeno vozilo i ja nemam nikakav papir za njega. Ali ipak mozda zele malo kolaca ali tu su se zajebali. Mogu samo da me poljube u d.pe primam od 11-12. Na kraju postavicu im uslov ili da se resava ili ode malisa u delove pa neka se cesaju glavu gde je ram a gde blok motora a gde je tablica. Ja im ga vratiti necu a da dodju i da mi ga uzmu ne mogu. Tako da videcemo ko je jaci ovan..

#34 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 05 October 2016 - 19:04

Ona je trebala prijaviti krađu kada je primetila da motora nema, tako da ne može da tvrdi da je njen, slušao sam situacije gde vlasnik navodi da mu je kupac ostao dužan para itd, da ga je obmanuo i da ne želi da da prevod, to sve pada u vodu ako nije privatna parnica ikada pokrenuta...

Zajebancija je...

#35 Dzoni13

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 129 posts

Posted 05 October 2016 - 19:12

I ako dodje do toga ja imam svedoke jedno 100+++ koji su taj motor vidli zadnjih 9 godina. Tako da joj ni jedna prica ne pije u vodu.(duzan kupac, kraden....) Pored toga kad sam isao prvi put da se vidim sa njom nisam isao sam nego sa sa prijateljem(kao svedok) da kasnije ne menja iskaz, misljenje i tako tome ( nisam to rekla nego to i tako dalje..)

#36 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 06 October 2016 - 09:39

Ja bih našao neku saobraćajnu kameru koja snima prekršaje na putu...I onda bih namerno svaki dan napravio par prekršaja pa nek njoj stižu kazne...a motor u međuvrmeenu rastavio i kraj priče...Pa nek se češe i dokazuje da nije ona vozila!!

šala mala, ali kad su ljudi zadrti tj glupi i nedokazni...bezobrazni

#37 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 06 October 2016 - 15:15

Dosta bi bilo i da joj advokat podvuce izvod iz novog zakona, skriveni radar-kaznu placa vlasnik, prekrsajna kamera-kaznu placa vlasnik, nepropisno parkiranje-kaznu placa vlasnik

#38 Dzoni13

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 129 posts

Posted 14 October 2016 - 03:15

I dalje stojim u mestu. Dobio sam zenu koja je imala firmu za uvoz motora, i naravno ona se pravi da nema pojma i sve se vadi da je njen pokojni muz bio radio sa motorima. Tako da je najlakse pokojniku svaliti sve. Vlasnica i dalje tvrdi pazar i nece da prevede...

#39 Djomla

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 495 posts
  • MestoLazarevac
  • VozimFocus i Bandit

Posted 28 May 2017 - 09:50

Kako se zavrsila ova prica ako se uopste zavrsila ?

#40 Dzoni13

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 129 posts

Posted 28 May 2017 - 14:45

Nikako druze. Nista.... Ne zeli i nece da izvrsi prevod i ne zeli da izvadi duplikat saobracajne. Zvao sam je pre 10-ak dana i spustila mi je slusalicu. I dalje stojim u mestu... Sve sam pokusao ne biva... Sad vise nece ni da se javi na telefon. Ali oticicu na posao gde radi i nabiti tablicu u dupe(izvinite na izrazu) ali poludim samo kad pomislim...

Edited by Dzoni13, 28 May 2017 - 14:47.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users