Jump to content

Tomos Automatic

26 replies to this topic

#21 Marko Ledeni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 239 posts
  • MestoNovi Bečej
  • VozimKymco Super 9 AC

Posted 19 May 2017 - 16:13

Tomos odlicno radi. Sad kako je otoplilo sam poceo da zujim malo po selu sa njim. Pravim mu malo jacu mesavinu jos uvek i jos uvek ga vozim na vrh gasa tek toliko da prebaci u drugu brzinu. Ovo je boja svecice na tom otklonu gasa.

Attached File  20170518_143621.jpg   141.13K   19 downloads

I evo jedne slike tek oprane masine :P

Attached File  20170518_180230.jpg   105.21K   20 downloads

Edited by Marko Ledeni, 19 May 2017 - 16:15.

#22 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 20 May 2017 - 08:54

A- 5 ...k`o i moj ...raduje me da nas ima `automaticara ` na forumu ...mnogi od nas su `odrastali ` uz Tomose ...svecka je Ok ...sipaj i teraj . mozes i slobodnije , nista mu nece biti ...

#23 Marko Ledeni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 239 posts
  • MestoNovi Bečej
  • VozimKymco Super 9 AC

Posted 20 May 2017 - 13:25

Prava gradska sunjalica, provucem se gde hocu, parkiram gde hocu, a nivo goriva u rezervoaru kao da sam zapecatio u jednoj liniji :D

#24 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 20 May 2017 - 14:39

To je ono sto ja stalno govorim ...odem u grad , pred banku , pred postu, pred prodavnicu , na pijacu i uvek me ceka , voznja je laka , daleko povozniji od skutera , jednom recju za svakodnevnu upotrebu ...kod mene potrosnja zavisi od tezine ruke na gasu ,predjem stotinak km po gradu , trosi bar dve litre manje od skutera ...sad trenutno je jedino prevozno sredstvo posto je squt razbijen k`o kanta, pa je tim pre jos znacajniji...

#25 Marko Ledeni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 239 posts
  • MestoNovi Bečej
  • VozimKymco Super 9 AC

Posted 20 May 2017 - 18:23

Neprevazidjena masina. Doduse na mom ima jos sto sta da se cacka. U medjuvremenu sam pokidao sajlu prednje kocnice i to na tako nezgodnom mestu da nema budzenja, mora nova. Svetlo zadnje mi ne radi iz nepoznaatih raloga, to jos moram ispitati (nije sijalica). I tako nadje se po neka sitnica..ipak mu je krstenica jako zuta pa je i za ocekivati da ponesto i crkne..

#26 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 23 May 2017 - 14:34

Pa , Marko , sta god imao mora se nesto raditi , ne mos ` ostati cistih ruku ...najlakse je oterati drugome za svaku sitnicu , ko moze tako svaka mu cast...ali , gde je u tome zadovoljstvo resavanja problema ? Sve se moze uraditi , ja sam tokom godina ucio i na greskama , to je sastavni deo sazrevanja...

#27 Marko Ledeni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 239 posts
  • MestoNovi Bečej
  • VozimKymco Super 9 AC

Posted 23 May 2017 - 15:13

Tu oko zica je prethodni vlasnik dosta petljao, sve je lepljeno izolirkom. Moram to razmotati, da vidim sta je u pitanju, mozda je samo neka zica u prekidu.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users