←  Mopedi Tomos

svet-skutera

»

Tomos Automatic

Locked

Marko Ledeni's Photo Marko Ledeni 19 May 2017

Tomos odlicno radi. Sad kako je otoplilo sam poceo da zujim malo po selu sa njim. Pravim mu malo jacu mesavinu jos uvek i jos uvek ga vozim na vrh gasa tek toliko da prebaci u drugu brzinu. Ovo je boja svecice na tom otklonu gasa.

Attached File  20170518_143621.jpg (141.13K)
downloads: 19

I evo jedne slike tek oprane masine :P

Attached File  20170518_180230.jpg (105.21K)
downloads: 20
Edited by Marko Ledeni, 19 May 2017 - 16:15.

ALIEN SM's Photo ALIEN SM 20 May 2017

A- 5 ...k`o i moj ...raduje me da nas ima `automaticara ` na forumu ...mnogi od nas su `odrastali ` uz Tomose ...svecka je Ok ...sipaj i teraj . mozes i slobodnije , nista mu nece biti ...

Marko Ledeni's Photo Marko Ledeni 20 May 2017

Prava gradska sunjalica, provucem se gde hocu, parkiram gde hocu, a nivo goriva u rezervoaru kao da sam zapecatio u jednoj liniji :D

ALIEN SM's Photo ALIEN SM 20 May 2017

To je ono sto ja stalno govorim ...odem u grad , pred banku , pred postu, pred prodavnicu , na pijacu i uvek me ceka , voznja je laka , daleko povozniji od skutera , jednom recju za svakodnevnu upotrebu ...kod mene potrosnja zavisi od tezine ruke na gasu ,predjem stotinak km po gradu , trosi bar dve litre manje od skutera ...sad trenutno je jedino prevozno sredstvo posto je squt razbijen k`o kanta, pa je tim pre jos znacajniji...

Marko Ledeni's Photo Marko Ledeni 20 May 2017

Neprevazidjena masina. Doduse na mom ima jos sto sta da se cacka. U medjuvremenu sam pokidao sajlu prednje kocnice i to na tako nezgodnom mestu da nema budzenja, mora nova. Svetlo zadnje mi ne radi iz nepoznaatih raloga, to jos moram ispitati (nije sijalica). I tako nadje se po neka sitnica..ipak mu je krstenica jako zuta pa je i za ocekivati da ponesto i crkne..

ALIEN SM's Photo ALIEN SM 23 May 2017

Pa , Marko , sta god imao mora se nesto raditi , ne mos ` ostati cistih ruku ...najlakse je oterati drugome za svaku sitnicu , ko moze tako svaka mu cast...ali , gde je u tome zadovoljstvo resavanja problema ? Sve se moze uraditi , ja sam tokom godina ucio i na greskama , to je sastavni deo sazrevanja...

Marko Ledeni's Photo Marko Ledeni 23 May 2017

Tu oko zica je prethodni vlasnik dosta petljao, sve je lepljeno izolirkom. Moram to razmotati, da vidim sta je u pitanju, mozda je samo neka zica u prekidu.
Locked