Xciting je 250ccm. 2010 godiste od prvog vlasnika bez padova. Gume dobre prednja potpuno nova zadnja presla par hiljada al kod mene ce moci 2 sezone sigurno. Kais presao isto nesto sitno. Registrovan. Do crkavanja zaista redovno odrzavan. Diskovi plocice sve dobro.
Kao sto sam pisao u temi o beverly ju na kymcu moram da radim generalnu. Za par dana cu imati celu sumu para za delove pa polako krecem u nabavku. U daljem tekstu cu napisati spisak delova koji su mi potrebni,a svaka sugestija je vise nego dobro dosla jer imam 2,3 nedoumice ili dileme.
Spisak delova je sledeci :
-Dihtung glave
-Gumice ventila
-Dihtung cilindra
-Cilindar
-Karike
-Klip
-Bolcna klipa
-Lanac bregaste
-Dihtung magneta
-Radilica
-Bolcna radilice
-Semering radilice
-Dihtung na pola
Ovo je ceo spisak koji mi je majstor izdiktirao. E sad,drugar koji se razume u mehaniku mi je rekao da mi na ovom spisku fali lezaj bregaste i da nikako ne radim generalnu ako mislim da vratim stari lezaj bregaste.
Lik koji prodaje delove nije siguran jel to kod kymca iz jednog dela zajedno sa bregastom koja kosta minimum 50e ili moze da se izbije lezaj pa da se zameni. Isto mi je rekao da nije preporucljivo tu staviti zamenski lezaj koji je potpuno fiksan tj nema "lufta" . Ja sad nisam pametan sta da radim? Dal menjati samo lezaj ili celu bregastu sa lezajem ili nista ne dirati? Dal on moze videti dal je lezaj dobar ili nije pa mi mozda zato nije stavio na spisak?
Druga dilema, dal da pojurim delove u HR pa skocim tu preko granice i preuzmem ih i skinem pdv? Imam li rezona za to? Imam info da su kod njih povoljniji delovi za kymco ?
Evo i jedna slika novog ljubimca da ne bude celo predstavljanje u pitanjima

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока