Xenoni na fabrickom 2t 50cc skuteru
Dajteh
18 Jan 2017
Nisam probavao regler od BBa posto ih nemam u steku, jer on je prakticki najbolji izbor, ali statori se bitno razlikuju po broju zavojnica i induktivitetu pa je pitanje sta bi se tocno desilo.
2 zice sa naizmjecnom strujom iz namotaja se ustekaju u njega, i imas plus i minus kao izlaz i resena stvar.
Mislim da tako ima i 4T 50ccm sad ne mogu da izbunarim na rakiji sam pa da nebi nekome proradilo na beli dim
2 zice sa naizmjecnom strujom iz namotaja se ustekaju u njega, i imas plus i minus kao izlaz i resena stvar.
Mislim da tako ima i 4T 50ccm sad ne mogu da izbunarim na rakiji sam pa da nebi nekome proradilo na beli dim
Razredni
18 Jan 2017
dajteh, on 18 January 2017 - 21:34, said:
Nisam probavao regler od BBa posto ih nemam u steku, jer on je prakticki najbolji izbor, ali statori se bitno razlikuju po broju zavojnica i induktivitetu pa je pitanje sta bi se tocno desilo.

Mare1212
23 Jan 2017
To je ta sema ista kao ona koju sam ja postavio, za najvise nedelju dana namestam sve natrag pa javljam kako radi
Mare1212
28 Feb 2017
Bili ste u pravu brzo se prazni akumulator mozda drzi sat vremena mozda i malo jace ali posle toga nema sanse, definitivno regler kako je rekao dajteh od yamahe neos ili aerox pa da se iskoristi prazna struja za svetla za punjenje aku-a
Mario
01 Mar 2017
Do 90 min plafon, tako bar matematicki izlazi za 5Ah akumulator i 36W Xenon-e..
Dobro bi bilo da premeriš vrednosti proticanja struja, imaš na svakom Ampermetru poziciju 10A i posebnu buksnu pa uradi ako si voljan..
Dobro bi bilo da premeriš vrednosti proticanja struja, imaš na svakom Ampermetru poziciju 10A i posebnu buksnu pa uradi ako si voljan..
Mare1212
01 Mar 2017
Hocu ja ali nije moj skuter pa ne mogu kad hocu, znam da moze do 10A to je ono bez osiguraca, sad ima neki problem pa ga resava drug nesto ne pali ima varnicu ali izgleda da ga karb zeza tako da prvo mehanika pa posle estetika