Jump to content

Uticaj i parametri stelovanja karburator

68 replies to this topic

#61 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,751 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 02 April 2017 - 23:06

@Suhy
Meni kilaža ne predstavlja problem, ja svakako imam 114 km/h po GPS-u na Focusu. Eto pitaj Marija ako meni ne veruješ...

Kažem opet - imaš kod Zilketa primer kako napraviti dokaz. Pokaži se, imaš 7 dana da smisliš montažu...

Sent from my Nexus 5X

#62 Suhy

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 194 posts

Posted 02 April 2017 - 23:14

Lauda -> treba imati uzajamno povijerenje,tako da ne vijerujem nikome ovdje na forumu bez video snimke , analize kilaže vozaca i osobne iskaznice da je to stvarno on. Da vidim tvojih 114gpsa
Posto si Admin pokazi se da se brines o povijerenju forumasa i sutra okaci video.

Edited by Suhy, 02 April 2017 - 23:16.

#63 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,751 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus

Posted 02 April 2017 - 23:23

@Suhy
Evo odmah posle tebe, da se mogu ugledati. Ne bih da napravim snimak koji ne valja.

Kažem, daću ti 7 dana da napraviš snimak, taman da ja sredim karb do tada.

Sent from my Nexus 5X

#64 Suhy

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 194 posts

Posted 02 April 2017 - 23:31

Nikada radio video nisam , a toliko pricate o famoznoj video snimci. Pa daj onda prvi okaci video da znam kako to ide. Ti kao Administrator to bi trebao napraviti prvi. Kao ucitelj-uceniku. Nadam se samo da ti nije u video snimci tesko snimiti sebe da si to stvarno ti jer ne vijerujem dok ne vidim tebe na kiviju 114gpsa... Budi uzor ostalima , posebno prozvanim lažovima a ujedino i braćom.

#65 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,751 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus

Posted 02 April 2017 - 23:39

Aa pa ne može tako...Pa nisam ja kačio slike audija, screenshota, pa da se pravdam prvi.
Evo ja kao ucitelj sam ti okacio link da se ugledas kako je clan zilke to uradio.
Cim ti objavis video i ja cu.
Trudim se da pisem na tvoj nacin, tvojim recima, nadam se da me razumes?

Eto cekam te u sledecih 7 dana...

Sent from my Nexus 5X

#66 Suhy

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 194 posts

Posted 02 April 2017 - 23:44

Iskazao si se svarno kao pravi domacin foruma BRAVO , tek tolko da i ostali vide da lažeš o 114gpsa ili krades vrijeme da skines koju kilu prije video snimke.

#67 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,751 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus

Posted 03 April 2017 - 00:03

Vidi, to što sam ja sarkastičan u odgovorima ovde sada ne znači da ćeš se izvući pravljenja snimaka, inače ćeš imati ozbiljan problem u dokazivanju svih gluposti koje si napisao. Znači ne zanima nas ni audi, ni dajteh, ni njegovo mišljenje, ni da li imaš step motorić na karbu, itd., ovde kada nešto tvrdiš to moraš i da dokažeš na pravi način. Možda sam loš i debeo domaćin ali sam odličan u sprovođenju pravila foruma i održavanja istog.
Ako ti se ne sviđa metodologija našeg foruma, izvoli - široko ti polje. Niko te ne forsira da pišeš ovde niti da budeš član. E ali ako ćeš pisati ovde onda ima da poštuješ forum i njegove članove. Da li ti je to jasno?

Svako sa zdravim razumom zna koliko moj Focus zapravo ide i to sam spreman uvek dokumentovati.
Ja sam mogao napisati i 134 km/h i taj podatak je relevantan kao i tvoj od 99. Kapiraš poentu?

Sent from my Nexus 5X

#68 vlayco

Stari član

• Moderators
  • 2,649 posts

Posted 03 April 2017 - 07:37

Ovde bi najbolje bilo zakljucati temu posto samo vodi u svadju,a dokaza i resenja nema.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Edited by vlayco85, 03 April 2017 - 07:38.

#69 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,751 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus

Posted 03 April 2017 - 08:30

View Postvlayco85, on 03 April 2017 - 07:37, said:

Ovde bi najbolje bilo zakljucati temu posto samo vodi u svadju,a dokaza i resenja nema.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Pobrisaćemo off kasnije svakako

Sent from my Nexus 5X

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users