Otvaranje moto sezone Beograd 2017
Razredni
29 Mar 2017
Tradicionalno, Moto Asocijacija Srbije u saradnji sa Beogradskim udruzenjem motorista, Savezom motociklista Srbije, Bj bikers forumom i drugima, a pod pokroviteljstvom grada Beograda, Agencije za bezbednost saobracaja i Mup-a, organizuju okupljanje i zvanicno otvaranje moto sezone u Beogradu.
Akcenat skupa je na informisanju ucesnika i promovisanju bezbednosti, podizanje svesti ostalih ucesnika u sabracaju o motoristima, druzenju i dobrom provodu.
Ove godine je okupljanje u nedelju 23. Aprila, po starom obicaju na platou narodne skupstine u Beogradu. Beogradjani znaju o čemu se radi, ja bih voleo da ugostimo, sada već tradicionalno, i vanbeogradske članove foruma na prvom ovogodišnjem skupu Svet-skutera u Beogradu, odnosno Zemunskoj garaži.
Trenutno, imamo samo potvrdu zakazanog datuma bez termina i plana programa na zvaničnoj stranici MAS-a
http://forum.motoaso...p?topic=12083.0
U najskorije vreme blagovremeno ćemo objaviti satnicu i plan skupa kao i plan i program skupa skuteraša u forumskoj organizaciji nakon defilea.
Prošle godine smo se fenomenalno proveli pa je dobro da se malo prisetimo kako je to izgledalo
http://forum.pyrothe...e-2016-beograd/
Dobro nam došli!
Akcenat skupa je na informisanju ucesnika i promovisanju bezbednosti, podizanje svesti ostalih ucesnika u sabracaju o motoristima, druzenju i dobrom provodu.
Ove godine je okupljanje u nedelju 23. Aprila, po starom obicaju na platou narodne skupstine u Beogradu. Beogradjani znaju o čemu se radi, ja bih voleo da ugostimo, sada već tradicionalno, i vanbeogradske članove foruma na prvom ovogodišnjem skupu Svet-skutera u Beogradu, odnosno Zemunskoj garaži.
Trenutno, imamo samo potvrdu zakazanog datuma bez termina i plana programa na zvaničnoj stranici MAS-a
http://forum.motoaso...p?topic=12083.0
U najskorije vreme blagovremeno ćemo objaviti satnicu i plan skupa kao i plan i program skupa skuteraša u forumskoj organizaciji nakon defilea.
Prošle godine smo se fenomenalno proveli pa je dobro da se malo prisetimo kako je to izgledalo

http://forum.pyrothe...e-2016-beograd/
Dobro nam došli!
Depe
15 Apr 2017
Gledam sad vremensku prognozu za 23 nije bas pogodna za otvaranje sezone. Bice steta ako vreme pokvari skup
Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока
Razredni
15 Apr 2017
Nisam ispratio... nisam skoro ni proveravao MASov sajt, mada mislim da nema nekih promena...
Pakundza
16 Apr 2017
Haahahah, pa mi mozemo sa motornim sankama da dolazimo...
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Pita
16 Apr 2017
Ako budu ovakve temperature pa nema šeme da sednem na motor
Sent from my iPhone using Tapatalk
vlayco
16 Apr 2017
Javljaju u toku sl sedmice temperature ne vece od 7c i padavine do 50lit/m²
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Pita
17 Apr 2017
Videćemo do nedelje svakako, zna to da se promeni u potpunosti!!
Ja se iskreno nadam da ćemo upaliti mašine i na otvaranje svi!!!
Ja se iskreno nadam da ćemo upaliti mašine i na otvaranje svi!!!
Depe
20 Apr 2017
Nema nista od nedelje a bas sam se bio naostrio da dodjem, zaj... vreme skup. Da li je mozda odlozeno.
Mario
20 Apr 2017
Otvaranje moto sezone kako čitamo nije, a za naše druženje će Aca izneti kako misli...
Razredni
20 Apr 2017
Drugari kranji je rok da se obavestimo, ovaj vikend svakako nije naš, i ako možda ne bude kiše ili susnežice projektovana jutarnja temperatura je oko 5* a najvisa dnevna 12* tako da nece biti smisla družiti se u zimskim jaknama i bez vožnje. Takodje, bilo bi nam drago da se skupimo u što većem broju što podrazumeva i kolege koje bi putovale dug put a naravno da vremenski uslovi to neće dozvoliti.
Tema će ostati otvorena u smislu otvaranja moto sezone u organizaciji grada Beograda, pa ukoliko neko i bude hrabar da prisustvuje očekujemo fotografije... što se tiče našeg forumskog skupa u Beogradu, napravićemo zaseban dogadjaj sa prigodnim sadrzajem 2 nedelje kasnije i o tome pisati u novoj temi. Planirajte Beogradski susret 7og maja.
EDIT: druzenje 7og maja.
Tema će ostati otvorena u smislu otvaranja moto sezone u organizaciji grada Beograda, pa ukoliko neko i bude hrabar da prisustvuje očekujemo fotografije... što se tiče našeg forumskog skupa u Beogradu, napravićemo zaseban dogadjaj sa prigodnim sadrzajem 2 nedelje kasnije i o tome pisati u novoj temi. Planirajte Beogradski susret 7og maja.
EDIT: druzenje 7og maja.
Razredni
21 Apr 2017
Zvanično obraćanje novinarima, primetićete da je veliki akcenat na bezbednosti. Takodje i sami organizatori su svesni vremenskih (ne)prilika.
Razredni
23 Apr 2017
Depe
23 Apr 2017
Jadan skuter kisne i place za gazdicom. Propade otvaranje sezone a od sutra najavljuju lepo vreme