Gledao oglase i nasao pomenuti skuter, motor je 2t i navodno presao 7500km. Interesuju me Vase misljenje o tom modelu.
1
Sprint fantom
Started by Bata, Mar 31 2017 08:56 PM
7 replies to this topic
Posted 31 March 2017 - 20:56
Posted 31 March 2017 - 22:07
Falcon i Phantom su isti skuteri samo nešto sitno redizajnirani u korist novijeg Phantom-a.. Veliki udoban skuter, dupli amortizer pozadi, 220mm veliki disk napred, veliko sedište, dvoje mogu da se voze komotno..
Od opreme dobar sat, obrtomer i kmh, taster za 4 migavca, dupli far napred..
Loše gume, kao i kod svih kineza, agregat bez blokada, sa tim ružnim lonac auspuhom koji je isto bez blokada, treba da ide oko 65kmh i to je odlično za chinareli agregat..
Ostalo je sve isto kao na većini kineza, cilindar i klip su ok kvaliteta, problem je usisna surla za karburator koji visi o nju i o filter kutiju.. tu ume i falš da povuče jer je slabašan materijal pa se krivi na ušicama vremenom...
U načelu vrlo dobar 3 sa moje strane, u kategoriji kineza, za višlje i teže ljude udoban..
Od opreme dobar sat, obrtomer i kmh, taster za 4 migavca, dupli far napred..
Loše gume, kao i kod svih kineza, agregat bez blokada, sa tim ružnim lonac auspuhom koji je isto bez blokada, treba da ide oko 65kmh i to je odlično za chinareli agregat..
Ostalo je sve isto kao na većini kineza, cilindar i klip su ok kvaliteta, problem je usisna surla za karburator koji visi o nju i o filter kutiju.. tu ume i falš da povuče jer je slabašan materijal pa se krivi na ušicama vremenom...
U načelu vrlo dobar 3 sa moje strane, u kategoriji kineza, za višlje i teže ljude udoban..
Posted 01 April 2017 - 04:43
Hvala na odgovoru i linku.
U principu ne bih nista puno cackao samo stavio drugi auspuh naravno stelovanje karb. i malo lakse rolnice. Jedino nisam skontao da li mora da se budze nosaci amortizera da bi stao auspuh ili zbog vozaca.
P.s : Nije bas velika razlka momka sa snimka i mene
U principu ne bih nista puno cackao samo stavio drugi auspuh naravno stelovanje karb. i malo lakse rolnice. Jedino nisam skontao da li mora da se budze nosaci amortizera da bi stao auspuh ili zbog vozaca.
P.s : Nije bas velika razlka momka sa snimka i mene
Posted 01 April 2017 - 05:54
Neki ljudi su kasnije provalili da može samo na grani prirubnica da se zaokrene, i to na način da se šlicuju rupe. Moguće da će malo ružnije da bude jer će ugao biti više prema napolje ali je jednostavnije. Drugi problem je ona donja šipka od rama, nisam siguran koji modeli auspuha to obilaze granom a kojima smeta..
Posted 01 April 2017 - 14:30
Probao danas motoric i za njegovu velicinu iznenadjujuce zivahan, udoban jedino mi se cini da su jako meke prednje vile kao da nema ulja ili je to mozda tako.
E sad nismo mogli naci broj motora i motor je Longija LJ50QT-4. Da li je neko imao i moze li se dobiti potvrda za njega
E sad nismo mogli naci broj motora i motor je Longija LJ50QT-4. Da li je neko imao i moze li se dobiti potvrda za njega
Posted 13 April 2017 - 11:49
Koliko znam za Longija ne mozes izvaditi potvrdu da ne prelazi 45/kmh nema vise ovlascenih dilera tih skutera kod nas. Tako da jedino mozes da ga registrujes na belu tablu.
Posted 18 April 2017 - 17:58
Lucic012, on 13 April 2017 - 11:49, said:
Koliko znam za Longija ne mozes izvaditi potvrdu da ne prelazi 45/kmh nema vise ovlascenih dilera tih skutera kod nas. Tako da jedino mozes da ga registrujes na belu tablu.
Odustao sam od tog modela, jeste da je udoban i ne izgleda lose ali naletela Peda R king H2O
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users