Peda R king H2o
Bata
19 Feb 2018
Kupio danas regler kina, prikopcao ga i prc pocrkale sijalice u tabli. Oci mi ispadose od citanja cak i probao nemacki da prevedem sa prevodiocem ali nezna se ko je gluplji on ili ja 
Raspored zica je: crvena - zuta
bela - zelena
Naravno to ne funkcionise kod novog reglera, skroz identicno izgledaju jedino sto na mom ima oznaka LJ HG06.
P.s : znam da sam dosadan ali u selu nema niko normalan. Mislim majstor

Raspored zica je: crvena - zuta
bela - zelena
Naravno to ne funkcionise kod novog reglera, skroz identicno izgledaju jedino sto na mom ima oznaka LJ HG06.
P.s : znam da sam dosadan ali u selu nema niko normalan. Mislim majstor
Bata
27 May 2018
Uraaa prestale kise i pocela sezona a moja pedalina crkla, otisao jutros na najlon pijacu i vracaju se kuci sreca pa na neka 2 km od kuce promeni zvuk i vise neprima gas. Stao pored puta i nema sanse da upali, nije zalepio ali ni da se javi.
Bata
27 May 2018
Upravo sam skinuo glavu i nista ne primecujem na cilindru ali na klipu na jednom mestu ima kao da je nesto upalo u cilindar pa zalepilo, da je progurao kariku moralo bi se videti ozderano na cilindru ili se varam.
Nego ima li neko da to pregleda Ns-Kac,pa da vidimo sta ciniti.
Nego ima li neko da to pregleda Ns-Kac,pa da vidimo sta ciniti.
Bata
27 May 2018

downloads: 26

downloads: 29

downloads: 29
Neka preporuka za delove (standard), da narucim iz motobike
VlatX
27 May 2018
Zalepile karike u kli i izgubio si kompresiu,ili se karika polomila ili je osigurac izasao iz svoe pozicije.
Bata
27 May 2018
karike su da kazem citave nesto je proslo izmedju klipa i cilindra pa naoravilo kanal
Bata
27 May 2018

downloads: 26

downloads: 33

downloads: 30

downloads: 30
Mario
27 May 2018
Pa da rekoh ja, osigurač bolcne, a uzrok je loš igličasti ležaj u gornjoj pesnici, ugrobario je bolcnu bukvalno.. posle već osigurač nije bio dovoljno jak da zadrži te vibracije pa je izletio i pokopao ti klip i cilindar u strani...
Dešava se to.. kažem prevremena pažnja je potrebna, ili kvalitetni delovi...
Dešava se to.. kažem prevremena pažnja je potrebna, ili kvalitetni delovi...
Bata
28 May 2018
@Djomla
Javljao se ponekad zvuk kada palim na klurblu kao da je lezaj zaribao
ali posle nisam primecivao do kobnog dana kada sam cuo dva puta u toku voznje. Osigurac je ostao na mestu ali je na jednom kraju skroz istanjen i fali parce a leziste na klipu je ostrugano,izgleda da je provrteo bolcnu.
IMG_20180528_172335.jpg (3.43MB)
downloads: 21
Ali ti nije razlog za nerviranje idemo dalje sezona je tek pocela
Javljao se ponekad zvuk kada palim na klurblu kao da je lezaj zaribao

downloads: 21
Ali ti nije razlog za nerviranje idemo dalje sezona je tek pocela
Bata
31 May 2018
Danas kupio delove, naravno kina cilindar i klip. Bolcnu i lezaj uzeo skuplje iako idu uz cilindar sve lepo sastavio kad gle cuda, kurbla ni da mrdne. Dobio sam dihtung ali je bukvaln kao papir,stari se raspao. A ko uz q... izgubio sam subler, danas mi je tako los dan stalno neka sranja od ranog jutra.
Bata
01 Jun 2018
Morao sam napraviti dihtung cilindra posto je ovaj sto je dosao uz cilindar malo deblji od papira a stari je gledajuci na metar malo tanji od 1mm tako da sam napravio od klingerita 1mm posto je to bio naj tanji u radnji. Lepo pali, lepo se cuje dalje ce vreme pokazati
Bata
01 Jun 2018
Dihtung sto sam dobio uz cilindar malo je deblji od lista papira i klip udari u glavu pre g.m.t,
Znam da je sada upitan koliki je kompresioni prostor ali sta da mu radim, nasao sam temu o tome ali je to za mene...
Edited by Bata, 01 June 2018 - 17:23.
Znam da je sada upitan koliki je kompresioni prostor ali sta da mu radim, nasao sam temu o tome ali je to za mene...
Edited by Bata, 01 June 2018 - 17:23.