Jump to content

Yamasaki

2 replies to this topic

#1 giba027

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 13 posts
  • MestoŽitorađa
  • VozimYamasaki cross 50

Posted 11 June 2017 - 11:25

Prelazim iz teme skuteri na motore, dakle zamenio sam pa da predstavim moje novo čudo
Radi se o cross-u marke Yamasaki 50cc, malo je dorađivan, tipa uljeni hladnjak, filter za vazduh, podignuto vešanje, novi menjač, i mašina malo pojačana, maska napred mu nije original, tjs jeste ali je far slomljen pa će tu ići novi podseća malo na kawasakijevu masku trouglastu, kad budem doradio to dodaću sliku, za sad idu ove, pozdrav! Izvinjavam se što su slike okrenute ne znam zašto kad ih uploadujem izađu tako.

Attached Files

#2 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 27 June 2017 - 14:56

Kako ti se pokazao taj jamasaki? Ne izgleda lose samo mu je taj prednji blatobran uzasan. Mozda da ga zamenis sa ovim supermoto blatobranom.
Posted Image

#3 giba027

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 13 posts
  • MestoŽitorađa
  • VozimYamasaki cross 50

Posted 06 July 2017 - 11:23

View PostNesa BG, on 27 June 2017 - 14:56, said:

Kako ti se pokazao taj jamasaki? Ne izgleda lose samo mu je taj prednji blatobran uzasan. Mozda da ga zamenis sa ovim supermoto blatobranom.
Posted Image

Imam ga oko mesec dana, pre neki dan sam bio za Sokobanju i nazad (oko 200km oba pravca) bio na Staroj Planini, izvukao me je perfektno, ali da nije ovog intercoolera mislim da bi mi negde riknuo, hteo sam ja da mu menjan blatobran ali pošto sam mu promenio prednju masku sad je crna ne sme blatobran da bude crn jer bih morao da menjam saobraćajnu, inače koji zeleni blatobran je lep?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users