danas sam bio u malom mestu pored kostolca ostrovo gde se odrzavalo takmicenje u spremanju becar paprikasa.utisak je dobar malo haoticno al tako je to kod nas ujupno sam preso 182km,evo koja slika :
1
ostrovska becarijada
Started by nenadlaza61, Jul 15 2017 07:24 PM
3 replies to this topic
Posted 15 July 2017 - 19:24
Posted 15 July 2017 - 20:08
Bravo Lazo! Utisci?
Kuda si isao, kakvje put?
Kuda si isao, kakvje put?
Posted 15 July 2017 - 21:10
iso sam klasika od mena na m.pozarevac-umcari obiso smederevo-mala krsna obilaznica oko pozarevca i pored skretanja za zabeli pravo u kostpolac pa u ostrovo put je saren svega po malo u povratku sam iso levo kod zelezare na vranovo -radinac -udovice pa na brestovik-grocka pa sam preko zaklopace i vrcina se izvuko na kragujevacku put.parce od vrcina do pruge nije radjen asvalt uzas jedva ja izbegnem rupe.u pozarevackom delu su ok putevi po selima kao i ovde sareno. u kostolcu dosta los asvalt valjda zbog kamiona.kod bazena u kostolcu klasika oduzimanje prednosti ulupan motor 80% sva sreca vozac i suvozac bez povreda -kukaju za motor. kola se ukljucivala na glavni put i isekla motor u raskrsnici.
Posted 28 July 2017 - 20:26
Hehe , kazem ja -Nenadlaza steelguz ...182 km ? Pa, dal` je on normalan? A, za ulupan motor-pricaj mi o tome ...hehehehe...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users