Posted 03 September 2017 - 12:38
Ajd da se pozdravimo i ovde, vidi se da si nestrpljiv da ti neko da misljenje...
Prvo, forum je ogroman, bas ima dosta tema i tehničkih i projekata. Ima i onih "moj skuter" koji su bili onako malo vise orjentisani slikanju ili stajlingu ali i tu mozda mozes pronaci koju informaciju...
Nema potrebe da ponavljas post, pročitali su svi i prvi put sta si napisao.
Znači, moraš se malo oznojiti, moraš pročitati nekoliko tema na forumu.
Runner sp (180cc 2t LC) ili FXR je zaista jedan od najbrzih skutera ikada naprvaljenih. Fina linija, dobra upravljivost, odlične kočnice. Sto se tiče 2t bb (125-180ccm) agregata, jaki su, neiskorisceni do kraja ali u isto vreme nežni a povrh svega ogromni potrošači u odnosu na 2t 50-70ccm ili 4t 250-300ccm.
Proizvodnja je prestala pre skoro 13godina i nema daljeg razvoja bb agregata a delova na trzistu je sve manje.
Tvoj skuter nazalost nije fabrika, vec je farban (ni jedna fabrička nije bila cela crna) a kao 3 vlasnik bilo bi dobro da malo dublje udjes u kontrolu vitalnih delova, stanje agregta, kočnica, prenosa...
Potezanje na zadnji je stil i odlika generacije, ja bas i nisam neki ljubitelj sa aspekta servisera, pogotovo zbog prednjih vila. Sa slike mi se čini kao da je prednji točak malko pobegao unazad, mozda gresim ili slika laze ali ima na internetu podatak o medjuosovinskom razmaku pa premeri...
Preporučujem ti da prelistas forum i da se informises u vezi svog skutera i odrzavenja jer je zaista retka i nežna sprava.
Lep je skuter, neka te dugo i zdravo služi!