Jump to content

Digitalni subler

4 replies to this topic

#1 vlayco

Stari član

• Moderators
  • 2,650 posts

Posted 20 October 2017 - 12:02

Kako mi je stari subler završio na gradskoj deponiji Vinča zahvaljujući supruzi(a čuvan je preko 25god),rešila gospodja da se opere i kupila mi ovo.
Digitalni subler...
Čvrsta plastična kutija sadrži subler, uputstvo za upotrebu,rezervnu bateriju oznake LR44 1.5 V.
Subler je težak i masivan za svoju dimenziju od 200mm,preciznost merenja je u 1 stotu,a odstupanja su svega 1/100 na 200mm.Meri od 0.01-150,99mmVidecemo kako će se pokazati kroz upotrebu,neka služi kao i njegov prethodnik i ja zadovoljan...Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

#2 Yooalexandar

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,393 posts
  • MestoZemun
  • VozimVespa Et4

Posted 20 October 2017 - 16:53

Kao da smo se dogovorili, juce je stigao :DPosted Image

Sent from my Lenovo K33a48 using Tapatalk

#3 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 20 October 2017 - 17:30

Ja imam isti od pre par godina, i super radi. U poređenju sa wurth-ovim ne zaostaje ni po čemu. Ok kina je to, kontam da i wurth isto tamo štanca samo bira kvalitet, ali treba jako dobro da se zagledaš ako tražiš te klasične greškice u finalnoj izradi koje su za njih karakteristične.. Merenje je precizno, baterije su kratkoga daha..

#4 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 20 October 2017 - 19:11

Da, i moj primerak takvog jede baterije kao da je iz konc. logora pobegao. A zna i da pri uključivanju postavi neke cifre umesto "000" pa ga moram resetovati pre merenja. Uglavnom dosta dobro meri.

#5 vlayco

Stari član

• Moderators
  • 2,650 posts

Posted 20 October 2017 - 20:26

Najbitnija stvar da ne krene da laže kao političar kako baterija krene da slabi.
😁

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Edited by vlayco85, 20 October 2017 - 20:26.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users