Edited by nenadlaza61, 28 October 2017 - 21:06.
1
banja gornja trepca
Started by nenadlaza61, Oct 28 2017 09:05 PM
3 replies to this topic
Posted 28 October 2017 - 21:05
Ja se opet malo voziko ovog puta za gornju trepcu ona se nalazi pored gornjeg milanovca. ja sam isao preko toppole pa na rudnik odtle ka gornjem milanovcu za ostale koji neznaju da je put ka rudniku od topole renoviran.prva slika je od tog puta: dalje idu slike uz i iz same banje : inace u lunjevici je rodjena kraljica draga svu znate dalju pricu[/url] ova slika pokazuje stanje puta [url=https://postimg.org/image/1jk2sg954r/] ma mnogim mestoma se cak i suzava i kod svakog bocnog ukljucena sporednog puta ima kamenja jer su retka ukljucenja koja su asvaltirana svi su bocni tucanik.tog dana od mena sam napravio 204km sa malom setnjom po GM radi nabavka hrane.
Posted 30 October 2017 - 10:46
Lazareviću, ne znaš šta bih dao da imam mogućnost da se vozim ovakvim predelima, sa bilo kojim skuterom-motorom....
hvala na slikama i putopisu
hvala na slikama i putopisu
Posted 30 October 2017 - 20:18
Ovde na ovu stranu su dosta losi putevi u odnosu na zapadni deo niko ih ovde ne odrzava pogledaj zadnju sliku takav je skoro ceo put do banje. Ovde su svi predeli brda retko ima ravnice sem malo ka jagodini. Velika nezgodacija je sto domaci-domoradci seku krivine i to muski da nisam mali ovoliko bogami bilo bi gusto par puta sam ulazio u dvorista i kapije .Od onoliko motora baci neki na serijalu i teraj.Ostao mi oaj deo oko i iza novog sada. nesto razmisljam da se dovucem na http://mojabackatopo...-backoj-topoli/ mogli bi da se okupimo u nedelju tamo pa da organizujemo trku udri po sarmamama.i to bez kategorija.Na prolece bi voleo obici zamkove dundjerskih kad nece niko od domacih koji su tu blize al to otem potem.
Edited by nenadlaza61, 30 October 2017 - 20:23.
Posted 03 November 2017 - 09:35
Jbt, tom tvom Frikanu treba podići spomenik. Svaka tebi čast za silne kilometre jahajući ma malenoj cvaji, pa još serijali.
Ti bi stvarno trebao nabaciti jedan stock Malossi sport kit pa bi ti bilo lakše pentrati se po brdima, a i Frikanu.
Ti bi stvarno trebao nabaciti jedan stock Malossi sport kit pa bi ti bilo lakše pentrati se po brdima, a i Frikanu.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users