Eh ovako moj skuter je Keeway f-nkd tipa f-acta samo naked tj bez nekih plastika.
Što se tiče skutera prezadovoljan sam, bili su mu otišli cilindae klip nije imao snagu nikako previše se prepane brda haha. Pa sam to sve mijenao i ubacio kit TMMP 70 ccm vjerovatno neki kineski al ajde nisam ni znao nešto o tome, na skuteru je sve serijala al baš sve što nije dobro, znam..
U skorije vrijeme idem da uzmem Arrow auspuh, ako je neko imo neka iskustva s njima ili da mi kaze kakvi su itd, dobro bi mi došla neka preporuka jer sam novjalija u skuter svijetu. Kad kupim taj spuh planiram i neke rolnice lakše od ovih serijskih te centralnu i opruge kvačila ali ne znam koje će goditi uz ovaj spuh, znam da je to igra, al opet bi mi dobro dosla neka preporuka nekog iskusnijeg.
Eh pojavio mi se jedan problem, pušto je dihtung glave te smo to promijenili i gledajuci nq sve skinuli smo neke dihtunge ispod cilindra bilo je pola centa dihtunga te crvenog silikona sto je radio moj famozni lokalni majstor i poslije nekih šema s njim odlučujem da sam radim na skuteru uz pomoć vas naravno.
Prije mjenjana dihtunga skuter nabere do 65 po njegovom satu, ali poslije tog nekako dođe do 60 ne znam kako, ali sinoc sam bas mjerio s gpsom iso ja 60 ili bilo kolko na gps pokazuje 55 ne ide preko sto vjv znaci da ima blokadu.
I dešava mi se da se pregreje motor ako ga tjeram 5 km samo se desi zuum i ugasi se naglo ali nakon par sec pipnem dugme upali se skut.
I još nešto što me ponajviše brine kad ae zagrije totaaalno promjeni zvuk al totalno nekako reži ne znam objasnit i poveća se ler počinje da vrti točak. Te poslije svakog puštanja gasa čuje se taj zvuk tog rezanja kao da proreže, najbolje da to snimim pa da objavim...

Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk