1
Motopasion 2018
Started by francuz69, Feb 23 2018 10:37 AM
72 replies to this topic
Posted 22 March 2018 - 23:45
Odlican raport sa sajma Aco.
Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока
Posted 23 March 2018 - 01:15
Ah,ja gledam slike I divim se.
Lepo druzenje,a I Aca se potrudio da prenese utiske sa sajma.
Zao mi je sto,nisam ni ove godine mogao da dodjem,sad sam usao u kucu.
Napolju je opsti haos,Nbg je zavejan do maximuma,kao I veci deo grada,od trga republike ka slaviji samo pesice...
O okolnim naseljima da I ne govorim.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Lepo druzenje,a I Aca se potrudio da prenese utiske sa sajma.
Zao mi je sto,nisam ni ove godine mogao da dodjem,sad sam usao u kucu.
Napolju je opsti haos,Nbg je zavejan do maximuma,kao I veci deo grada,od trga republike ka slaviji samo pesice...
O okolnim naseljima da I ne govorim.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Posted 23 March 2018 - 01:24
Danasnja poseta sajma automobila i motora, druzenje sa clanovima foruma, varljivi mart 2018, sve u svemu pra liga!
Evo i od mene par slika, mislim da nisam duplirao. Razredni svaka cast za ekspoze
Pozdrav za danasnju ekipu, specijalno za Kostu, i sto bi se reklo: Ponovilo se!
Evo i od mene par slika, mislim da nisam duplirao. Razredni svaka cast za ekspoze
Pozdrav za danasnju ekipu, specijalno za Kostu, i sto bi se reklo: Ponovilo se!
Posted 23 March 2018 - 06:51
Odlične slike i utisci.. hvala
Posted 23 March 2018 - 10:05
Malo grudvanja. Samo da napomenem da je Yoaca rekao da ce da cuva Kostu besplatno kad god treba, pa cu ga drzati za rec
Na delu sa automobilima nisam nesto otkinuo. Sve je manje vise vec vidjeno. Ovo je par masina koje su mi privukle paznju:
Takmicarski Lambo u carbonu:
NJ K V Ferrari:
Posted 23 March 2018 - 10:48
Slike su super, hvala ljudi sto ste mislili na nas koji nismo mogli da dodjemo. Jedan model mi je posebno privukao paznju, deluje malo gabaritnije u odnosu na proslu godinu, al jos su tu prepoznatljive linije...
Razredni, zimski tuning stomaka te obuzeo, morace prvo sezonsko stelovanje da idu lakse rolnice, a?
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Razredni, zimski tuning stomaka te obuzeo, morace prvo sezonsko stelovanje da idu lakse rolnice, a?
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Posted 23 March 2018 - 22:58
Lep prolecni sajam, sve odise zelenilom i pticicama koje uveliko cvrkucu. Zbog vrucina svi su vec u majcama kratkih rukava.. cek cek pa to je bilo prosle godine, ove nas je Baba Marta Zaje**la zestoko!
Da pridodam i ja par slicica, mada koliko vidim svi smo slikali iste modele, kod Piaggia sam slikao samo Vespe, kod Harley-a samo fat boy-a tako da delim misljenje od Francuza sto se tice njega.
Slike nam se preklapaju cak ima slika iz istih uglova
Brojno stanje siromasnije nego proslih godina, ali iskreno po ovom vremenu bila je avantura i nama na domacem teretu da dodjemo kuci tako da ne zameram nikom za nedolazak, bice prilika da se okupimo na otvaranju sezone, druzenje i zezanje na nivou, pocela je sa radom Vespa sekta koliko smo Francuz, Batoneta, Razredni i Ja pricali o Vespama, mislim da se Pakundza kuci zatvorio u garazu pored kineza da malo oladi glavu..
Hvala na druzenju, pa se vidimo valjda i na sledecem sajmu dogodine!
Da pridodam i ja par slicica, mada koliko vidim svi smo slikali iste modele, kod Piaggia sam slikao samo Vespe, kod Harley-a samo fat boy-a tako da delim misljenje od Francuza sto se tice njega.
Slike nam se preklapaju cak ima slika iz istih uglova
Brojno stanje siromasnije nego proslih godina, ali iskreno po ovom vremenu bila je avantura i nama na domacem teretu da dodjemo kuci tako da ne zameram nikom za nedolazak, bice prilika da se okupimo na otvaranju sezone, druzenje i zezanje na nivou, pocela je sa radom Vespa sekta koliko smo Francuz, Batoneta, Razredni i Ja pricali o Vespama, mislim da se Pakundza kuci zatvorio u garazu pored kineza da malo oladi glavu..
Hvala na druzenju, pa se vidimo valjda i na sledecem sajmu dogodine!
Posted 24 March 2018 - 00:11
Drago mi je da ste se lepo proveli...i izvesparili sa pričama...jadan pakundža...
Dajte nešto više slikica, samo ovo imate?
Francuz izgleda srećno na ovom bajku, ili ga gledaju cure sa štandova, ili je presrećan radom elektrobajka, ili se jednostavno napirkao...
Dajte nešto više slikica, samo ovo imate?
Francuz izgleda srećno na ovom bajku, ili ga gledaju cure sa štandova, ili je presrećan radom elektrobajka, ili se jednostavno napirkao...
Posted 24 March 2018 - 08:38
Super su slike, al di su žene?
Posted 24 March 2018 - 09:24
Generalno ima puno automobila a iskreno malo sta novo da se vidi... a zena ima vise nego automobila
Mario me podsetio, nisam slikao cene kaciga, patika, jakni... lepi su pospusti, recimo Nolan n86 je 18000dinara a vizir je 3500din to sam pitao...
@Zilke Navukli me mangupi na Jagnjetinu i pivo, posle me mangupi slikali kad mi se pridremalo i kad sam se opustio. Moracu skracenje prenosa da stavim
Mario me podsetio, nisam slikao cene kaciga, patika, jakni... lepi su pospusti, recimo Nolan n86 je 18000dinara a vizir je 3500din to sam pitao...
@Zilke Navukli me mangupi na Jagnjetinu i pivo, posle me mangupi slikali kad mi se pridremalo i kad sam se opustio. Moracu skracenje prenosa da stavim
Posted 24 March 2018 - 12:21
Bravooo pakundža, vidi se ko od vas četvorice ima oštro oko...
Posted 24 March 2018 - 13:35
Nije nego su neki od nas k**cu digli spomenik
Posted 25 March 2018 - 22:30
Jedna stvar(novost) na koju niko nije obratio paznju. AEROX 4T!
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Sent from my MI MAX using Tapatalk
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users