Jump to content

Peugeot Speedfight 2

25 replies to this topic

#21 mrgood

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,192 posts
  • MestoBribir
  • VozimPeugeot Elyseo 2T

Posted 23 June 2019 - 09:44

I meni se zadnji put isto desilo, ugasio se tek kad sam stao. Nakon toga sam isao voziti i isto se desilo nakon samo 500-600 metara. Cisto sumnjam da bi mogao zalijepiti u tako kratkom vremenu jer za to bi morala biti jaaako siromasna smjesa,sto kod mene nije slucaj,svjecica mi je idealne boje. I to mi se desava samo bakon punog gasa. Zadnji put sam skuzio da kad kurblam,a crijevo od goriva je odspojeno sa rezervoara, gorivo normalno curi. Medjutim kad je crijevo spojeno,gorivo jedva da kaplje. Izvadio sam crijevo i puhnuo kroz njega i spojio ga nazad. Nakon toga je skuter normalno upalio.
P. S. Do tada sam pokusavao upaliti na sve nacine medjutim nista,naravno kada je crijevo od goriva bilo zastopano.

Edited by mrgood, 23 June 2019 - 09:45.

#22 mrgood

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,192 posts
  • MestoBribir
  • VozimPeugeot Elyseo 2T

Posted 23 June 2019 - 11:21

Zato provjeri da ti nije nesto zastopano,checkiraj sva crijeva i da nemaju rupicu ili slicno.

#23 Laki993

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 290 posts

Posted 23 June 2019 - 13:31

Creva su mi nova silikonska, moguće je i da je mene zezala iglica od plovka. Upalio malopre radio u leru, napravio sam mešavinu i sipao, provozao malo, sada radi sasvim normalno. Svakako ću sve proveriti ponovo, sad je parkiran. Izgleda da sam se spasao lepljenja, samo sam ostao bez goriva na trenutak.

Послато са LG-H860 помоћу Тапатока

#24 mrgood

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,192 posts
  • MestoBribir
  • VozimPeugeot Elyseo 2T

Posted 23 June 2019 - 16:10

Mislim da je samo ostao bez goriva.

#25 Laki993

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 290 posts

Posted 07 July 2019 - 12:44

Prešao oko 200 km od zamene remena, radi super, preštelovao malo karb i to mu je to ne pipam više ništa samo se vozim. Evo kolika je maksimalna brzina, sve je serijala samo su rolnice 8.5 grama (fabričke su 9g).
Posted Image

Послато са LG-H860 помоћу Тапатока

#26 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 07 July 2019 - 15:32

Puna kapa za 50-ku stock

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users