Gilera Nexus 500- Problem Sa Board Comp.
duve93
24 Jun 2018
Pozdrav forumaši,
Imam problem sa kilometar satom i board comp. na Nexusu 500, 2005 god.
Km sat je jedno vrijeme imao čudna očitavanja tj. očita neku brzinu pa odjednom spadne na 0 i sl. i sad mi nikako ne radi, dok obrtomjer normalno radi.
Na board comp. nivo goriva, temperature i voltaža radi, sve ostalo ne radi...E sad ne znam da li to i kakve ima veze jedno sa drugim, pa da li neko zna u čemu bi mogao biti problem?
Hvala unaprijed!
Imam problem sa kilometar satom i board comp. na Nexusu 500, 2005 god.
Km sat je jedno vrijeme imao čudna očitavanja tj. očita neku brzinu pa odjednom spadne na 0 i sl. i sad mi nikako ne radi, dok obrtomjer normalno radi.
Na board comp. nivo goriva, temperature i voltaža radi, sve ostalo ne radi...E sad ne znam da li to i kakve ima veze jedno sa drugim, pa da li neko zna u čemu bi mogao biti problem?
Hvala unaprijed!
goggyso
25 Jun 2018
Proveri davač km sata na točku (ako je to na prednjem točku kod Nexusa) i žice od njega do table, negde gubi spoj pa brlja.
duve93
25 Jun 2018
duve93
25 Jun 2018
Provjerio, sve je u redu sa njim kao i sa kablom, bukvalno je kao nov, pošpricao malo VD-om, kao i svaki mogući džek koji ide prema tabli i sad radi ko Doksa 
Veliko hvala!

Veliko hvala!

goggyso
26 Jun 2018
Eto, negde na nekomm štekeru je ipak bio loš spoj. Dešava se i rešava se. Drago mi je da je uspelo i da je sad Nexus tip-top.