Ajmo U Mitrovicu ...
Posted 01 September 2018 - 18:32
Posted 01 September 2018 - 18:48
Pakundza i ja se nalazimo na okretnici 17,pa ko dodje do 8- 8 i 30 da se okupimo i krenemo.
Sent from my SM-G925I using Tapatalk
Posted 01 September 2018 - 19:29
Posted 01 September 2018 - 19:33
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Posted 01 September 2018 - 19:34
Posted 01 September 2018 - 20:11
Posted 01 September 2018 - 21:34
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted 02 September 2018 - 07:06
Posted 02 September 2018 - 09:41
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Posted 02 September 2018 - 18:13
I ne tako lepe scene u povratku.
Vozacu BMW a povredjen samo ponos i ego...hvala bogu da je tako.
Sent from my SM-G925I using Tapatalk
Posted 03 September 2018 - 21:27
Posted 05 September 2018 - 10:10
Kad smo se sakupili , pravac u centar na kafu i pice , lepa ladovina , dan nije bio prevruc , moglo se ...posle toga smo vec malo i ogladnili , pa smo mislili da na plazi u kioscima brze hrane jedemo ko sta hoce , ali ta opcija je otpala zato sto je to radilo do 1. septembra , pstali samo kafici sa picem ...tako , ipak smo otisli u Ribolovac , to je provereno ...e, tu je Mario odigrao kljucnu ulogu kao dobar pregovarac sa konobarom , pokazao mu slike od pre par godina sta smo dobili i rekao da je bilo malo nategnuto sa hranom ...i tu smo dobili jednu karadjordjevu extra , a i sve drugo je bilo odlicno , a najvaznije i dovoljno , moralo je i da ostane malo ...mi zadovoljni , bar se ja tako nadam ...jbes nas , ako jednom godisnje ne mozemo malo potrositi ...
Posle toga za lako varenje jos po jednu kiselicu i kafu na plazi u kaficu i razlaz ...Mario je imao povratnih 150 km , svaka mu cast!To je ujedno bila prilika kad sam ih pratio do izlaza iz grada da probam zutu osu ...Nisam sumnjao da ga je Mario majstorski ustelovao , ja sam i pre neku godinu probao na skupu u NS-u , ali ovo ..4-T vuce ko lud , maksimalni obrtni moment je nisko , puni cajger samo tako ja sam u gradskoj voznji tih nekoliko km prebacio 80 i bio blizu 90 , moze on jos , ali nisam mogao zbog semafora ...zaista respektabilno , i sve to uz nisku potrosnju ...niko te ne gura u stranu , na neke stvari se treba navici , zvuk motora , nije to cvajka , ja sam imao stalan osecaj da ce se ugasiti , sve je stvar navike ...jos jednom , Mario , svaka cast za zutu osu ! Tako to rade majstori ! .
Posted 05 September 2018 - 14:36
Posted 05 September 2018 - 15:36
Izvinite sto ste nas cekali na onom vrelom asfaltu, trebali ste sesti negde a mi kad dodjemo jbga...
Od kafane do kafane, i jeli smo i pili, a bogami i ispricali...Ja sam u neverici gledao Mišu kako jede one male paprike iz njegove baste, i to na suvo.... a ja sam uz meso i hleb zaplakao na 2mm parčence...sunce ti jebem
Meni je falilo malo voznje, testiranja, eventualno masnih ruku i prozivki čiji je veći tj brži skuter....
Miši hvala na gostoprimstvu u njegov grad!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted 06 September 2018 - 09:14
Sedeli smo u centru, pili kafu i mineralnu, upoznali se sa novim članovima Đomla i Aleksandar, pokazali šta imamo na trgu centra Mitrovice...
Nakon toga smo se spustili do štranda, gde je Pita probao elektrocikl, i pošto smo se uverili da nema dole klope, vratismo se u Ribolovac, kao i ranijih godina
Miša nam je doneo ove papričice od 300000 skolvila, kaže da su te male okrugle 5-8 puta jače od najboljih feferona, njemu je to 3 uz pivo i još 3 uz ručak, dok smo Pita i ja oprezno podelili jednu
Naravno pogodili smo se da jedemo plate (specijalitet kuće za 4 osobe -- 2400din) gde sam morao da apelujem na količinu, nakon što me je Vlajko upoznao da je to 1,2Kg mesa, konobar mudro govori da nam on rešava po karađorđevu gratis, i da će podeliti jednu porciju u dva ovala.. Tako smo nakon poručene dve plate dobili 4 ovala, zaista impresivna hrana, lepo uređena, za moj pojam ukusno pripremljena i količinski dovoljna.. 10 ljudi i Nešina dva klinca, nije moglo da se izbori sa količinom...
Pošto smo rekli da to sve ide na Internet, evo njihove table sa kacigom da se zna da smo i mi ovde boravili, pa će Ribolovac možda ući u knjigu "bikers place"
Evo još malo o papričicama, otrovao nam se Pita od polovine, dok se kako vidimo Miša samo zarumenio, ja sam uspeo da se izborim sa tri komada
Posted 06 September 2018 - 09:16
dok je levo krilo obrisalo sve... bolji je kapiten bio
Račun, ja ne videh gde su ove Karađorđeve gratis, dve plate izlaze 6500 umesto 4800, dakle 2x850 za karađokine smo platili... dobar marketing, moram priznati na račun nisam obratio pažnju..
Mora neka prevara da bude, ali pošto mi je Pakundža oteo konobara i tražio račun, biva mu oprošteno, jer se kada sam tražio da donese meni račun usr** živ.. ok svaka čast preveslao nas je...
sledeći put jedemo definitivno pljesku za 300din na drugom mestu ....
ovde smo seli na po još jednu kaficu i kiselu, probali Mišine smokve koje su iz sušilice njeg proizvod... i na izlazu iz Mitrovice oprostili od domaćina
odlično proveden dan, super vožnja i dobro druženje....
hvala domaćinima
Posted 06 September 2018 - 21:58
Hah klasika konobarska, velika vecina je takva pa kako koga zajebu. Bitno da je druzenje proslo dobro, a Misi svaka cast kao domacinu i ljutojedu tih malih bombica
Posted 21 March 2019 - 11:22
Kad odjednom u 10 i 58 nešto ...ljudi - PROLEĆE ...stiglo nam na terasu , jbt...pa. ljudi - znate li vi koji je datum ? Ako se dobro sećam , svakog proleća smo oko kraja Aprila , početkom Maja imali neki skup gde ćemo se videti ...sad će to za dve , tri , četiri nedelje , možda bi trebalo već misliti na to ...da bi se moglo planirati ...baš smo mogli nešto na Spensu popiti neku kafu ...PITA ???
Posted 22 March 2019 - 21:34
Za mene još sezona nije krenula jer čekam da bude stabilnih 17-18c pre nego što zasedlam motor...Jbga nije mi prijatna vožnja kad je temp ispod toga...
U svakom slučaju uvek možemo kafu popiti, ne mora to biti na spensu...možemo se provozati i po Fruškoj gori pa negde zasesti u planinarskim kafanama pod šumom...dogovorićemo se
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users