←  Putopisi, predlozi za vožnje

svet-skutera

»

Sunce, voda, druženje

Locked

Black Adder's Photo Black Adder 14 Apr 2011

A evo i mali update trenutnih projekata
Sprint Phantom upgrade:
S6 StreetRace, TG Trek, TNT 19mm, S6 R/T, MF M-type clutch, C4Tune Vario (16mm bolcna)
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

prijatno iznenadjenje da je TNT sad posalo karburator sa ugradjenim sisicama za vakum i ulje
Posted Image

Zatim Sprint MaxX:
Malossi Sport, Malossi igličasti,Tg Trek (vec bio), TK 16mm, glavna dizna 80 serijski airbox. muku mučimo sa ubrzanjem, start imamo oko 6k, ali dize obrtaje kroz ubrzanje čak i sa serijskom oprugom za kineze (probane i Atena plava, crvena, TNT bela 17%, meksu za sada nemamo niti se moze nabaviti) na RMS Sport kvačilu i RMS zvonu umesto kineskih djuladi, Dodje mi sutra da krenem u operaciju dijetiranja kineskog kvačila i povratak na originalnu varijantu, Rolnice su 4,7gr trenutno, 5 gr su preteške, idealne su 4,4gr ali mnogo dize obrtaje sa njima, preko 10k sto nema smisla na treku
Planiran je bio i CTune/Naraku varijator, ali avaj, promašismo radilicu koja je 13mm, pa nabavismo C4Tune varijator 13mm i opet šipak, unutrašnja mera na MaxXu je 13,32mm, a na C4Tune varijatoru 13,02mm tako da i ta kombinacija otpada, ostadosmo na medjusajbnicama 2,1mm ali ne podize serijski kais do vrha (fali 6-7mm)
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

razlike u tezini su evidentne

Inace stanje u garage je redovno, a jedna slika samo za Maria

Posted Image

perlx*'s Photo perlx* 14 Apr 2011

Blacky raste ti neki stalagmit tamo u cosku. :joks:

Black Adder's Photo Black Adder 14 Apr 2011

Ima da raste jos neko vreme, presao sam na trecu smenu da bih odradio zapoceto

Miloš's Photo Miloš 14 Apr 2011

hahahahahahah legendaaa... šta je, žališ se a? hoćeš ti da budeš neki pošten majstor a? eto ti sad... udavi se u stalagmitima http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/1lol.gif

ps mislim da je vreme da uzmeš nekog šegrta http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/1lol.gif :joks:

http://svet-skutera....tyle_emoticons/default/sm225kx5.gif

Miloš's Photo Miloš 15 Apr 2011

ovo za viđanje ću precrtati, radim subotu i nedelju http://svet-skutera....tyle_emoticons/default/rat3.gif

tako ti je to kad radiš honorarno misle ljudi da si na dugme.. :joks:

Black Adder's Photo Black Adder 15 Apr 2011

Ok, subota ionako otpada jer je svetac a nedelja je normalan radni dan, haha

PihTiJA's Photo PihTiJA 15 Apr 2011

Ja ću da budem čika Black-ov šegrt! :welcome1:

Ti prvo čkole da završiš, za šegrtovanje uvek ima vremena

Mario's Photo Mario 15 Apr 2011

auu pa daj ima li neki parking kako da se dođe do tražene komponente

Sad će lepo vreme pa na penzionerski štrand ima da isteram ergelu

Mario's Photo Mario 15 Apr 2011

moraš još jednu garažu da uzmeš samo za parkiranje, jbš ti ovako raditi.. ja bi polomio već nešto, sreća pa si ti mršaviji

SciFratello's Photo SciFratello 15 Apr 2011

Ako nastavi da ovako gomila ergelu i krene da radi i treću smenu... Izgubiće i ono malo kilograma što je teškom mukom sticao godinama!
Ja samo da se javnem :welcome1: Sutra sam ceo dan u nekim raznoraznim kojekakvim poslovima i obavezama. Ali ako u nedelju bude bilo lepo vreme, prolaziću, kao slučajno, tu po kraju, pa ako garage radi... d'operem te šoljice i skuvam neko kafence.
Nisam jah'o još od onomad... Uželeo sam se vožnjice.

Stigo' ratluk :welcome1:

SciFratello's Photo SciFratello 15 Apr 2011

:welcome1:

Računaj me u nedelju u neka doba ondaK. Naravno, ako si garažiran, tj. u garaži. Pa da vidimo i taj ratluk d'opravimo. :) Makar i kiša padala.

Ahahaha!

Goran's Photo Goran 15 Apr 2011

Nemoj ratluk neko da mi dira :welcome1:

A kad proširimo bolcnu u Ponedeljak pa montiramo C4 varijator , ala će da juri MaxX

PihTiJA's Photo PihTiJA 16 Apr 2011

View PostBlack Adder, on 15 April 2011 - 18:16, said:

Ti prvo čkole da završiš, za šegrtovanje uvek ima vremena

Čkola mi je na prvom mestu!Evo naređao sam 11 petica u dnevniku i imam da nastavim tako,šegrtovanje sam mislio da radim za letnji raspust. :welcome1:

Megasp's Photo Megasp 16 Apr 2011

Bleki svakom slikom sve ti je punija garaza.Moraces da prosiris prostor.Ako ako

Black Adder's Photo Black Adder 17 Apr 2011

View PostPihTiJA, on 16 April 2011 - 18:53, said:

Čkola mi je na prvom mestu!Evo naređao sam 11 petica u dnevniku i imam da nastavim tako,šegrtovanje sam mislio da radim za letnji raspust. :D

Ako je tako, onda moze

PihTiJA's Photo PihTiJA 17 Apr 2011

View PostBlack Adder, on 17 April 2011 - 05:29, said:

Ako je tako, onda moze

Znači dogovorili smo se. :D
Locked