Stigao mi karb, narucio ga tek onako, gledam malo po ebayu i vidim 26$ karb i jos 4$ dizne.
Karb je za Gy6 150/200cc i to 26mm i pokazao se dobar na tim masinama pa sam ga odlucio probat.
Evo kako to izgleda.

Medutim nebi to bilo to da ne zeznem, narucio sam M6 umjesto M5 dizni kakve idu u Keihina.
I nista, idem ja njega spojit, sve pase kao original i eto problema.
Upalim skut, na leru radi ali cim dam gas gotovo, tututututu puuuf.
Prevelika dizna, sa karbom je dosla 110 dizna i posto mi nisu pasale ove M6, izvadio sam diznu iz Keihina koja je jednaka 98 dizni za Gy6.
Stavio diznu i iglu prebacio na 2.zub.
Znaci puno je zivlji na gasu, na vrhu gasa se razvrtava, imam mali srednji i puni gas dok kod CVK26 to nisam imao tako jer je tom karbu izgleda potrebo ultrazvucno ciscenje i curi na onoj dodatnoj dizni koja se nalazi u cascici karba.
Svjecica je cak malo cadava dok je elektroda smedkasta, to sam gledao nakon 2min rada na leru.
Morat cu pregladat svjecku kroz cijeli spektar.
Seraf smjese se javio na 3 kruga. Kad je stigao seraf je bio na 4 kruga.
Stela se izgleda kao i Keihin, dignem okretaje na 2 soma i zaserafim seraf smjese do kraja da digne okretaje i onda odserafljujem dok ne spusti lagano okretaje i tjt.
Po svemu kako ide, djeluje mi da je karb dobro podesen.
Jedino zna tu i tamo lagano prdeknut na spuh nakon pustanja gasa sa turaze.
Jedino da spustim iglu na 1.zub, na 3.zubu je dobro pucao na pustanje te ga izgleda dobro naljevao gorivom.
Na karb nema zamjerke, radi odlicno i mirno.
Jos cu se malo pozabavit stelom karba prije nego olaksam role, a evo i zasto.
Danas spojio Koso obrtaljku da vidim kolko vrti.
Start pod punim gasom je na 5200 i onda zabije okretaje u 7700 i drzi ih tako do 100 te ih onda spusti na 7650 i na 108/110 digne na 7850.
Probana i krajnja, 121 po satu(ne laze ni za 5gps) na duzoj strafti koja je isla lagano niz brijeg.
Izvrtio je na tih 121kmh 8000 okretaja ravno.
Uglavnom, nakon prvih dojmova da prevrtava, sada fino grabi i nema tog osjecaja, vjerojatno remen trebao sjesti.
Olaksat cu role da vrti oko 8000 jer izgleda da je Aca tocno govorio, cilja 8000 i tako ce i bit. Tu je najjaci sa ovim prijenosom.
Olaksat cu role na 11.5gr pa cu vidjet, znaci fali mi 350-400 okretaja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Edited by dacerovs, 27 October 2018 - 21:54.