Jump to content

Piagioo Free Mali Brzi

2 replies to this topic

#1 Spartak1980

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 12 posts
  • MestoDobanovci
  • VozimSve sem aviona

Posted 19 October 2018 - 10:07

Pozdrav kao sto rekoh ime mi je goran i vlasnik sam jednog lepog i zivahnog piaggio free 50cm.Skuter sam kupio zeni 😜😂 ali posto sam hteo da ga malo sredim dosta je stajao,poneka plastika napukla ,neki delovi izrdjali itd. Uzmem da pretresem motor poskidam plastike ,remontujem glavni kocioni posto prednja kocnica nije valjala a po meni je najbitnija . Skinem i far zamenim sijalice ,zamena ulja itd ono servis i tehnicka kontrola + sredjivanje plastika popucale na dosta mesta, I dok sam to sve odradio naravno istestirao skuter kako koci posle remonta , kako vuce ,ubrzava itd...........jednostavno zajebem sw i navucem se na skuter . Znao sam i pre da ti mali zuje i kidaju al ipak uvek sam vozio velike (dok sam bio mladji i imao vise vremena) . Elem moje prve test voznje su me odusevile , velicina tocka mi je bila presudna zbog povoznosti i stabilnosti ipak je za zenu uzet.Medjutim samo ubrzanje pa i max brzina su mi stavile osmeh na lice za tako mali motoric, da ne pricam o potrosnji i soku kad otvorim rezervoar i vidim uvek da imam puno vise goriva nego sto sam ocekivao 😁👍 . I tako ja prvih dana relacije Dobanovci \ Vrcin naravno preko novog prema banjici pa avalskim i to u cugu bez stajanja ,ide mali skubi kako smo ga nazvali ne pregrejava se bar tako mislim. Eto tako on mene kupi prvih par dana da nisam silazio sa njega 😎. Eto to su bili moji prvi utisci za nenadanu ljubav prema skuteru jer sam bio protivnik automatiku i sedenju da ne opkoracis masinu. Ide fantasticno, vuce lepo trosi ko upaljac provlacim se svuda parkiram gde pomislim itd stvarno prednost malog motorica u gradu.

Evo i p[oneke slike sredjivanja na pocetku ako uspem da okacim 😁

#2 Spartak1980

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 12 posts
  • MestoDobanovci
  • VozimSve sem aviona

Posted 19 October 2018 - 10:11

Attached File  IMG_20180511_192612.jpg   2.16MB   15 downloadsAttached File  IMG_20180511_192607.jpg   3.46MB   15 downloadsAttached File  IMG_20180511_192619.jpg   3.09MB   15 downloads

Attached File  IMG_20180612_193626.jpg   2.29MB   15 downloads

#3 Spartak1980

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 12 posts
  • MestoDobanovci
  • VozimSve sem aviona

Posted 19 October 2018 - 10:17

Da napomenem motoric je uzet od rodjaka sa belim tablama (nazalost nije se vodio na njega kao i sve u Srbiji ) pa sam isao u ns i zavrsio za JEDAN DAN sve iznenadio se u nas sistem prvi put tamo u ns kupoprodajni nov , onda notar da overi beograd PGS za potvrdu ,tehnicki,sup i tablice i nalepnicu dobio isti dan neverovatno .

Attached Files

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users