Jump to content

Vespa Sprint 50cc 2t

10 replies to this topic

#1 Whip83

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 8 posts

Posted 05 October 2018 - 18:01

Vespa sprint 50cc 2t 2017. Stavljen Faco vizir. Posjedujem i nosac za kofer Fa italia ali sam ga skinuo odmah nakon montiranja, jer vespa def izgleda ocajno sa nosacem i koferom.
Prije par dana skinute blokade (sve pohvale za yamaha servis bijeljina i momka sto radi u servisu) i bukvalno je prodisala. 70km/h sa vizirom.
Ono sto slijedi jeste kupovina YSS DTG zadnjeg amortizera, a nakon toga izduv malossi sito plus ili polini. A nekad u daljoj buducnosti multivar 2000, malossi cilindar 68cc i sta sve ide uz to.Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Sent from my H8266 using Tapatalk

#2 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 05 October 2018 - 22:46

Prelepa, cestitke!

#3 Whip83

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 8 posts

Posted 06 October 2018 - 12:10

Hvala :)
Od spoja iza blatobrana, pa sve po dnu sam razvukao zastitnu foliju (sve do hrom lajsni). Stiti od kamenja. A nabavio sam i gumenu blataricu, pa je moram ovih dana montirati. Posted ImagePosted ImagePosted Image

#4 Whip83

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 8 posts

Posted 07 October 2018 - 11:20

Danas montirana i blatarica. Nisam nista busio, vec zaljepio dvostranom trakom. Iz iskustva bi trebalo da drzi, jer mi na golfu 4 drzi lajsnu preko vrata vec godinama.
A inace se posle tesko skida. Tom trakom mi je zaljepljena i tablica na vespi. Posted ImagePosted Image

#5 Pupo

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 244 posts
  • MestoZg
  • VozimArea51

Posted 08 October 2018 - 09:39

Super vespa izgleda, a bit će bomba ako staviš te aftermarket dijelove gore.

Dal ti je ta blatarica baš neophodna? Nije da se vidi previše, al poružnjuje dosta inače prelijepu vespu.

#6 Whip83

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 8 posts

Posted 08 October 2018 - 10:23

Pa evo danas vozim po kisi i ima dosta prasine na putu koja je sada kao blato. I to mi baca dole i lijepi. Ovako 80% ostaje na blatatici. Posle cu samo naruciti crveno crnu karo blataricu. Mozda na slikama djeluje fuj, ali uzivo bas daje neki "vintage" smek. Inace me svaki drugi prolaznik pita "koje je godiste vespa" i svi se iznenade kada kazem da je 2017to.

Pitanje jedno, u zadnjem svjetlu pozicija bi trebalo da je ba15s 12v 10w. Mogu li ja nju izvaditi i samo staviti led ba15s 1,2w 12v? Hoce li raditi tj sijati bez ikakvih drugih modifikacija?

#7 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 08 October 2018 - 13:50

Hoće ali preko malenog grec-ovog spoja, napon u instalaciji za svetla je naizmeničan, dok su ove led-ice projektovane za automobile i jednosmerni napon..

#8 Whip83

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 8 posts

Posted 08 October 2018 - 14:32

Znaci nista od plug and play...

#9 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 08 October 2018 - 15:13

Lepa vespica samo tako...zadržali su stari retro izgled Vespe a opet vidiš da je novije proizvodnje....savršen sklad i spoj...Jedino je meni napred okrugli far zakon u odnosu na pravougaoni...

#10 Whip83

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 8 posts

Posted 08 October 2018 - 16:31

Pa tad kad sam uzimao primavera (okrugli far) je imala 11 incne sive tockove, pa sam zbog toga i kupio sprint. Sad vidim da dolaze sa 12 incnim crnim.

#11 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 08 October 2018 - 19:07

View PostPita, on 08 October 2018 - 15:13, said:

Lepa vespica samo tako...zadržali su stari retro izgled Vespe a opet vidiš da je novije proizvodnje....savršen sklad i spoj...Jedino je meni napred okrugli far zakon u odnosu na pravougaoni...
nisi jedini :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users