Jump to content

Rieju Ry 50 Qt-13c

• This topic is locked This topic is locked
132 replies to this topic

#81 MAXABEZANIJA

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 198 posts
  • MestoNovi Beograd
  • VozimRIEJU 70cc

Posted 03 February 2019 - 19:34

Hvala na pohvalama,ima tu jos malo da se cacne i stelne,pa cim bude lep dan,snimam ubrzanja i krajnju pa postavljam.A sto se sedista tice i mene nervira ova crvena boja,tako da cu ga svakako presvuci u crno skroz.U planu je uskoro i rezona da se stavi,ali za to je zaduzem majstor Nesa,i kad se to uradi,onda ce valjda skuter i tema biti kompletni.

#82 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 03 February 2019 - 20:48

Ahah čekaj samo rezona i slatke muke oko podešavanja, znam majstor Neša, ali najbolje bi bilo kada bi ti izpratio proceduru.. zabavno je

#83 MAXABEZANIJA

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 198 posts
  • MestoNovi Beograd
  • VozimRIEJU 70cc

Posted 03 February 2019 - 21:12

Naravno,ispraticu sve,ali ja nisam strucnjak,zato prepustam to njemu ;-)

#84 salevoodoo

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 19 posts
  • MestoNovi Beograd
  • VozimPeda Zero

Posted 03 February 2019 - 22:28

Svaka čast Maxo, ali ćeš ipak da sačekaš da Neša završi moju Pedu . Video si je kako izgleda pa kad je završimo idemo na neku vožnju!

#85 MAXABEZANIJA

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 198 posts
  • MestoNovi Beograd
  • VozimRIEJU 70cc

Posted 03 February 2019 - 23:27

Naravno Sale,nisam ni mislio da ti uskacem u termin hahahaha
Video sam da je radi,naznacio je da prvo Pedu zavrsava,pa se onda bacamo na spanca

#86 MAXABEZANIJA

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 198 posts
  • MestoNovi Beograd
  • VozimRIEJU 70cc

Posted 04 February 2019 - 13:02

Danas mala proba...

Attached Files

#87 MAXABEZANIJA

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 198 posts
  • MestoNovi Beograd
  • VozimRIEJU 70cc

Posted 04 February 2019 - 13:25

Brzinomer radi,ali mnogo preteruje,pokazuje 80kmh a ne ide vise od 50,ali za divno cudo obrtomer radi savrseno,nasao sam sakriven dzek u zicama,I povezao I radi.Ali sve ostalo ne radi,sad moram da skinem opet cajger I da redom pregledam sve...

#88 vlayco

Stari član

• Moderators
  • 2,650 posts

Posted 04 February 2019 - 14:46

Sada ide onaj zanimljivi deo...trazenje po pinovima sta je sta 😀

Sent from my SM-J610FN using Tapatalk

#89 MAXABEZANIJA

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 198 posts
  • MestoNovi Beograd
  • VozimRIEJU 70cc

Posted 04 February 2019 - 15:16

Bas tako hahahaha,ali to su slatke muke

#90 boriss1972

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 346 posts
  • Mestosarajevo
  • Vozimsprint phantom 2t

Posted 05 February 2019 - 01:09

Čestitam ma dosadasnjim radovima I probi.
Cajger meni isti taj lično po gps-u pokazuje 70 km/h kada skala dodje nesto poslije 85 dok sam imao takav brzinomjer a 60 gps-a na 75.Jos da nam otkrijes koja je termogrupa u pitanju.Pratim tvoju temu I svaki detalj oko rada.

#91 MAXABEZANIJA

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 198 posts
  • MestoNovi Beograd
  • VozimRIEJU 70cc

Posted 08 February 2019 - 14:59

Dobra vest,malopre sam rasklopio cajger da sredim struju,sve sam izmerio instrumentom,povezao,SVE radi,migavci,sva cetiri,sirena,elektro-start,duga i kratka svetla,apsolutno svako dugme.Najbolje od svega je sto je popravka trajala cirka pola sata,e sad odoh da se vozim malo .....

#92 MAXABEZANIJA

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 198 posts
  • MestoNovi Beograd
  • VozimRIEJU 70cc

Posted 09 February 2019 - 20:56

Danas sam malo polirao vizir,nisam uspeo sve ogrebotine da izvucem ali bolje je...

Attached Files

#93 MAXABEZANIJA

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 198 posts
  • MestoNovi Beograd
  • VozimRIEJU 70cc

Posted 10 February 2019 - 16:20

Sad mereno na ulici,sa gps aplikacijom,ukljucen samo gps bez baznih stanica 61 km/h
Obrtomer je na maximumu 8900 na toj brzini,a brzinomer pokazuje preko 100,prelazi skalu skroz do granicnika,probacu puza na tocku da zamenim,mozda nije original,pa cu videti sta pokazuje.

Attached Files

#94 MAXABEZANIJA

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 198 posts
  • MestoNovi Beograd
  • VozimRIEJU 70cc

Posted 10 February 2019 - 16:22

Uzeo sam danas I ciradu,nije bas nekog kvaliteta,ali nije ni tanka skroz,najvaznije mi je da pokrije ceo skuter sa sve koferom...

Attached Files

#95 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 10 February 2019 - 21:06

Vizir je teško izvući ručno, i ja sam par puta probao da ispoliram farove na autu koji su baš izmatirali i bili dobro pogrebani i sve što sam uspeo je da malo progledaju...baš kao i kod tebe...
Mislim da tu treba imati polirku, naravno mali broj obrtaja, i udri polako...naravno uz specijalnu pastu baš za akril..

#96 MAXABEZANIJA

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 198 posts
  • MestoNovi Beograd
  • VozimRIEJU 70cc

Posted 11 February 2019 - 07:09

U pravu si,ruke su mi otpale polirajuci,ova kaciga je poklon da premostim dok ne uzmem drugu

#97 boriss1972

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 346 posts
  • Mestosarajevo
  • Vozimsprint phantom 2t

Posted 12 February 2019 - 15:50

Koliko sam uspio primjetiti po fotografijama kod tebe je protocni auspuh koji se obicno montira na termogrupe 4t-50,125 I 150 cc.On bi na 8900 rpm I rolnicama oko 4 gr.trebao hvatati 71-73 km/h gps-a.Probaj sa aplikacijom ulysse speedometar, jako dobra I precizna aplikacija vecina nas je koristi.Evo u prilogu posta kako sa tim parametrima je meni pokazivalo na display. (Bando 788, rolne 4gr,8500rpm).Posted Image

#98 MAXABEZANIJA

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 198 posts
  • MestoNovi Beograd
  • VozimRIEJU 70cc

Posted 12 February 2019 - 17:31

Mozda gresim,ali mi se I ucinilo da je brzina ipak malo veca nego sto je izmerio,bez obzira sto je telefon bio u torbici,upravo sam.instalirao app ali cu moci tek u cetvrtak ili petak da probam,pa javljam,hvala na savetu.Uzgred,auspuh jeste protocni za 4t masine,neko ga je montirao pre mene,I uveren sam da kad stavim rezonu da ce dici za jos prar kmh...

#99 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 13 February 2019 - 07:29

Možda može da izvuče još malo krajnje sa zamenom kaiša i podešavanjem prenosa. Za sada prenos nije ni otvoren tako da je to to. Treba i auspuh zameniti jer ovaj jeste od 4t i neko ga je ispraznio tako da nikako nije zdravo voziti sa njim. Polako ćemo ga vraćati u život a tempo zavisi od finansija.

#100 MAXABEZANIJA

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 198 posts
  • MestoNovi Beograd
  • VozimRIEJU 70cc

Posted 15 February 2019 - 18:52

Danas sam malo cackao oko karba,stelovao smesu,I dobio sam lepsi I ujednaceniji rad masine,pa sam I izmerio max brzinu,I to sa app koju su mi mnogi preporucili...krajnji rezultat 79 kmh na 9000 rpm,ja sam prezadovoljan

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users