←  Moj skuter

svet-skutera

»

Keeway Focus By Weki

Locked

Jovan003's Photo Jovan003 04 Jan 2019

Pozdrav drugari ,dao sam svog piaggia i uzeo sam novu masinu , rec je o keeway focus 150 kubika , planiram dosta raditi na njemu i nemam namere da ga prodajem
Evo slika

Trenutno samo ove fotografije :D

Attached Files

Prvo sto sam sredio je km sat , bio je u uzasnom stanju,falila je kazaljka za gorivo a za km/h je bila lepljena XD

Attached Files

Mario's Photo Mario 05 Jan 2019

Lep focus, dal je moguće da je 1900 km prešao ?

Jovan003's Photo Jovan003 05 Jan 2019

Iskreno nzm tacno , ali sudeci po stanju , nije puno sigurno ,ima tu nekih sitnica , ipak je to kinez :D

Jovan003's Photo Jovan003 05 Jan 2019

Vec duze vreme se razmisljam o kombinaciji boja , i nikako da se odlucim , ima te li vi drustvo neki predlog ? :)

Jovan003's Photo Jovan003 15 Jan 2019

Drustvo sitago je i undertail , polovan u solidnom stanju , odoh ga smirgalti i pripremiti za farbanje XD

Attached Files

Jovan003's Photo Jovan003 24 Jan 2019

Interesuje me jedna informacija , moze li se na mome kiveju dodati kurbla , posto je fabricki nema , hvala ... :D

Mario's Photo Mario 24 Jan 2019

Kako nema

Lauda's Photo Lauda 25 Jan 2019

Daj malo vise informacija o tom agregatu. Znam da postoji verzija Focus-a od 125cc, ali za 150cc sad prvi put citam ovde.

Trebao bi da ima kurblu. Slikaj deklu pa okaci da vidimo kako izgleda

Jovan003's Photo Jovan003 25 Jan 2019

150.1 ccm u saobracajnoj

Jovan003's Photo Jovan003 25 Jan 2019

Izvinite , nisam lepo obratio paznju , ima ali fali polumesec i poluga

Ima li neko od vas to za prodaju , hteo bih da osposobim to :)

Pakundza's Photo Pakundza 25 Jan 2019

View PostLauda, on 25 January 2019 - 14:26, said:

Daj malo vise informacija o tom agregatu. Znam da postoji verzija Focus-a od 125cc, ali za 150cc sad prvi put citam ovde.

Trebao bi da ima kurblu. Slikaj deklu pa okaci da vidimo kako izgleda
Isto je Lauda kao i kod ostalih kineza, tipa 125-150cc verzija, samo malo veca zapremina klipa, klasican promer klipa 57.4mm. E al sad ono glavno, cilindar, glava, bregasta, klackalice, radilica nisu isti kao i kod obicnog gy6. Siri je raspon rupa na glavi i cilindru za nijansu, dok su dve one bocne rupe isto razlicitih dimenzija.. Kao i bregasta koja je za nijansu veca i ne pase od obicnog kineza. Dalje, bolcna variomata isto nije ista,dok variomat kao variomat isti.. Dosta je bolji variomat i vise izbacuje nego kod gy6 sto mu je veliki plus, dalje i najbitnije radilica kod ovog agregata. Ogroman plus, lezajevi radilice se mogu menjati! Klipnjaca je ista kao i kod gy6. U principu na pogled isti agregat kao gy6, a skoro skroz razlicit.. A dosta bolji i zivahniji nego obican gy6, jedina mana su delovi koji tesko nalaze..

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Lauda's Photo Lauda 26 Jan 2019

Jasno. Hvala na informaciji!

Jovan003's Photo Jovan003 26 Jan 2019

Hvala takodje , nisam ni ja znao sve te informacije:D

Jovan003's Photo Jovan003 16 Feb 2019

Pozdrav , imam problema sa skuterom, sredjivao sam ga , sredjivao plastike ,i kad sam odlucio da krenem da ga pakujem,nije heto da upali, zacepljen dovod goriva , operem rezervorar , karburator , sipan novo ulje u masinu, napravim danas jedan krug,i kad sam sigo kuci i oduzeo gas on se ugasio ,na karburatoru nemam sauh , izbacen je jos kod proslog vlasnika , hvala... :)

Ocistio sam svecicu, baca varnicu ,i ima kompresiju , zamolio bih za pomoc i misljenje oko problema

Pakundza's Photo Pakundza 16 Feb 2019

Imas tu vise faktora.. Mozda ti gorivo i dalje ne dolazi do karburatora. On ima plasticnu racvu koja sluzi za vakum, na crevu od vakuma sto ide sa pumpe. Redosled: sa pumpe na taj razdelnik-racvu, drugi kraj creva ide na usisno grlo-flansu karburatora, treci deo ide na vakum na karburatoru. Ta racva ume da pukne i nemas vakum na slavini samim tim ne dobijas gorivo. A ako nije do toga, najprostije, skines filter vazduha - crevo sto dolazi na karburator.. Stavis dlan na ulazni deo karburatora (kao da ga zapusis dlanom) kad osetis da ti je benzin navlazio dlan, sklonis ruku i probas da upalis.

Ako tako upali, znaci da mu fali sauh, tj.goriva.

Hvala na savetima , probam sutra i javljam se 👋🙂

Jovan003's Photo Jovan003 20 Feb 2019

Probao sam i upalio je nekako ,prilikom drugog vreglanja crkao mi je alnaser , odmah odnet na remont, jurim deklu sa mehaniznom kompletnim za kurblu , i automat...ko ima neka pise ,pozz
Locked