Jump to content

Yamaha Aerox

49 replies to this topic

#41 alentje

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 31 March 2019 - 23:01

Fabrička kutija je sa tri šarafa, često se izdeformiše pa ta tri šarafa ne budu dovoljna. Taj kineski tip je puno bolji, ja sam sebi stavio takav na aeroxa. Lulice jesu drugačije, a i grlo od filtera na karburator šire unutrašnjim prečnikom

Taj TNT auspuh bi trebao biti replika fabričkog, pa ne bi trebalo razlike biti.

Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk

#42 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,756 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 31 March 2019 - 23:09

View Postivanmaki, on 31 March 2019 - 13:40, said:

Slazem se za set dizni samo sto niko ne zna gde ih mogu naci ili mozda zna ali nece da kaze
Na forumu se ne skrivaju informacije, nema potrebe. Cinjenica da je tesko naci nove dizne kod nas, a retko se vidjaju i setovi polovnih na oglasima.

Shodno tvojoj aktivnosti na forumu, tako ce ti se otvarati pristup pojedinim delovima foruma. Kao na primer: sekcije za kupovinu i prodaju delova gde mozes da pises oglase, pristup skuter mrezi za nabavku delova koja je rezervisana za clanove sa 50+ postova. Tim ogranicenjima cilj nam je da dajemo pristup samo aktivnim i validiranim clanovima foruma u cilju sprecavanja zloupotreba, spama i sl.

Za sada ti ostaje da pogledas na eksternim oglasima van foruma. Ukoliko se neko nadje ovde na forumu da ima viska tih dizni, siguran sam da ce pisati.

#43 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 01 April 2019 - 07:17

Ja baš ne kapiram kako u ovoj zemlji trgovci nemaju M6 setove, problem je isti već 10g. Nije to neka cifra, nabavi se više kompleta van sezone te ako je veća potražnja drži lager. Te dizne bi se prodale i na komad i u setu po duplim cenama, ako je tolika nestašica..

Reci koje ti mere trebaju pogledaću šta imam u radionici.. 82 i 80 ili koje ?

#44 ivanmaki

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 22 posts

Posted 01 April 2019 - 10:09

Alentje jesi li menjao sundjer filter ili si ostavio taj sundjer koji si dobio sa kutijom? I ja bi rekao da je bolja ova kutija jer sredinu drze 5 sarafa plus sa strane 4 tako sa nema sanse da se deformise.Videcu nekako da prosirim ovu lulicu pa da bude fi malo veci od 14.

Lauda samo sam se nasalio kafa sam spomenuo da mozda znate za dizne ali necete da kazete.Hvala bogu ovde su svi ljudi dobre duse uvek spremni da pomognu
Da mi nije vas sanse nema da bi se usudio da rasklapam sam bilo sta.Sto se aktivnosti tice koliko god mi vreme dozvoli i cim negde zaskripi ja sam tu :)

Mario Sto se dizni tice sve zivo pretrazih i nista ne nadjoh.A ti ako si raspolozen i imas vremena potrazi mi 78,80,82 neka se nadju.

#45 alentje

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 01 April 2019 - 11:08

Ostavio sam taj sundjer sto je isao uz novu kutiju. Dizne mislim da je uzalud traziti, jedino sa nekog web shopa, a i vidio sam ih na aliexpressu jeftino, samo neznam koliko su mjere tacne.

#46 vlayco

Stari član

• Moderators
  • 2,650 posts

Posted 01 April 2019 - 11:13

View Postalentje, on 01 April 2019 - 11:08, said:

Ostavio sam taj sundjer sto je isao uz novu kutiju. Dizne mislim da je uzalud traziti, jedino sa nekog web shopa, a i vidio sam ih na aliexpressu jeftino, samo neznam koliko su mjere tacne.

Toliko su precizne da sam diznu oznake 84 navlacio na spijun 95..
Edit: ni one naraku nisu precizne,ali manje fulaju,uglavnom u plus

Sent from my SM-J610FN using Tapatalk

#47 alentje

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 01 April 2019 - 11:54

View Postvlayco, on 01 April 2019 - 11:13, said:

Toliko su precizne da sam diznu oznake 84 navlacio na spijun 95..
Edit: ni one naraku nisu precizne,ali manje fulaju,uglavnom u plus

Dobro, ali bi trebale biti razlicite jedna u odnosu na sledecu, naravno iz istog tog seta. Pa da se ne gleda broj.

#48 vlayco

Stari član

• Moderators
  • 2,650 posts

Posted 01 April 2019 - 12:10

Pa vidi...posle toga nemam bas poverenja u kina dizne,bar ne bez spijuna.
Bolje uzeti original dellortro ili polini,to je neko moje vidjenje.
Ja ih nemam,imam onaj naraku set,pa kad stelujem svaki put bodem spijun da proverim koja je...
Jednostavno,posle onog lepljenja airsala svaki put proveravam..

#49 ivanmaki

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 22 posts

Posted 01 April 2019 - 13:04

Alentje zaboravih da pitam da li si uz ostavljeni sundjer koji je bio sa kutijom u paketu menjao mozda lulicu ili si ostavio sve kako si i dobio?
Predvece idem do drugara tu u kraju pa cu videti sa njom sta ima.Ako kojim slucajem ima kutiju ili lulicu da li bih ja mogao na ovu novu kutiju tj kinesku da stavim lulicu sa original kutije.Da li je promer rupe isti gde se lulica gura?

#50 alentje

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 01 April 2019 - 18:39

View Postivanmaki, on 01 April 2019 - 13:04, said:

Alentje zaboravih da pitam da li si uz ostavljeni sundjer koji je bio sa kutijom u paketu menjao mozda lulicu ili si ostavio sve kako si i dobio?
Predvece idem do drugara tu u kraju pa cu videti sa njom sta ima.Ako kojim slucajem ima kutiju ili lulicu da li bih ja mogao na ovu novu kutiju tj kinesku da stavim lulicu sa original kutije.Da li je promer rupe isti gde se lulica gura?
Isti je promjer rupe u kutiji. Kod mene je jaci setup pa nije fabricka postavka, lulica je izvadjena skroz

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users