Jump to content

Peda Zero R 50/70 Ccm

22 replies to this topic

#21 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 06 May 2019 - 20:24

Čestitke Sale odlično ste ga odradili

#22 salevoodoo

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 19 posts
  • MestoNovi Beograd
  • VozimPeda Zero

Posted 07 May 2019 - 08:40

Hvala puno na podršci, dajete mi vetar u leđa! Da ovako urađena mašina može brže nešto sam načuo ali sam prihvatio sa rezervom. Pošto na skuteru i nema mesta gde bi mogao da postavim nosač telefona da to bude vidljivo i sigurno, reših da ga napravim. Postavim telefon, uključim gps aplikaciju i krenem lagano. Krećem na posao, rano jutro-oštar vazduh i GAAAS. Stigao na posao i postavio novi maksimum brzine!

Attached Files

#23 salevoodoo

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 19 posts
  • MestoNovi Beograd
  • VozimPeda Zero

Posted 07 May 2019 - 09:12

Mašina razrađena i može da se vozi. Pošto mi je ćerka položila za A1 pa je i ona dete htela da se malo provoza i isproba Pedu, krenemo na vožnju do Bojčinske šume, oko 25km. Uzmem od šuraka piaggio mp3 i nas dvoje lagano u vožnju. Na potezu između sela Bečmen i Progar postoji odličan put koji lokalci zovu "sremska magistrala" i tu smo krenuli da probamo Pedu. Na piađovom satu 80,ćera prati, 90-prati,100-prati,105-prati i na 110 je počela da posustaje! Kad smo stigli do šume ona dete ne može da veruje, kaže na satu je pisalo 129! Verujem da i na piađu sat malo laže ali išli smo blizu 100 to je sigurno. Odmah sam pozvao majstor Nešu, i on u neverici. Sad je sve 100% razrađeno i spremno za uživanje!

Attached Files

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users